Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 3.Hafta Sonuçları

Daha 3. haftadan elenmeyi hak etmedim açıkçası ilk haftadan beri bazı arkadaşlar 1 puan vermekten bıkmadılar sahne performansları değil oyuncuyu sevip sevmemeye yönelik ''amatörce'' puan verdiler. Neyse geçmiş olsun diyelim yarışmacı arkadaşlara başarılar :)

sen kimle yarışmıştın

Daha 3. haftadan elenmeyi hak etmedim açıkçası ilk haftadan beri bazı arkadaşlar 1 puan vermekten bıkmadılar sahne performansları değil oyuncuyu sevip sevmemeye yönelik ''amatörce'' puan verdiler. Neyse geçmiş olsun diyelim yarışmacı arkadaşlara başarılar :)

Bence jüri ol ve intikamını al herkesden :A

Geçmiş olsun ya Cereni daha doğrusu Efsunu ne kadar sevdiğimi biliyorsun:(

@Ice_Cool_23 ceren moray lamı yarışıyordun sahneler güzeldi yüksek
puan vermek isterdim ama diğerlerini daha çok sevdiğim için kusura bakma
olurmu:(

13 kişi kaldınız artık, 12 hafta boyunca her biriniz birer birer elenecek. :D

@EnveR buradan sesleniyorum sende aramıza jüri ve diğer sunucu olarak gel artık. :D

Onu bakıcaz artık şu an için aklımda yok, envere devredicem eğer gelirse, onunla beraber bir karar alırız. :D Ama zaten yarışmacılar daha önce diğer sezonlardada yarıştığından gerek yok bence :D
Nasıl gerek yok Ceren daha 3. haftadan elenmesi kariyerinde büyük bi zedeleme yapar kızın mutlaka olmalı geri dönüş af hakkımız :D :D :D

Onu bakıcaz artık şu an için aklımda yok, envere devredicem eğer gelirse, onunla beraber bir karar alırız. :D Ama zaten yarışmacılar daha önce diğer sezonlardada yarıştığından gerek yok bence :D
Aslında böyle bir fikir olabilir bence yapılabilir.
Tabi karar @EnveR ile @MayısKralı karar sizin

Anlet açarım yarın anketin sonucuna göre bakarız. :D sen seç bence yarışmacını önden seçenekler azaılıyor ama tanıdık biri seç bence. :X

@MayısKralı ben 154 hesapladım Serenay'ı, arada 23 puanlık fark var fena çuvallamışsın söylim itiraz eden pek olmamış ama bence baştan aşağı yeniden hesaplanması lazım bunların. :D

@MayısKralı ben 154 hesapladım Serenay'ı, arada 23 puanlık fark var fena çuvallamışsın söylim itiraz eden pek olmamış ama bence baştan aşağı yeniden hesaplanması lazım bunların. :D

Serenay ve bir kaç kişiyi tekrar hesaplayacaktım zaten ama genel olarakta olabilir bu hata çünkü daha fazla bekletmemek için hızlanmıştım sen bir yardımcı olup hepsine el atar mısın bi :D :D ben çıkıyorum şimdi :(

Serenay ve bir kaç kişiyi tekrar hesaplayacaktım zaten ama genel olarakta olabilir bu hata çünkü daha fazla bekletmemek için hızlanmıştım sen bir yardımcı olup hepsine el atar mısın bi :D :D ben çıkıyorum şimdi :(
Neyse çık hadi sen, ben gece halleder, puan durumunu yeniden güncellerim. :D

ohaa 23 fark nedir 2-3 puan yanlıs olabilirde :A