Ya da en iyisi tüm iddialıları koy gitsin sen şampiyonluğa elveda de bizim de önümüz açılsın.
aaaaaaa pisss ne olacakkk ne diyo yaaa
Ya da en iyisi tüm iddialıları koy gitsin sen şampiyonluğa elveda de bizim de önümüz açılsın.
Oylarını kullanıp spora git, benim ödül konularıma yorum yaptıktan sonra da sonuçlar için forumda olursun.Aslında oylarımı kullanıp spor yapmaya kaçacaktım ama lafa tuttular işte daha kahvaltı bile yapamadım.
Aslında oylarımı kullanıp spor yapmaya kaçacaktım ama lafa tuttular işte daha kahvaltı bile yapamadım.
Her gun tutamıyorum abla ya haftada birkaç gün tutuyorum.sen oruç tutmuyormusun yahu
Ay pis ne arkada kalıyordum.ss Çoğu hafta iyi gittim öyle olmasa son 4'e gelmezdim1.sezon kenan hep arkalarda kalıyordu all starda değer kazandı nedense
final puanları çok uçuk yoksa kenanın henüz bir başarısı yine yok
Her gun tutamıyorum abla ya haftada birkaç gün tutuyorum.
kenan en sevdiğim erkek oyuncu zaten ben olamazsam kenan şampiyon olsunAy pis ne arkada kalıyordum.ss Çoğu hafta iyi gittim öyle olmasa son 4'e gelmezdim
All Star'da iyi gidiyoruz neyse ki inşallah bu sezon şampiyonluk gelirkenan en sevdiğim erkek oyuncu zaten ben olamazsam kenan şampiyon olsun