Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 3.Hafta Sonuçları

@Bully İlk hafta iyi gelen avantaj yakalıcak demiştim ama kimse dinlemedi @ozgur2113 akıllı davrandı karşılığını aldı :A Hatta @Aserat ta aldı karşılığını sadece bir kere 2. oldu ama final puanı hala senden yüksek :A

1.sezon kenan hep arkalarda kalıyordu all starda değer kazandı nedense :A

final puanları çok uçuk yoksa kenanın henüz bir başarısı yine yok :A
Yok be o kadar da değil yarı finale kadar geldiydi ama nefesi yetmedi. :A Tabii All-Star'da çok iyi gidiyor bu kadroda hayranı daha çok demek ki. :D

Ama ne demişler son gülen iyi güler, nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemlidir. :A @MayısKralı Binnur şeyine de öyle cevap vereyim daha fazla final puanı alacam diye iddialı sahne harcamak çok saçma uzun soluklu düşünmek lazım. :D

Yok be o kadar da değil yarı finale kadar geldiydi ama nefesi yetmedi. :A Tabii All-Star'da çok iyi gidiyor bu kadroda hayranı daha çok demek ki. :D

Ama ne demişler son gülen iyi güler, nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemlidir. :A @MayısKralı Binnur şeyine de öyle cevap vereyim daha fazla final puanı alacam diye iddialı sahne harcamak çok saçma uzun soluklu düşünmek lazım. :D
all starıda finalde kenana kaybedecem galiba :A :A :A

@Bully ik 3e hala giremedi :A

QMPJNr.png

İlk 3 haftanın analizi :D @ozgur2113 @Çiğdem- @denizz19

Allstarda keşke @mrt-06 da olaydı, ilk 3 sezona verdiği emekleri unutmuyoruz. :(

Sen bize laf mı çarptın şimdi? :A

eyi bakem öyle olsun bu hafta biraz daha iddiali gelim o zaman:D

İnşallah bir kerede ben şampiyon olayım bee:F
Abla bu hafta açık ara farkla zirvede yer almışın zaten daha ne kadar iddialı gelecen :F Tüm iddialıları harcarsan nasıl şampiyon olacan sen :A

İlk hafta çok düşüktü hala giremiyor listeye :F :F
O Kurt Seyit sahnesini ne diye koydu anlamadım zaten neyse ki duruma ben el attım sonradan :A