Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 3.Hafta Sonuçları

Oylar bitti, tahminlerinizi bekliyorum.

İlk 6 ve elenen kişiyi tahmin edin. :D

7/7 yapana sürpriz var. :X
Sırasız bir şekilde ilk 6: Kıvanç Tatlıtuğ, Aras Bulut İynemli, Hazar Motan, Barış Falay, Kenan İmirzalıoğlu ve pek sanmasam da Algı Eke.

Elenen ise Ahmet Kural olabilir, yeter ki ben olmayayım. :(

pekde yüksek bir puan olmadı ama çok iyi sahneler arasında bencede iyi puan sayılır :)

yanlış sahneyle gelmiştin yapacak bişey yoktu o sahnenin onda biri efsuna aitti efsun u araba çarpıyor devamında efsun yok öncesinde efsun yok :))
Hakettin bu resmi üzerine salacam :)))
noyan-kimdir-hayati-ve-nasil-oldu-ih7g.jpg

pekde yüksek bir puan olmadı ama çok iyi sahneler arasında bencede iyi puan sayılır :)

yanlış sahneyle gelmiştin yapacak bişey yoktu o sahnenin onda biri efsuna aitti efsun u araba çarpıyor devamında efsun yok öncesinde efsun yok :))
10 hafta 10 sahne bulmak baya zor onun için açıkçası mecbur kaldım iyi sahnelerimi ilerki haftalarda kullanayım dedim ama hata ettim sanırım :(

Yok olsun çok iyi olmasada çok düşük te değildi bu puanda iyi:)

Tüm puan veren arkadaşlarıma tşk ederim kusura bakmayın biraz
moralim bozuldu tşk edemedim herkese tşkler

Tüm puan veren arkadaşlarıma tşk ederim kusura bakmayın biraz
moralim bozuldu tşk edemedim herkese tşkler
sen kiminle yrışıyordun vadikızı ? :) bu hafta sahneleri izlerken kimkiminle yarışıyor kısmından habersizdim bir noyanın kötü sahibinden haberim vardı sadece:)

İlk 6 tahminim Kenan kıvanç hazar barış Falay serenay barış bağcı
mayısböceği hala açıklamadımı sıralamayı:) tahmin aşamasını geçemedikmi ? :)

sen kiminle yrışıyordun vadikızı ? :) bu hafta sahneleri izlerken kimkiminle yarışıyor kısmından habersizdim bir noyanın kötü sahibinden haberim vardı sadece:)

mayısböceği hala açıklamadımı sıralamayı:) tahmin aşamasını geçemedikmi ? :)

Kıvanç tatlıtuğ ile yarışıyorum ben 😉