- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
@MayısKralı Ayşegül Ünsal ile geliyorum yaz![]()
Bu kadını Kiraz Mevsiminde çok iyi bulmuyordum ama Aşk ve Mavi'de biraz geliştirmiş oyunculuğunu hayırlı olsun
@MayısKralı Ayşegül Ünsal ile geliyorum yaz![]()
@MayısKralı vazgeçtim Biran Damla Yılmaz diyorum![]()
Güzel sahneye güzel puan vermezseniz isyan çıkarırım biliyon .ss
Güzel sahneye güzel puan vermezseniz isyan çıkarırım biliyon .ss
Cemre de ağlaktı ama birinci olmuştuKızın iyi sahnesi yok ki ağlak biri olduğu için sevmiyorum.ss Aleyna'nın daha iyi sahneleri var bence harcama onu![]()
Cemre de ağlaktı ama birinci olmuştu![]()
Meral'in öyle çok etkili sahneleri yok kiCemre güçlü kızdı bence Meral'i al ciddiyim yoksa bende Meral ile sana rakip olurum alıp pek yarışasım olmasada![]()
Kç de Biran Damla Yılmaz olur aslında Tabi başka isim tercihin yoksaMeral'in öyle çok etkili sahneleri yok ki![]()
eylül konusunda haklısın @MayısKralı ama meral konusunda hak veremicemCemre de ağlaktı ama birinci olmuştu![]()
Tamam fikir senden çıktı sen bana bir kötü ver görürüm ben seni .ss Yaz @MayısKralı Gökçe Akyıldız ile geliyorum.eylül konusunda haklısın @MayısKralı ama meral konusunda hak veremicem
@xemrexxx in oyuncu listesin son 1-2 puanlarım gidiyor meral eylül kadere üçüde işe yaramaz ayollcemre seçildi sadece songül işe yarar geriye kalan kızlardan aksiyonuda var dramıda seçilecekse songül seçilir diğer üçüne dokunmayın bence @denizz19
![]()
![]()
![]()
@sokak sanati nın Emir ini 2 puana yükselttin mutlu musun şimdi. ssTamam fikir senden çıktı sen bana bir kötü ver görürüm ben seni .ss Yaz @MayısKralı Gökçe Akyıldız ile geliyorum.![]()
O zaman varsa aklında bir isim söyle onunla geleyim aklıma isim gelmiyor@sokak sanati nın Emir ini 2 puana yükselttin mutlu musun şimdi. ss
Ne bileyim senin diziler de bana uymuyor ki hiçO zaman varsa aklında bir isim söyle onunla geleyim aklıma isim gelmiyor![]()
Ne bileyim senin diziler de bana uymuyor ki hiçNiye diziye taktı @MayısKralı filmler kabul edilmiyor muymuş
![]()
Yok sen bana birkaç tane oyuncu söyle onları düşüneyimNe bileyim senin diziler de bana uymuyor ki hiçNiye diziye taktı @MayısKralı filmler kabul edilmiyor muymuş
![]()
Canım benim Su Kutlu iyi güzel de Arkadaşlar İyidir dışında izlemedimDizi oyunuları olmalı@denizz19 için aklıma gelen kişi Su Kutlu, izlediği dizide kayda değer tek iyi isim oydu.
![]()
Avatarındakilerden biriyle gel, ikisinin de var dizileriYok sen bana birkaç tane oyuncu söyle onları düşüneyim
Canım benim Su Kutlu iyi güzel de Arkadaşlar İyidir dışında izlemedim![]()
Yok sen bana birkaç tane oyuncu söyle onları düşüneyim
Canım benim Su Kutlu iyi güzel de Arkadaşlar İyidir dışında izlemedim![]()