Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | Genel Yorum Konusu

aa evet güzel bir sezon olacak @Bully ezelden çıkabilecek son oyuncuyuda kapmış cengizi :A

@sokak sanati da herifini bulmuş oyuncu anketinde reklamını finale çıkaralak iyi yapmıstı şimdi ankette oy verenler yandı onlardan iyi puan bekler bu manyak :A

@mrt-06 yine bulmuş genç bir kadın @destere :A :A :A

Bende @xemrexxx in herifi ile yine final istatikliğimi korumaya geliyorum bakalım :A

Planımı ince ince ördüm. Sende kaç defa oy verdin. İşin zor.:A x'li emre'de favorim deyip durdu. Şimdiden destekçim var bir sürü.:A

aa evet güzel bir sezon olacak @Bully ezelden çıkabilecek son oyuncuyuda kapmış cengizi :A

@sokak sanati da herifini bulmuş oyuncu anketinde reklamını finale çıkaralak iyi yapmıstı şimdi ankette oy verenler yandı onlardan iyi puan bekler bu manyak :A

@mrt-06 yine bulmuş genç bir kadın @destere :A :A :A

Bende @xemrexxx in herifi ile yine final istatikliğimi korumaya geliyorum bakalım :A
Aynen kaptım psikopat herifi, iddialıyım :A Avatarıma Mert'i koyduktan sonra bu kararı almam da ilginç oldu :A

Teşekkür ederim, sen de Hazar'ı seçmişsin, sana da hayırlı olsun :D

Medcezir'de Eylül-Mert çiftini çok severdim, Kuzey Güney'de gıcıktı pis Simay. ss
Teşekkürler,haklısın Eylül-Mert harikaydı,Simay rolüyle çok sinirdi:D
Bu arada Mert profiliyle mi oldu acaba oyuncu tercihlerinde bu tarz olmaya başlamış :D

Teşekkürler,haklısın Eylül-Mert harikaydı,Simay rolüyle çok sinirdi:D
Bu arada Mert profiliyle mi oldu acaba oyuncu tercihlerinde bu tarz olmaya başlamış :D
Tarz değişikliği iyidir, Yiğit Özşener çok beğendiğim bir oyuncudur, kötü roller yakışıyor baya ona :D

Aynen kaptım psikopat herifi, iddialıyım :A Avatarıma Mert'i koyduktan sonra bu kararı almam da ilginç oldu :A

güzel sahneleri var aklımda sana yardımcı olruurm yine :Z

bende yine final kovalamaya çalısıcam vatanım sensin ve muhteşem yüzyıl gibi çok güçlü 2 dizi var elimde tabi vatanım sensinden çok iyi performansları oldu ve muhteşem yüzyıl izleyen birisi olarak sülüman sahnelerinde sende bana yardımcı olursun :Z:Z:Z

güzel sahneleri var aklımda sana yardımcı olruurm yine :Z

bende yine final kovalamaya çalısıcam vatanım sensin ve muhteşem yüzyıl gibi çok güçlü 2 dizi var elimde tabi vatanım sensinden çok iyi performansları oldu ve muhteşem yüzyıl izleyen birisi olarak sülüman sahnelerinde sende bana yardımcı olursun :Z:Z:Z
Tabii ki, yardımlaşırız karşılıklı :D

Ben Muhteşem Yüzyıl'da nefret ederdim Sülüman'dan, Mustafa'ma kıymıştı. ss Ama adam efsane oyuncu tabii, iddialısın baya :D