adam patenin ne olduğunu bilmiyorkı ayoll fotosunu falan gösterselerdi keşkeBen istedim seçmesini ama canın çok trol izlemek istiyorsa al bak buna bende buna bakıyordum adam trol herhalde![]()
![]()
adam patenin ne olduğunu bilmiyorkı ayoll fotosunu falan gösterselerdi keşkeBen istedim seçmesini ama canın çok trol izlemek istiyorsa al bak buna bende buna bakıyordum adam trol herhalde![]()
![]()
aa evet güzel bir sezon olacak @Bully ezelden çıkabilecek son oyuncuyuda kapmış cengizi
@sokak sanati da herifini bulmuş oyuncu anketinde reklamını finale çıkaralak iyi yapmıstı şimdi ankette oy verenler yandı onlardan iyi puan bekler bu manyak
@mrt-06 yine bulmuş genç bir kadın @destere![]()
![]()
Bende @xemrexxx in herifi ile yine final istatikliğimi korumaya geliyorum bakalım![]()
Finalde kullanmadım sonuctaPlanımı ince ince ördüm. Sende kaç defa oy verdin. İşin zor.x'li emre'de favorim deyip durdu. Şimdiden destekçim var bir sürü.
![]()
Finalde kullanmadım sonucta![]()
Mert ile yarışan yok forumda.Kendi yarıştığı Çetin'e bile tercih etmiştin. Gerisi teferruat.
![]()
Allstara Emir ile katılırsan Mert var o zaman yarışan![]()
Yok ben almıyım.@turkuazz harika bir yarışmacıyla geliyor![]()
![]()
@Billy Kane de Büşra Develi'yi kaparsa işiniz zor benim favorilerim onlar![]()
Biran Damla Yılmaz düşünüyorum ne dersin yani Eylül
Biran Damla Yılmaz düşünüyorum ne dersin yani Eylül![]()
Aynen kaptım psikopat herifi, iddialıyımaa evet güzel bir sezon olacak @Bully ezelden çıkabilecek son oyuncuyuda kapmış cengizi
@sokak sanati da herifini bulmuş oyuncu anketinde reklamını finale çıkaralak iyi yapmıstı şimdi ankette oy verenler yandı onlardan iyi puan bekler bu manyak
@mrt-06 yine bulmuş genç bir kadın @destere![]()
![]()
Bende @xemrexxx in herifi ile yine final istatikliğimi korumaya geliyorum bakalım![]()
hayırlı olsunAynen kaptım psikopat herifi, iddialıyımAvatarıma Mert'i koyduktan sonra bu kararı almam da ilginç oldu
Teşekkür ederim, sen de Hazar'ı seçmişsin, sana da hayırlı olsunhayırlı olsun![]()
Teşekkürler,haklısın Eylül-Mert harikaydı,Simay rolüyle çok sinirdiTeşekkür ederim, sen de Hazar'ı seçmişsin, sana da hayırlı olsun
Medcezir'de Eylül-Mert çiftini çok severdim, Kuzey Güney'de gıcıktı pis Simay. ss
Tarz değişikliği iyidir, Yiğit Özşener çok beğendiğim bir oyuncudur, kötü roller yakışıyor baya onaTeşekkürler,haklısın Eylül-Mert harikaydı,Simay rolüyle çok sinirdi
Bu arada Mert profiliyle mi oldu acaba oyuncu tercihlerinde bu tarz olmaya başlamış![]()
güzel sahneleri var aklımda sana yardımcı olruurm yineAynen kaptım psikopat herifi, iddialıyımAvatarıma Mert'i koyduktan sonra bu kararı almam da ilginç oldu
Tabii ki, yardımlaşırız karşılıklıgüzel sahneleri var aklımda sana yardımcı olruurm yine
bende yine final kovalamaya çalısıcam vatanım sensin ve muhteşem yüzyıl gibi çok güçlü 2 dizi var elimde tabi vatanım sensinden çok iyi performansları oldu ve muhteşem yüzyıl izleyen birisi olarak sülüman sahnelerinde sende bana yardımcı olursun![]()