Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | Genel Yorum Konusu

Daha önce yarışılan bir oyuncu ile başka bir yarışmacının yarışması için o oyuncuyla yarışanın izni olması şarttır,böyle bir hakkın bulunuyor istediğin şekilde karar alabiliyorsun,önceki sezonlarda da bu şekilde oldu:)
Bana saçma geldi bu söylem, mesela ben Sezen ile yarışmıştım All Star'da kimse bana sormadı, @xemrexxx Sezen'i seçmiş ya da ben Yıldızlar Yarışıyor All Star'da birini seçsem seçemezsin dediğinde ne hakla seçemezsin diyor ki sanatçı tapulu mal değil ki? @MayısKralı

Belki daha önce denk gelmişimdir hatırlamıyorumdur ama şaşırdım, saçma geldi böyle bir kısıtlama yapmak. Sonuçta Şener Şen yılların sanatçısı @Dosi seçemezsin deyince ben niye seçemeyim. (b)

Şahsen yarışmalarımda böyle bir şeye izin vermezdim. İlk kim seçerse onundur yani. :D

Bana saçma geldi bu söylem, mesela ben Sezen ile yarışmıştım All Star'da kimse bana sormadı, @xemrexxx Sezen'i seçmiş ya da ben Yıldızlar Yarışıyor All Star'da birini seçsem seçemezsin dediğinde ne hakla seçemezsin diyor ki sanatçı tapulu mal değil ki? @MayısKralı

Belki daha önce denk gelmişimdir hatırlamıyorumdur ama şaşırdım, saçma geldi böyle bir kısıtlama yapmak. Sonuçta Şener Şen yılların sanatçısı @Dosi seçemezsin deyince ben niye seçemeyim. (b)

Şahsen yarışmalarımda böyle bir şeye izin vermezdim. İlk kim seçerse onundur yani. :D
Öbür yarışmalarda nasıl karar alınıyor bilgim yok ama yıldızlar yarışıyorda daha önce yarışılan yarışmacı başka biri yarışmak istediğinde ancak onunla yarışan kişinin onayı ile yarışabiliyor,yıldızlar yarışıyorda bu tarz bir kural bulunuyordu:)

Son düzenleme:

hayırlısı olsun beni juri yaz @MayısKralı :bhr: sunucu olarak devam edip yarışmalardan elimi eteğimi çekiyorum @mrt-06 destek için o şarkı benimde yarışmıştım :bhr:

normal sezonda değil ama çetin bey ile yarışmak istiyordum tekrardan ama yarışmam bitmeden yarışamam o şarkı benim gibi msden sonra başlasaydı yarışırdım çok yoğunum çünkü gündüzleri hala müsaitliğimi oturtamadım şuan yarışmamla zor ilgileniyorum çünkü aktiflik sıkıntım var aynı anda birde yarışmacı olmayı kaldıramam sanırım sahne seçmek bile şuan bana çok zor geliyor zaten sunucu olarak devam edicem gibi artık ama oylarımla destek olrurum :bhr:

Barış Falay, Tuncel Kurtiz, Oktay Kaynarca finale ayrı ayrı çıkarmıştım Çetin Tekindor ilede şampiyon olmuştum yarışmanın 4 ayrı finalist isimleri bende kimseninde almasını istemiyorum bir başarısızlık ihtimaline karşın benden baskası almasın başarılar herkese :Z
Atacan böyle yazılmış ve sende bu mesajı beğenmissin zaten yani okumuş olman gerek.
İlk söyleyen ben değilim ve ben deyince saçma denilip telif sendemi denilmesi haliyle benimde tuhafima gitti.
dediğim gibi bunu ilk diyen ben degilim kural öyleymis demek diye düşünüp bende Cigdem gibi yaristigim kisinin alinmamasini isteyebilirim diye düşündüm.
All star gelince @MayısKralı gereğini söyler.

Atacan böyle yazılmış ve sende bu mesajı beğenmissin zaten yani okumuş olman gerek.
İlk söyleyen ben değilim ve ben deyince saçma denilip telif sendemi denilmesi haliyle benimde tuhafima gitti.
dediğim gibi bunu ilk diyen ben degilim kural öyleymis demek diye düşünüp bende Cigdem gibi yaristigim kisinin alinmamasini isteyebilirim diye düşündüm.
Beğendiğim her mesajı okumuyorum ben o mesajın şu kısmını okudum "hayırlısı olsun beni juri yaz @MayısKralı :bhr: sunucu olarak devam edip yarışmalardan elimi eteğimi çekiyorum @mrt-06 destek için o şarkı benimde yarışmıştım :bhr:" bana yazılmış kısmı diğer bölümünü okumadım.. Burdan vurmaya çalışmanı anlayamadım..

Bana tuhaf geldi dedim orada görsem orda da derdim. Şimdi diyeyim o zaman gönlün kalmasın, @Çiğdem- bana tuhaf geldi bu kısıtlama yapmak..

la yarışmanın adının başındaki MK ne (b) ay resmen küfür eklenmiş , eee sen ve @Bully admin olursanız böyle olur:A

Beğendiğim her mesajı okumuyorum ben o mesajın şu kısmını okudum "hayırlısı olsun beni juri yaz @MayısKralı :bhr: sunucu olarak devam edip yarışmalardan elimi eteğimi çekiyorum @mrt-06 destek için o şarkı benimde yarışmıştım :bhr:" bana yazılmış kısmı diğer bölümünü okumadım.. Burdan vurmaya çalışmanı anlayamadım..

Bana tuhaf geldi dedim orada görsem orda da derdim. Şimdi diyeyim o zaman gönlün kalmasın, @Çiğdem- bana tuhaf geldi bu kısıtlama yapmak..
yarin benim için önemli bir gün ve yeterince tedirginim tartisacak halim yok.
Seninde gönlün olsun isteyen Şener Şeni alabilir

yarin benim için önemli bir gün ve yeterince tedirginim tartisacak halim yok.
Seninde gönlün olsun isteyen Şener Şeni alabilir
Ben zaten tartışmıyorum tartışmaya çekiyorsun.. Fikrimi söyledim, sadece önceki mesajları falan getirmeye gerek yoktu. Neyse iyi akşamlar. :)

la yarışmanın adının başındaki MK ne (b) ay resmen küfür eklenmiş , eee sen ve @Bully admin olursanız böyle olur:A
Kanalın kısaltması. :A

Ben zaten tartışmıyorum tartışmaya çekiyorsun.. Fikrimi söyledim, sadece önceki mesajları falan getirmeye gerek yoktu. Neyse iyi akşamlar. :)

Kanalın kısaltması. :A
Bosa konusmadigimi göstermek icin. az önce konustuk ve cevap vermedim ama sonra yine yineledin sacma tuhaf diyerek. ve bir önceki mesajinin sonunundada alayci tavrin için teşekkür ederim

Bosa konusmadigimi göstermek icin. az önce konustuk ve cevap vermedim ama sonra yine yineledin sacma tuhaf diyerek. ve bir önceki mesajinin sonunundada alayci tavrin için teşekkür ederim
Alaycı tavır derken? (b)

@turkuazz senden alıntılayınca ona cevap verdim, seni de etiketledim. Ben de uzatmya bayılmıyorum. :)

aa ben bu all star olayına birazda rekabet olsun diye girmek istemedim yani çetini karadayı sahneleriyle şampiyon etmiştim şimdi içerde sahneleride geldi diğer yarışmacılar rekabeti için katılmamaın doğru oldunu düşündüm benim albümüm all starı mesala sıla var diye yapmaktan vazgeçtim @MayısKralı ile bugün konustuk hatta oyönden pek hevesim yok all stara diye oda bana katıldı normal sezon yapalım dedi ozaman yarışım dedim all star olcuaksada bu sezondan sonraya daha uygun olur ozaman çetin ile yarışırım belki :Z:Z:Z

aa yarışmassamda sunucu mayıskralı derki çetini başkası alsın tamam derim hiçbir zaman böyle ufak şeylerden sıkıntı çıkarmadım oyüzden sıkıntı yok eğlenmemize bakalım ama bu normal sezona dönülmesi zaten daha iyi oldu :Z:Z:Z

@xemrexxx bu arada herifini seçtim ayoll bu seferde düşük verde göreyim :A

@xemrexxx @MayısKralı

Son düzenleme:
Türkiye'nin tek büyük kadın starı Yani Beren Saat tabi ki. Yaz beni.:bhr: Mantıklı bi yarışmada yarışasım vardı som zamanlarda.:Z
harika bir seçim tam puan benden :)

Çok iyi olmuş yeni sezon :D şimdi isim seçme zamanı :A
ipek karapınar deme biir puanı zor bulursun :)

Bi Fazilet'i biliyorum belki Emir ile gelirim hazır kitlesi de varken.:A
@OzaN şunun engelini kaldırsana sızlanıp duruyor seni göremiyorum diye.:A
gel gel emir yumurtasıyla gel seni ilk hafta şutlayalım :)

Ben buna katılmayacam. All-Star'a saklıyorum kendimi :A

Daha hiçbir sezonda yarışmadın nasıl All-Starda yarışacaksın :A

AllStar olsa daha iyi olurdu. :D @MayısKralı

Şimdi hemen Allstar yapsaydım olmazdı bir sezon daha yapalım Allstarda Temmuz gibi olacak yarışır herkes kolayca :D

Kanaldaş biz bu durumu ilk @Harunnn60 'da yaşamıştık, kendisi geçen Allstar'da yoğunluğundan dolayı forumdan kısa süreliğine ayrılmıştı ve Kıvanç'a bir sahip bulmamız gerekiyordu tam anlamıyla nasıl oldu hatırlamıyorum ama Harun "sen bul sahip, bulamazsanda gerek yok zaten Kıvanç şampiyon olmuştu Allstarda olmasada olur" demişti, ben yinede sahip arayıpta bulmuştum. Yani burda öncelik @Dosi ve ya @Çiğdem- de oluyor ama onlar istemiyor diye ben yarışmadan mahrum etmiyorum sadece kendimde sahip bulamazsam o yarışmacı yarışmada olmuyor umarım anlatabilmişimdir :bhr:

Beren yarıştı olmuyormuş. Emir ile geleceğim.:A

Yazıyorum seni :A

Türkiye'nin tek büyük kadın starı Yani Beren Saat tabi ki. Yaz beni.:bhr: Mantıklı bi yarışmada yarışasım vardı som zamanlarda.:Z

Çok iyi olmuş yeni sezon :D şimdi isim seçme zamanı :A

Sen all star yapmıyor muydun, ne oldu o iş? :D

yarışmanın yeni sezonu hayırlı olsun:)

yarışmalar forum açısından iyi oluyor 10-20 sezon olsun:D ayrıca daha yarışılacak çok yarışmacı bulunuyor:D

Kadrodaki ilk 5 isim konuda var :D

@batuhankaralar

Son düzenleme:
Daha hiçbir sezonda yarışmadın nasıl All-Starda yarışacaksın :A

Şimdi hemen Allstar yapsaydım olmazdı bir sezon daha yapalım Allstarda Temmuz gibi olacak yarışır herkes kolayca :D

Kanaldaş biz bu durumu ilk @Harunnn60 'da yaşamıştık, kendisi geçen Allstar'da yoğunluğundan dolayı forumdan kısa süreliğine ayrılmıştı ve Kıvanç'a bir sahip bulmamız gerekiyordu tam anlamıyla nasıl oldu hatırlamıyorum ama Harun "sen bul sahip, bulamazsanda gerek yok zaten Kıvanç şampiyon olmuştu Allstarda olmasada olur" demişti, ben yinede sahip arayıpta bulmuştum. Yani burda öncelik @Dosi ve ya @Çiğdem- de oluyor ama onlar istemiyor diye ben yarışmadan mahrum etmiyorum sadece kendimde sahip bulamazsam o yarışmacı yarışmada olmuyor umarım anlatabilmişimdir :bhr:

Yazıyorum seni :A

Kadrodaki ilk 5 isim konuda var :D

@batuhankaralar

Yaz bana da Kaan'ı.:Z