Emir ime harika puanlar vereceğimYazın o yok o yüzden rahat rahat Emir ime yarışacağım.![]()
Emir ime harika puanlar vereceğimYazın o yok o yüzden rahat rahat Emir ime yarışacağım.![]()
Emir ime harika puanlar vereceğim![]()
Çok iyi olmuş yeni sezonşimdi isim seçme zamanı
![]()
Sanırım benimde tercihim öyle olacak
Üzdün beni şu anCiddi değilsin kesin.![]()
Üzdün beni şu anEmir imi ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor musun sen
![]()
aa evet güzel bir sezon olacak @Bully ezelden çıkabilecek son oyuncuyuda kapmış cengizi@destere yarışmacılar tam senlikmiş, hadi gözün aydın
Belli olmuş yarışmacılar;
1) Halit Ergenç - @Çiğdem-
2) Görkem Sevindik - @*YıldırıM*
3) Hümeyra - @mrt-06
4) Osman Sonant - @S.G.A.T.
5) Yiğit Özşener - @Bully
6) Kaan Urgancıoğlu - @sokak sanati
aa evet güzel bir sezon olacak @Bully ezelden çıkabilecek son oyuncuyuda kapmış cengizi
@sokak sanati da herifini bulmuş oyuncu anketinde reklamını finale çıkaralak iyi yapmıstı şimdi ankette oy verenler yandı onlardan iyi puan bekler bu manyak
@mrt-06 yine bulmuş genç bir kadın @destere![]()
![]()
Bende @xemrexxx in herifi ile yine final istatikliğimi korumaya geliyorum bakalım![]()
aa şimdi bayan demek tamamen ayvayı yiyecek ozaman @turkuazz ddesene@denizz19 dan Aleyna Solaker konusunda ümitliyim ondanda onu bekliyorum
Burçin Terizoğlu'nu @Aserat mı @batuhankaralar mı kapacak
Bu sefer bayan![]()
![]()
@EFE UYSAL da şu Vasilyus mu ne onunla ya da Ertuğrul ile gelsin ikna et![]()
aa şimdi bayan demek tamamen ayvayı yiyecek ozaman @turkuazz ddesene![]()
![]()
VASİLYUS İLE GEL @EFE UYSAL![]()
![]()
@EFE UYSAL
Yine gitmemiş demekki bu yarışma umudu kessin efeden ayollEfeye etiket gitmemiş @EFE UYSAL![]()
![]()
@turkuazz hakikkatten senden ayvayı yiyecek ama senin dışında herkes sever bence![]()
Yine gitmemiş demekki bu yarışma umudu kessin efeden ayoll![]()
olur@EFE UYSAL bakalım şimdi gidecek mi
@turkuazz açıklıyorum seni
@vadikızı Selin Şekerci'mi diyorsun bu sezon![]()
selin şekerci ne ayoll seçiyorlar pis ecünnüleri ondan sonra niye düşük veriyormusum adam gibi seçim yapmıyorsunuz napayım ayoll@EFE UYSAL bakalım şimdi gidecek mi
@turkuazz açıklıyorum seni
@vadikızı Selin Şekerci'mi diyorsun bu sezon![]()
selin şekerci ne ayoll seçiyorlar pis ecünnüleri ondan sonra niye düşük veriyormusum adam gibi seçim yapmıyorsunuz napayım ayoll![]()
Ecünnü nemi @turkuazz seçimiyle örnek göstermiş işte bilerekmi bu seçimelr yapılıyor yanı trol amaçlımıEcünnü ne hahahahturkuazzı açıkladım konuda var
![]()
Ecünnü nemi @turkuazz seçimiyle örnek göstermiş işte bilerekmi bu seçimelr yapılıyor yanı trol amaçlımı![]()
![]()
![]()