Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | Genel Yorum Konusu

Aklıma kimse gelmiyor ya la :A

Beni de yaz canısı :A
Görkem Sevindik
images (21).jpg

Şener Şen'in telifi sen de mi ne demek yarışmasın. :A
Çigdemde gecen allstar kisminda yazdi yaristigim hiç bir oyuncumla kimse yarismasin demisti. Mayiskralida yarismacilara yarisan yöneticelere sorun demisti. Ben o yazilanlara göre konustum ama demekki ben deyince sorun oluyor :T:

Çigdemde gecen allstar kisminda yazdi yaristigim hiç bir oyuncumla kimse yarismasin demisti. Mayiskralida yarisnacilara yarisan yobeticelere sorun demisti. Ben o yazilankara göre konustum ama demekki ben deyince sorun oluyor :T:
Ben kim ne yazdı bilmiyorum ama böyle bir şey görmek bana tuhaf geldi. :D

Çigdemde gecen allstar kisminda yazdi yaristigim hiç bir oyuncumla kimse yarismasin demisti. Mayiskralida yarismacilara yarisan yöneticelere sorun demisti. Ben o yazilanlara göre konustum ama demekki ben deyince sorun oluyor :T:

Yani yarışmacını sen belirle tabiki:A

Daha önce yarışılan bir oyuncu ile başka bir yarışmacının yarışması için o oyuncuyla yarışanın izni olması şarttır,böyle bir hakkın bulunuyor istediğin şekilde karar alabiliyorsun,önceki sezonlarda da bu şekilde oldu:)