All star değilmiş bu yeni sezonmuş@MayısKralı eğer allstarda @denizz19 Şener Şen ile katilmayacaksa kimse almasin ha bir tek @MasacRE- alabilir başkalari alsin istemiyorum![]()
Biliyorum degil. Ben artik yarismaci olmayacağim. İlk basta @denizz19 a demistim oda kararsizdi eğer almayacaksa senin yarismani istiyorumAll star değilmiş bu yeni sezonmuşAll stara burada olursan sen alırsın yine Şener Şen'i
![]()
Biliyorum degil. Ben artik yarismaci olmayacağim. İlk basta @denizz19 a demistim oda kararsizdi eğer almayacaksa senin yarismani istiyorum![]()
tamam aklinizda bulunsun. ikiniz almazsaniz kalsin zatenBen de yarışmam sanırım ya, teşekkürler ama bana teklif ettiğin için![]()
Şener Şen'in telifi sen de mi ne demek yarışmasın.@MayısKralı eğer allstarda @denizz19 Şener Şen ile katilmayacaksa kimse almasin ha bir tek @MasacRE- alabilir başkalari alsin istemiyorum![]()
Çigdemde gecen allstar kisminda yazdi yaristigim hiç bir oyuncumla kimse yarismasin demisti. Mayiskralida yarismacilara yarisan yöneticelere sorun demisti. Ben o yazilanlara göre konustum ama demekki ben deyince sorun oluyorŞener Şen'in telifi sen de mi ne demek yarışmasın.![]()
Ben kim ne yazdı bilmiyorum ama böyle bir şey görmek bana tuhaf geldi.Çigdemde gecen allstar kisminda yazdi yaristigim hiç bir oyuncumla kimse yarismasin demisti. Mayiskralida yarisnacilara yarisan yobeticelere sorun demisti. Ben o yazilankara göre konustum ama demekki ben deyince sorun oluyor![]()
Çigdemde gecen allstar kisminda yazdi yaristigim hiç bir oyuncumla kimse yarismasin demisti. Mayiskralida yarismacilara yarisan yöneticelere sorun demisti. Ben o yazilanlara göre konustum ama demekki ben deyince sorun oluyor![]()
desene Melekler Korusun`a doyucazHümeyra ile katılıyorum, hayırlı olsun.![]()
Avrupa Yakası ve MY de var.
profildekini al Fi`den taa Bir İstanbul Masalı`na kadar yolun varAklıma kimse gelmiyor ya la![]()
Sahne paylaşacaksak hiç bir şey bilmiyorum ki dizilerindenprofildekini al Fi`den taa Bir İstanbul Masalı`na kadar yolun var![]()
Çağan Irmak filmlerini de gözardı etme.Sınav filmine de ayrıca bi bak derim özellikle ilk haftalar içinAvrupa Yakası ve MY de var.![]()
alıyım o zamanSahne paylaşacaksak hiç bir şey bilmiyorum ki dizilerinden![]()
Evet Babam ve Oğlum, Unutursam Fısılda. Aklımda onlar da.Çağan Irmak filmlerini de gözardı etme.Sınav filmine de ayrıca bi bak derim özellikle ilk haftalar için
alıyım o zaman![]()
Daha önce yarışılan bir oyuncu ile başka bir yarışmacının yarışması için o oyuncuyla yarışanın izni olması şarttır,böyle bir hakkın bulunuyor istediğin şekilde karar alabiliyorsun,önceki sezonlarda da bu şekilde olduÇigdemde gecen allstar kisminda yazdi yaristigim hiç bir oyuncumla kimse yarismasin demisti. Mayiskralida yarismacilara yarisan yöneticelere sorun demisti. Ben o yazilanlara göre konustum ama demekki ben deyince sorun oluyor![]()
Yani yarışmacını sen belirle tabiki![]()
teşekkürler evet öyle yazdiklari icin bende öyle dedimDaha önce yarışılan bir oyuncu ile başka bir yarışmacının yarışması için o oyuncuyla yarışanın izni olması şarttır,böyle bir hakkın bulunuyor istediğin şekilde karar alabiliyorsun,önceki sezonlarda da bu şekilde oldu![]()