- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
ama burçin ve selin de varmıış onların üstüne çıkma şansında olabilirYarıştığım yarışmacıya![]()
Kaan karizması ile kazanacak bu yarışmayı![]()
İlk 3 te olurum yaama burçin ve selin de varmıış onların üstüne çıkma şansında olabilir![]()
![]()
![]()
son 3 teİlk 3 te olurum ya![]()
Bilmiyorum vlla ama en azından ecünnü seçmemişsinKaan karizması ile kazanacak bu yarışmayı![]()
hhaha oldu sen 1 almadığın hafta çok teşekkür et bence 1 dışı her puan yüksektir hazaraİlk 5 olsun![]()
Bazı haftalar tam puan bazı haftalarda ilk olsunhhaha oldu sen 1 almadığın hafta çok teşekkür et bence 1 dışı her puan yüksektir hazara
![]()
![]()
![]()
Adam harbiden karizmatik![]()
Kim ki o yavşayacağım..jf pardon seveceğim kişi.Mimiği ses tonu ağır hareketleri muhteşem bir karakter.@*YıldırıM* senin bakış açın önemli o yüzden. Kesin yavşar..jf pardon seversin.
![]()
Kim ki o yavşayacağım..jf pardon seveceğim kişi.![]()
Burasını düzenledim, kurallar ilk mesajda var 11 kişi 11 hafta, az sonra ilk hafta konusunu açıyorum herkese hayırlı olsun
@mrt-06 @denizz19 @vadikızı @*YıldırıM* @Çiğdem- @S.G.A.T. @turkuazz @Bully @sokak sanati @eskici @mesmeso61
@*YıldırıM*
11 KİŞİ 10 hafta olur ayoll 11 hafta olması için 12 kişi olması gerekiyor onu nasıl ayarlıcaksın @MayısKralı![]()
![]()
![]()
o kural hosuma gitmiyor ayoll sen 1 kişi daha buıl yada 10 hafta olsunKonuda yazıyor 8.Hafta direkt finale çıkma haftası![]()
o kural hosuma gitmiyor ayoll sen 1 kişi daha buıl yada 10 hafta olsun![]()
Ay bakılmaz mı hiç.Kıllarına bakmadım.![]()