Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | Genel Yorum Konusu

Hayırlı olsun.Bir kişi daha gelsin yeter:D
Serkan Keskin alınmış😱 Nasıl paylaşcaz şimdi sahneleri?:D @mesmeso61

Ya o değil de girmeyim konuya bir de ben söylemeyim diyorum da.Allah aşkına bu kanalın ismi ne?:D bildirim geliyo resmen MayısKralı bu mesajınızdan alıntı yaptı MK diye:D:D

Kanalı kurarken sadece M yapacaktım öyle kötüydü K yide ekliyeyim dedim sonra ortaya çıkan kısaltma yanlış anlaşılmaz diye düşündüm ama herkes mi o şekilde anlar :A :A :A

Mayıs Kralının kısaltması :A

Kanalı kurarken sadece M yapacaktım öyle kötüydü K yide ekliyeyim dedim sonra ortaya çıkan kısaltma yanlış anlaşılmaz diye düşündüm ama herkes mi o şekilde anlar :A :A :A

Mayıs Kralının kısaltması :A
onu anladım MayısKralı`nın kısaltması olduğunu şey olacak değildi ya:A neyse sen zaten değiştirmezsin artık ismi.Biz de alışacağız artık:):)

Kadronun tamamlanması için son 1 kişi!

1) Halit Ergenç - @Çiğdem-
2) Görkem Sevindik - @*YıldırıM*
3) Hümeyra - @mrt-06
4) Mehmet Özgür - @S.G.A.T.
5) Yiğit Özşener - @Bully
6) Kaan Urgancıoğlu - @sokak sanati
7) Serkan Keskin - @mesmeso61
8) Hazar Ergüçlü - @turkuazz
9) Nergis Kumbasar - @denizz19
10) Selin Şekerci - @vadikızı
11) Burçin Terzioğlu - @eskici

@batuhankaralar @xemrexxx @Harunnn60 @Aserat @MasacRE- @Mr.At
@eskici neden bukadar berbat seçimler yapıyorsun ayoll dizi savaslarında anne burada ise ayyaşı almışsın :F :F :F

11 kişide yeterli aslında yıldızlar yarısıyor çok uzun sürmeyince daha iyi oluyor 10 hafta sürer sanırım 11 kişi ile benim albümümde 10 haftada bitiyordu gayet uygun bir süre :A

madem bir çok oyuncu bulunuyor o ecünnüyü niye seçtin :A

Benim tek sayı takıntım var 10 hafta olmaz :/

11 kişide yeterli aslında yıldızlar yarısıyor çok uzun sürmeyince daha iyi oluyor 10 hafta sürer sanırım 11 kişi ile benim albümümde 10 haftada bitiyordu gayet uygun bir süre :A

madem bir çok oyuncu bulunuyor o ecünnüyü niye seçtin :A
Onları öbür sezonlara sakladım:A ayrıca yarışacağım oyuncuda oldukça iyi oyuncu oynadığı diziyi izliyordun ayrıca:A:A