Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 5.Hafta

aman zaten isteksizdin, 2 gündür hatirlatiyorum
Aslında isteksizlikten ziyade daldım yine bişeylere foruma pek uğrayamadım, fırsat olmadı yani. Bugün halledicektim onu da son dakikaya bırakınca klasik Türk işi şanssızlık oldu işte. :A
8 de sonuçları açıklayacağım :D
Bakalım elektrik gelir umarım. 2017'de hala elektrikle uğraşıyoruz hale bak, millet uzaya çıkıyor. :A :A (Dikkat klişe içerir.)

Aslında isteksizlikten ziyade daldım yine bişeylere foruma pek uğrayamadım, fırsat olmadı yani. Bugün halledicektim onu da son dakikaya bırakınca klasik Türk işi şanssızlık oldu işte. :A

Bakalım elektrik gelir umarım. 2017'de hala elektrikle uğraşıyoruz hale bak, millet uzaya çıkıyor. :A :A (Dikkat klişe içerir.)
benim usta ilk 3 disindaysa isabet olmustur belki :F

neslihanı şutlayacaklar sanırım :)

nette olmayan bişeyi atman mümkün değildi:) zaten nette varsada benim için sürpriz olmazdı :)

akustik hala direniyor @sokak sanati nin neslihan akustikten önce elenecek? ne kadar üzüldüm :)

Nerden sallıyorsun bunu. Biraz kötü gider hafta ama elenmem :))

ben ne dersem çıkar hislerim asla şaşmaz :) dün ne demişim ve @sokak sanati tosbağası ne cevap vermiş :) ve bugün çıkan sonuç kimin hisleri doğruymuş ortaya çıkarmış çok net bir şekilde :)
@denizz19 @xemrexxx @dosimosi @mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully

eğer öyle bir durum varsa daha önceleride kazanması gerekmezmiydi ? :)

işine gelir tabi.
daha az yazarım sana 😉
itiraflarida vazgeçtim.
Yok işime gelmez ama kararına da saygı duyarım :D

Bak ona üzüldüm işte, sezon finali olacaktı sanırım bu hafta, fırsat teptik herhalde :A Bugün de istemeden bir sürü şeyi batırdım sanırım :F

Yok işime gelmez ama kararına da saygı duyarım :D

Bak ona üzüldüm işte, sezon finali olacaktı sanırım bu hafta, fırsat teptik herhalde :A Bugün de istemeden bir sürü şeyi batırdım sanırım :F
:(
neyse boşver
iyi geceler sana şimdiden

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan