Niye triplere mi girdin
Yoo yarıçmacıykende kullanmamııtım hatırlarsan
Niye triplere mi girdin
SıyırtıkYoo yarıçmacıykende kullanmamııtım hatırlarsan
Oylarimi kullandim
@sokak sanati @mrt-06 üzgünüm
sayilar azaldikca cok fazla zorlaniyorum.
Listem bu hafta banbaska bir hal aldi.
zirvelerim her hafta genelde degisiyor ve son haftalarda yükselis yasayan bir juri güzel bir sekilde ileremeye devam ediyor listemde
gecen hafta ortalarda olan birine tam puan verdim.
zirvemdeki malesef sert bir düsüs yasadi ve gerilerden biri atak yapti.
ben oy orucuna girdim daha bir buçuk ayım var iftaraOy yolla sen de Ya
Bence benİ kırmazsın senben oy orucuna girdim daha bir buçuk ayım var iftara
yanlış tahmin bence kırabilirim hemde nasılBence benİ kırmazsın sen
Beklediğim cevaptı çok klişesin yanıltmanı beklerdimyanlış tahmin bence kırabilirim hemde nasıl
kesinlikle bende sürpriz olmaz içim dışım birdir öylesine dümdük adamımBeklediğim cevaptı çok klişesin yanıltmanı beklerdim
Ben de sana sürpriz gacılar atacaktım oysa ki kaybettin .sskesinlikle bende sürpriz olmaz içim dışım birdir öylesine dümdük adamım
nette olmayan bişeyi atman mümkün değildi zaten nette varsada benim için sürpriz olmazdıBen de sana sürpriz gacılar atacaktım oysa ki kaybettin .ss
Bunlar benim arşivden bodrum maceramdan kalanlardınette olmayan bişeyi atman mümkün değildi zaten nette varsada benim için sürpriz olmazdı
nette olmayan bişeyi atman mümkün değildi zaten nette varsada benim için sürpriz olmazdı
akustik hala direniyor @sokak sanati nin neslihan akustikten önce elenecek? ne kadar üzüldüm
tamam o zaman sen arşivden bir gufle yolla beğenirsem devamınıda beklerim tabi yakaladığın karelerin kalitesine göre oy da belki gönderebilirizBunlar benim arşivden bodrum maceramdan kalanlardı
tahminlerim hep tutarNerden sallıyorsun bunu. Biraz kötü gider hafta ama elenmem )
Önce oytamam o zaman sen arşivden bir gufle yolla beğenirsem devamınıda beklerim tabi yakaladığın karelerin kalitesine göre oy da belki gönderebiliriz
tahminlerim hep tutar
tamam o zaman sen arşivden bir gufle yolla beğenirsem devamınıda beklerim tabi yakaladığın karelerin kalitesine göre oy da belki gönderebiliriz
tahminlerim hep tutar
sana göre sen haftayı lidermi bitiriyorsun o daha çok hisle alakalı değilde hayallerin sanırımBende hislerime hep güvenirim.
teklif senden geldiğine göre önce o fantastik karelerden birine ulaşmam lazımÖnce oy