Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 5.Hafta

Ben de dünden beri wifi yok. :( Iyiki @mrt-06 'nin yarışmada ilk gün dinlemişdim recap'ı, oradan aklimda kaldigi kadariyla bugün oylarimi atdim ama bu yarışmada bu hafta ben yokum. Gelecek haftadan come back yapicem. @sokak sanati yine iyisin 1-2 puandan kurtuldun. :A

Ben de dünden beri wifi yok. :( Iyiki @mrt-06 'nin yarışmada ilk gün dinlemişdim recap'ı, oradan aklimda kaldigi kadariyla bugün oylarimi atdim ama bu yarışmada bu hafta ben yokum. Gelecek haftadan come back yapicem. @sokak sanati yine iyisin 1-2 puandan kurtuldun. :A
Kaliteli bulduğun oyuncuyu geçen hafta ipten almıştın. bu hafta elenebilir

@vadikızı bi girdim bir sürü bildirim vardı ama senden 1 tane bile yoktu :A

@MasacRE- @MEnes @Harunnn60 @EFE UYSAL oylar yollanıldımı?
@FaJi üzüldüm daha yollamadığına

@Aserat bu hafta için kullanacaktın?

@FaJi @Ahmad @Harunnn60 @MEnes @Sherlock @EFE UYSAL

10 dakikanızı ayırıp sahneleri izleyip oy atarsanız sevinirim arkadaşlar :) Oy sayımız biraz az kaldı gibi fazla zaman almayacaktır.
Tam işler bitti pc yi açıp oy kullanacağım elektrik kesildi internet yalan oldu yani. Telefonda da 100mb falan kaldı. Şanssızlık bu sefer gönderemeyeceğim sanırım. :/ Süre dolmadan elektrik gelirse hemen hallederim ama. :)

Tam işler bitti pc yi açıp oy kullanacağım elektrik kesildi internet yalan oldu yani. Telefonda da 100mb falan kaldı. Şanssızlık bu sefer gönderemeyeceğim sanırım. :/ Süre dolmadan elektrik gelirse hemen hallederim ama. :)
aman zaten isteksizdin, 2 gündür hatirlatiyorum

8 de sonuçları açıklayacağım :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan