acaba neden.?
daima yazıştığın kişilermi aktif değil?
Sensiz bu forum çekilmez kendine çeki düzen ver!
Bi uyuşukluk var 1-2 güne atlatacagim zannımca.
acaba neden.?
daima yazıştığın kişilermi aktif değil?
Sensiz bu forum çekilmez kendine çeki düzen ver!
hadi inşallah.Bi uyuşukluk var 1-2 güne atlatacagim zannımca.
@Bully @FaJi @Ahmad @Harunnn60 @destere @Billy Kane @MEnes @Aserat @Sherlock @batuhankaralar @EFE UYSAL @eskici @HeisenBerg @MasacRE- @RüzgarGülü @cookies
OYLARINIZ bekleniyor lütfen bugün son :/
Ben de dünden beri wifi yok. Iyiki @mrt-06 'nin yarışmada ilk gün dinlemişdim recap'ı, oradan aklimda kaldigi kadariyla bugün oylarimi atdim ama bu yarışmada bu hafta ben yokum. Gelecek haftadan come back yapicem. @sokak sanati yine iyisin 1-2 puandan kurtuldun.
Kaliteli bulduğun oyuncuyu geçen hafta ipten almıştın. bu hafta elenebilirBen de dünden beri wifi yok. Iyiki @mrt-06 'nin yarışmada ilk gün dinlemişdim recap'ı, oradan aklimda kaldigi kadariyla bugün oylarimi atdim ama bu yarışmada bu hafta ben yokum. Gelecek haftadan come back yapicem. @sokak sanati yine iyisin 1-2 puandan kurtuldun.
Uykum var.yine bir @denizz19 ricası : @FaJi @Harunnn60@destere @Billy Kane @MEnes @Aserat@Sherlock @batuhankaralar @EFE UYSAL@eskici @HeisenBerg @MasacRE-@RüzgarGülü @cookies
Oylarınız beklenmekte ve son süre akşam doluyor.
@eskici @RüzgarGülü @Sherlock
Gülme @Harunnn60 icraatını yap
Ben oyları @denizz19'a göndermiştim ama bu hafta sonuçları sen mi sunacaksın?@vadikızı bi girdim bir sürü bildirim vardı ama senden 1 tane bile yoktu
@MasacRE- @MEnes @Harunnn60 @EFE UYSAL oylar yollanıldımı?
@FaJi üzüldüm daha yollamadığına
@Aserat bu hafta için kullanacaktın?
@vadikızı bi girdim bir sürü bildirim vardı ama senden 1 tane bile yoktu
gecmis olsun hayirdir ?vallamı ben bugün 6 ta laptobun başına geçtim 4 e kadar hastaneydim cnm ondandır
Kac oy var ? @Ahmad wifi yok diyordu, vadikizina iyi puan veriyordu@FaJi @Ahmad @Harunnn60 @MEnes @Sherlock @EFE UYSAL
10 dakikanızı ayırıp sahneleri izleyip oy atarsanız sevinirim arkadaşlar Oy sayımız biraz az kaldı gibi fazla zaman almayacaktır.
@vadikızı bi girdim bir sürü bildirim vardı ama senden 1 tane bile yoktu
Tam işler bitti pc yi açıp oy kullanacağım elektrik kesildi internet yalan oldu yani. Telefonda da 100mb falan kaldı. Şanssızlık bu sefer gönderemeyeceğim sanırım. :/ Süre dolmadan elektrik gelirse hemen hallederim ama.@FaJi @Ahmad @Harunnn60 @MEnes @Sherlock @EFE UYSAL
10 dakikanızı ayırıp sahneleri izleyip oy atarsanız sevinirim arkadaşlar Oy sayımız biraz az kaldı gibi fazla zaman almayacaktır.
aman zaten isteksizdin, 2 gündür hatirlatiyorumTam işler bitti pc yi açıp oy kullanacağım elektrik kesildi internet yalan oldu yani. Telefonda da 100mb falan kaldı. Şanssızlık bu sefer gönderemeyeceğim sanırım. :/ Süre dolmadan elektrik gelirse hemen hallederim ama.
8 de sonuçları açıklayacağımTam işler bitti pc yi açıp oy kullanacağım elektrik kesildi internet yalan oldu yani. Telefonda da 100mb falan kaldı. Şanssızlık bu sefer gönderemeyeceğim sanırım. :/ Süre dolmadan elektrik gelirse hemen hallederim ama.