Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 5.Hafta Sonuçları

iki hafta tahammül edemeyiz kaldırıma
bence bu hafta yarışmadan çek oğlanı bizide bu eziyetten kurtar
Bu tahmin aslında bilmiyorum bu haftadan da elenmiş olma durumu olabilir Murat'ın
bu arada Murat'a kaldırım lafı iyimiş
ilk Gökhan için Türbüşon lafını kullanıncada kopmuştum bu lakaba

Bu tahmin aslında bilmiyorum bu haftadan da elenmiş olma durumu olabilir Murat'ın
bu arada Murat'a kaldırım lafı iyimiş
ilk Gökhan için Türbüşon lafını kullanıncada kopmuştum bu lakaba
aslında zamanında soyisim alırken kendilerine yakışan çarpıcı bir soyisim almamışlar
şimdi o açığı ben kapatıyorum

aa öncelikle final puanı alan @dosimosi @denizz19 @turkuazz ı tebrik ederek başlayayım

üzüldüm elenmene @sokak sanati iyide puan vermiştim ama yetmemiş demekki
ama çokta enerji harcamıyordun çok üzüldüğünü sanmıyorum yinede geçmiş olsun tabi

@Bully puan almanı bu sahneyle çok isterdim ama kıl payı kaçmış ayoll iyi gitmene sevindim yarışma başlamadan şampiyonluk favorimin sen ve tefonun olduğunu demiştim zaten

@mrt-06 listemde yükseldin bu hafta ama yine memnun edememişiz seni ayoll
haftaya yine yükselirsin bu sefer beğendiricez inş

Elendiği açıklandıktan beri Umut'tan haber alınamıyor. ss

Son zayıf sayılabilecek sahnemi de kullandım, bu haftadan itibaren final puanına oynayacağım inşallah sürekli

Ve şikesi bir kez daha ortaya çıktı. .ss

Elendiği açıklandıktan beri Umut'tan haber alınamıyor. ss

Son zayıf sayılabilecek sahnemi de kullandım, bu haftadan itibaren final puanına oynayacağım inşallah sürekli
aaaa @sokak sanati meraklanalım diye yapıyordur ayoll yarın pişmiş kelle gibi gelir sıtırır nasılsa

Şöyle bi 1-2 gün gözükmezse özlemeye başlarız, daha birkaç saat olmuş gideli ne özlemesi
o sizin değer bilmemezliğinizden ne diyeyim

benim arkadaşlık deyince bakış açım farklı 😉

aaa evet yarın gelir
atarınıda yanında getirir ama yarın sen konus onunla cnm biz atarı gidince konusuruz
Merak etme bir güzel konuşurum ben onunla
Fırsat bu fırsat forumdan soğutmak lazım onu