iki hafta tahammül edemeyiz kaldırımaİlk defa final puanı aldım ama çok kalmaz yarışmada merak etme 2 hafta içinde elenir Murat![]()
iki hafta tahammül edemeyiz kaldırımaİlk defa final puanı aldım ama çok kalmaz yarışmada merak etme 2 hafta içinde elenir Murat![]()
Bence Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki sahneleri de deneyebiliriki hafta tahammül edemeyiz kaldırımabence bu hafta yarışmadan çek oğlanı bizide bu eziyetten kurtar
![]()
Bu tahmin aslında bilmiyorum bu haftadan da elenmiş olma durumu olabilir Murat'ıniki hafta tahammül edemeyiz kaldırımabence bu hafta yarışmadan çek oğlanı bizide bu eziyetten kurtar
![]()
evet elenmek için en kestirme yol bu benceBence Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki sahneleri de deneyebilir![]()
Niye fena mı oyunculuğuyla bizi eğitmiş olurevet elenmek için en kestirme yol bu bencemilyoner yarışmasıyla gelsin bu hafta
![]()
aslında zamanında soyisim alırken kendilerine yakışan çarpıcı bir soyisim almamışlarBu tahmin aslında bilmiyorum bu haftadan da elenmiş olma durumu olabilir Murat'ınbu arada Murat'a kaldırım lafı iyimiş
ilk Gökhan için Türbüşon lafını kullanıncada kopmuştum bu lakaba
![]()
Hepsi bir yana Türbüşon çok komik olmuş yaaslında zamanında soyisim alırken kendilerine yakışan çarpıcı bir soyisim almamışlarşimdi o açığı ben kapatıyorum
![]()
eğitim derslerine ekranlardan uzak bir ortamda icra ederse bizim açımızdan daha huzurlu bir ortam oluşacaktırNiye fena mı oyunculuğuyla bizi eğitmiş olur![]()
Elendiği açıklandıktan beri Umut'tan haber alınamıyor. ssaa öncelikle final puanı alan @dosimosi @denizz19 @turkuazz ı tebrik ederek başlayayım![]()
![]()
üzüldüm elenmene @sokak sanati iyide puan vermiştim ama yetmemiş demekkiama çokta enerji harcamıyordun çok üzüldüğünü sanmıyorum yinede geçmiş olsun tabi
![]()
![]()
@Bully puan almanı bu sahneyle çok isterdim ama kıl payı kaçmış ayoll iyi gitmene sevindim yarışma başlamadan şampiyonluk favorimin sen ve tefonun olduğunu demiştim zaten![]()
![]()
@mrt-06 listemde yükseldin bu hafta ama yine memnun edememişiz seni ayollhaftaya yine yükselirsin bu sefer beğendiricez inş
![]()
![]()
![]()
Ve şikesi bir kez daha ortaya çıktı. .ssaa öncelikle final puanı alan @dosimosi @denizz19 @turkuazz ı tebrik ederek başlayayım![]()
![]()
üzüldüm elenmene @sokak sanati iyide puan vermiştim ama yetmemiş demekkiama çokta enerji harcamıyordun çok üzüldüğünü sanmıyorum yinede geçmiş olsun tabi
![]()
![]()
@Bully puan almanı bu sahneyle çok isterdim ama kıl payı kaçmış ayoll iyi gitmene sevindim yarışma başlamadan şampiyonluk favorimin sen ve tefonun olduğunu demiştim zaten![]()
![]()
@mrt-06 listemde yükseldin bu hafta ama yine memnun edememişiz seni ayollhaftaya yine yükselirsin bu sefer beğendiricez inş
![]()
![]()
![]()
aaaa @sokak sanati meraklanalım diye yapıyordur ayoll yarın pişmiş kelle gibi gelir sıtırır nasılsaElendiği açıklandıktan beri Umut'tan haber alınamıyor. ss
Son zayıf sayılabilecek sahnemi de kullandım, bu haftadan itibaren final puanına oynayacağım inşallah sürekli![]()
Bu Şarkı Benim için gelecek zaten illa ki, biraz kafa dinleyelim bari yokluğunda
sizi bilmem ama onun yokluğunu hissediyorum ben.Bu Şarkı Benim için gelecek zaten illa ki, biraz kafa dinleyelim bari yokluğunda![]()
aaa evet yarın gelirBu Şarkı Benim için gelecek zaten illa ki, biraz kafa dinleyelim bari yokluğunda![]()
Şöyle bi 1-2 gün gözükmezse özlemeye başlarız, daha birkaç saat olmuş gideli ne özlemesisizi bilmem ama onun yokluğunu hissediyorum ben.
umarım yarın sabah girer foruma @sokak sanati ve @denizz19 ile sabah/öğlen vakitlerinde yazışmayı seviyorum. arakadaş oluyorlar![]()
o sizin değer bilmemezliğinizden ne diyeyimŞöyle bi 1-2 gün gözükmezse özlemeye başlarız, daha birkaç saat olmuş gideli ne özlemesi![]()
Merak etme bir güzel konuşurum ben onunlaaaa evet yarın geliratarınıda yanında getirir ama yarın sen konus onunla cnm biz atarı gidince konusuruz
![]()
![]()
![]()
GıcıkMerak etme bir güzel konuşurum ben onunlaFırsat bu fırsat forumdan soğutmak lazım onu
![]()