Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 5.Hafta Sonuçları

Merak etme bir güzel konuşurum ben onunla :A Fırsat bu fırsat forumdan soğutmak lazım onu :A
sahnesi kötü değildi @sokak sanati nin zaten ben bile yüksek veriyorsam kadın oyuncuya demekki iyi bir sahnedir ayoll :A özelden sormustu güzel demiştim üyelerin zevkleri gerçekten çok değişik ama milletin görüşü kendi zevkidir birşey diyemiyoruz tabi :A :A :A

Şarkı yarışmasından elenmeden forumdan soğumaz sonrada ms geliyor kısaca sen umutun giştmesini unut ayoll :F

Herkesin bakış açısı farklıdır tabii :A Bizim Umut'la ilişkimiz ezelden beri bu şekildir, hep bi didişme halindeyizdir yani :A

Kaç yıllık dostum, bırak da bilelim nasıl konuşacağımızı :A
uff tamam.
sana bir gönderme vardı aslında ama sen işine gelmeyenleri anlamazsın zaten 😉

sahnesi kötü değildi @sokak sanati nin zaten ben bile yüksek veriyorsam kadın oyuncuya demekki iyi bir sahnedir ayoll :A özelden sormustu güzel demiştim üyelerin zevkleri gerçekten çok değişik ama milletin görüşü kendi zevkidir birşey diyemiyoruz tabi :A :A :A

Şarkı yarışmasından elenmeden forumdan soğumaz sonrada ms geliyor kısaca sen umutun giştmesini unut ayoll :F
Aa verdiğin tavsiyelerle bir üyenin daha başını yedin demek :A

Bu Şarkı Benim'den de elersek ms'ye falan kalmaz o :A Olan senin reytingine olur :A

Sen Demete düşük veren birisin daha da konuşma yaylan .ss

Sen Demete düşük veren birisin daha da konuşma yaylan .ss
demet mehmet ali erbil gibi iyi bir sunucudur ayoll ne mehemt nede demet iyi bir oyuncu değildir senin seçimin çok yanlıstı buraya gelmen zaten başarı ayoll daha gerisi olsada olur bence olmasada olur :A :A :A

demet mehmet ali erbil gibi iyi bir sunucudur ayoll ne mehemt nede demet iyi bir oyuncu değildir senin seçimin çok yanlıstı buraya gelmen zaten başarı ayoll daha gerisi olsada olur bence olmasada olur :A :A :A
Senin demenle Demet kötü oyuncu olmaz merak etme. Yıllarını tiyatroya adamış bir sanatçıdır Demet. Sen gidersin sıradan bir oyuncuyu beğenirsin ama Demet Akbağ ile mukayese bile edemezsin. Çok biliyorsun her şeyi sen :)

Senin demenle Demet kötü oyuncu olmaz merak etme. Yıllarını tiyatroya adamış bir sanatçıdır Demet. Sen gidersin sıradan bir oyuncuyu beğenirsin ama Demet Akbağ ile mukayese bile edemezsin. Çok biliyorsun her şeyi sen :)
normal bir dizi oyuncusuyla gelmeliydin bence demet dizi oyuncusu sayılmaz tiyatro veya sunucu yarışmasına uygun bir kişi dizi yarışmasına yanlıs seçim :A :A :A