Eşkiyada son sahne çok iyi oda bir tercih olabilirArtık Davaro ve Hababam sınıfından gideceğim. affetmet yok
Eşkiyada son sahne çok iyi oda bir tercih olabilirArtık Davaro ve Hababam sınıfından gideceğim. affetmet yok
evst ama düşük puan verirler.Eşkiyada son sahne çok iyi oda bir tercih olabilir
bu haftakine şaşırdım oyüzden tahmin zor .Bakalım bu hafta kim elenecek
Artık Davaro ve Hababam sınıfından gideceğim. affetmet yok
elimde çok sahne var eksiklik duyarsam bakarımŞabanoğlu Şaban da kullan mutlaka. Parola ve çadır muhabbeti baya iyi orada bak o sahnelere
Benim açımdan oradaki oyunculuk harika iyi puan olur benim oylamamda ama tereddüt etmekte haklısın tüm oylar farklı oluyorevst ama düşük puan verirler.
güvenmiyorum
oy versemde vermesemde sonuçta şener amcanın değerini herkes biliyor zirvedeki yerin rahat hiç merak etme finale kadar gidersin böyle ama finalde @Bully nin ayak oyunlarıyla elenirsinne puan verirsen ver kabulümdür yeterki bulun oylamada 😉
teşekkürler
artık oy kullan. Efsaneye sadece 2 tane tam puan geldi tabi sen istediğin puanı verebilirsin.
ben olmayınca senin murat kaldırım atağa geçmiş bir gün dönersem yarışmaya sırf senin kazmayı yarışma dışı bırakmak için dönerimBenim açımdan oradaki oyunculuk harika iyi puan olur benim oylamamda ama tereddüt etmekte haklısın tüm oylar farklı oluyor
Bu hafta da aslında şahane bir sahnem var ama finale de saklasam mı bilemedim sunarım niye sunmayayımevst ama düşük puan verirler.
güvenmiyorum
bu haftakine şaşırdım oyüzden tahmin zor .
sen elenirsen yine çoşkulu sunarmısın ?
KISMEToy versemde vermesemde sonuçta şener amcanın değerini herkes biliyor zirvedeki yerin rahat hiç merak etme finale kadar gidersin böyle ama finalde @Bully nin ayak oyunlarıyla elenirsin
ben olmayınca senin murat kaldırım atağa geçmiş bir gün dönersem yarışmaya sırf senin kazmayı yarışma dışı bırakmak için dönerim
İlk defa final puanı aldım ama çok kalmaz yarışmada merak etme 2 hafta içinde elenir Muratoy versemde vermesemde sonuçta şener amcanın değerini herkes biliyor zirvedeki yerin rahat hiç merak etme finale kadar gidersin böyle ama finalde @Bully nin ayak oyunlarıyla elenirsin
ben olmayınca senin murat kaldırım atağa geçmiş bir gün dönersem yarışmaya sırf senin kazmayı yarışma dışı bırakmak için dönerim
İlk defa final puanı aldım ama çok kalmaz yarışmada merak etme 2 hafta içinde elenir Murat
Kullan bence baskana hic belli olmuyorBu hafta da aslında şahane bir sahnem var ama finale de saklasam mı bilemedim sunarım niye sunmayayım
Bakalım artık umarım ama bence elenir bakalım nasıl olacakelenmez inşallah ya güzel puanlar alıyor murat
Bakalım artık umarım ama bence elenir bakalım nasıl olacak
Bilmiyorum ama artık yarışmacı sayısı azaldı çok zor haftalar olacakmurat elenmez ama ben elenebilirim pek iyi gitmiyorum çünkü😉
Bilmiyorum ama artık yarışmacı sayısı azaldı çok zor haftalar olacak
Artık haftalar da azalıyor yarışmacı sayısıda azalıyor aslında senin bu yarışmacın oldukça iyi tabi bu kalan haftalarda bakalım nasıl olur orasını bilmiyorumaynen öyle oylamada dahada zorlanıcaz ya
Artık haftalar da azalıyor yarışmacı sayısıda azalıyor aslında senin bu yarışmacın oldukça iyi tabi bu kalan haftalarda bakalım nasıl olur orasını bilmiyorum
Yine O Çocuklarından bir sahne olacak gibi ve bol küfürlüKullan bence baskana hic belli olmuyor
gelsin bakalimYine O Çocuklarından bir sahne olacak gibi ve bol küfürlü