Beddualara takılma![]()
Yoo takılmadım takılmam da sadece beklemiyordum beddua yı şaşırdım neyse boşverelim
emeğine sağlık canım bir haftayı daha bitirdik 😉
Beddualara takılma![]()
Aynen yarın Yeni haftaya gireceğiz bakalımYoo takılmadım takılmam da sadece beklemiyordum beddua yı şaşırdım neyse boşverelim
emeğine sağlık canım bir haftayı daha bitirdik 😉
Aslında haklısın ama o kadar hafta olamayacağım kanısındayım benim hedefim 8.haftada burda olmak tabiki son 3 yada 2de olmak iyi olur ama ilk hedefim 8.haftayı bulmak ondan sonra elenmiş olsamda sorun olmazValla yerime final puanı alan kişi Mesut Akusta olsa daha çok sevinirdim bu hafta gerçekten şahaneydi. Bayağı şaşırdım yani düşük gitmesine .ss
Valla bence belli olmaz iyi sahnelerle yükselebiliyorsun![]()
6.haftaya geldin bakalım 8.haftaya da gelirsin inşallahAslında haklısın ama o kadar hafta olamayacağım kanısındayım benim hedefim 8.haftada burda olmak tabiki son 3 yada 2de olmak iyi olur ama ilk hedefim 8.haftayı bulmak ondan sonra elenmiş olsamda sorun olmaz![]()
Aynen yarın Yeni haftaya gireceğiz bakalım![]()
Finalde karşına çıkacağım hiç merak etme senNeslihan gibi elenmede,
gerçi fenada olmaz![]()
Tahminim 8 i bulurum çünkü 6. İle 7. Hafta sahneleri çok iyi sahneler seçtim ama tabiki o haftaları aşmak kesin değil bakalım artık nasıl olacak6.haftaya geldin bakalım 8.haftaya da gelirsin inşallah![]()
Konu yarın evet sen bilirsin yani Kendal da sevildi ama sağlam sahne varsa Vadi ile de gelebilirsinevet cnm konuyu yarınmı açacan kendalı değiştirsem mi acaba ben vadiden ünsalla gelsem
yok ya olmaz![]()
Benim tahminim finalde olur SarpFinalde karşına çıkacağım hiç merak etme sen![]()
Bu saatten sonra artık kimsenin kesin şeyi olmayacak herkes elenebilirTahminim 8 i bulurum çünkü 6. İle 7. Hafta sahneleri çok iyi sahneler seçtim ama tabiki o haftaları aşmak kesin değil bakalım artık nasıl olacak![]()
Haklısın buna katılıyorum çünkü yarışmacı sayısı azaldıkça puanlar daha yakın olacak Buda tüm yarışmacılar için risk taşımaktaBu saatten sonra artık kimsenin kesin şeyi olmayacak herkes elenebilir![]()
RüzgarGülünü artık etiket yapmayalım kendisi katılamayacağını söyledi ve ricada bulunduSahnem
@destere @MEnes @MasacRE- @Doğu @Yakamoz-Asi @sokak sanati @eskici @MayısKralı @EFE UYSAL @FaJi @Aserat @RüzgarGülü (kullan yine) @Harunnn60 @Çiğdem- @batuhankaralar @Billy Kane @Bully @xemrexxx @vadikızı @turkuazz @denizz19 @dosimosi (etiketimi alanlar beni unutuyor) @mrt-06
Konu yarın evet sen bilirsin yani Kendal da sevildi ama sağlam sahne varsa Vadi ile de gelebilirsin![]()
kim kimi yerse afiyet olsunFinalde karşına çıkacağım hiç merak etme sen![]()
Sahnem
@destere @MEnes @MasacRE- @Doğu @Yakamoz-Asi @sokak sanati @eskici @MayısKralı @EFE UYSAL @FaJi @Aserat @RüzgarGülü (kullan yine) @Harunnn60 @Çiğdem- @batuhankaralar @Billy Kane @Bully @xemrexxx @vadikızı @turkuazz @denizz19 @dosimosi (etiketimi alanlar beni unutuyor) @mrt-06
Çarşaflı börekSahnem
@destere @MEnes @MasacRE- @Doğu @Yakamoz-Asi @sokak sanati @eskici @MayısKralı @EFE UYSAL @FaJi @Aserat @Harunnn60 @Çiğdem- @batuhankaralar @Billy Kane @Bully @xemrexxx @vadikızı @turkuazz @denizz19 @dosimosi (etiketimi alanlar beni unutuyor) @mrt-06
Artık Davaro ve Hababam sınıfından gideceğim. affetmet yokÇarşaflı börek![]()
Bakalım bu hafta kim elenecekArtık Davaro ve Hababam sınıfından gideceğim. affetmet yok![]()