@Bully @mrt-06 döverim lan sizi alın o olmamışları .ss
Kuru iftira atma @Yakamoz-Asi nin yüzü orda hatta o dedi sayma istersen oylarımı ben dedim hayır sayacağım tabiki ben objektif bir sunucuyum![]()
Doğru diyor @Bully
@Bully @mrt-06 döverim lan sizi alın o olmamışları .ss
Kuru iftira atma @Yakamoz-Asi nin yüzü orda hatta o dedi sayma istersen oylarımı ben dedim hayır sayacağım tabiki ben objektif bir sunucuyum![]()
Tabi doğru diyorum yalancı mıyım ben![]()
İnşallah beni de yükseltirsin kankaDeğilsin tabi ki.
İnşallah yükselirsin.![]()
İnşallah beni de yükseltirsin kanka![]()
Sen sahneleri izle Demeti beğenirsen kullan beğenmezsen kullanma zorla değil YaOy moy kullanmam ben, adamı din imandan çıkaracaksınız.![]()
harikaymış
En kaliteli ingilizce kursunu tokatlar kuran çarpsın
ne puan verirsen ver kabulümdür yeterki bulun oylamada 😉Değilsin tabi ki.
İnşallah yükselirsin.![]()
teşekkürlerharikaymıştabi şarkı değilde klip harika
)
şener amcayla herzamanki gibi birinciliği almışsın dosi birde tebrik yollayayım burdan sanatebriğin değerini bil herkesi tebrik etmem kolay kolay
![]()
Hastayım biraz onun etkisi de var... Ama verilen haksız oylar, sinirimi bozuyor.
açıklamaya gerek yok ona güldüm.kendi adıma nur fettahoğluna verdiğim oylar hiç içime sinmiyor beğenmediğimi
düşünmeni istemiyorum tamamen sıralama için gerçekten bak ne nur a nede
neslihana düşük vermek istemezdim ama gerçekten sıralama için oluyor
@dosimosi niye güldün kızz gerçekten öle ama![]()
Valla yerime final puanı alan kişi Mesut Akusta olsa daha çok sevinirdim bu hafta gerçekten şahaneydi. Bayağı şaşırdım yani düşük gitmesine .ss
Valla bence belli olmaz iyi sahnelerle yükselebiliyorsunBen birkaç hafta içinde elenirim onun için 8.haftaya kadar olursam Buda bana yeterli aslında![]()
Valla yerime final puanı alan kişi Mesut Akusta olsa daha çok sevinirdim bu hafta gerçekten şahaneydi. Bayağı şaşırdım yani düşük gitmesine .ss
Beddualara takılmaGüzel bir sahneydi tüm puanlara bakamadım ama düşük almasına bende şaşırdım
olsun önemli değil ya amaç eğlenmek ama eğlenme adına yapılan bir yarışmada beddua duymak hoş olmadı ama oda önemli değil😉
Neslihan gibi elenmede,2 güçlü Suskunlar sahnem daha var zaten
Bu haftaki sahnemin biraz zayıf olduğunu ben de biliyordum, her şey kontrolum altında sıkıntı yok yükseliriz yeniden![]()