Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 5.Hafta Sonuçları

ne puan verirsen ver kabulümdür yeterki bulun oylamada 😉

teşekkürler :love1:
artık oy kullan. Efsaneye sadece 2 tane tam puan geldi tabi sen istediğin puanı verebilirsin.
oy versemde vermesemde sonuçta şener amcanın değerini herkes biliyor zirvedeki yerin rahat hiç merak etme finale kadar gidersin böyle:) ama finalde @Bully nin ayak oyunlarıyla elenirsin :)

Benim açımdan oradaki oyunculuk harika iyi puan olur benim oylamamda ama tereddüt etmekte haklısın tüm oylar farklı oluyor:)
ben olmayınca senin murat kaldırım atağa geçmiş :) bir gün dönersem yarışmaya sırf senin kazmayı yarışma dışı bırakmak için dönerim :)

oy versemde vermesemde sonuçta şener amcanın değerini herkes biliyor zirvedeki yerin rahat hiç merak etme finale kadar gidersin böyle:) ama finalde @Bully nin ayak oyunlarıyla elenirsin :)

ben olmayınca senin murat kaldırım atağa geçmiş :) bir gün dönersem yarışmaya sırf senin kazmayı yarışma dışı bırakmak için dönerim :)
KISMET :)

İlk defa final puanı aldım ama çok kalmaz yarışmada merak etme 2 hafta içinde elenir Murat:D