Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 4.Hafta

mevzu tam olarak o değil. sen sadece baslangıcını yaptın. başkalarıda beni söylemediğim bir söylemle suçlayınca bende olay koptu.

iyiki cevap vermemişim
zaten duruma bakılırsa pek anlaşamamışsınız gibi

hhhhaah aaa sen kafan erkek kfaası ama vucudun kadın vucudu olarak dünyaya gelmeliydin ebnce kendini kovalar dururdun bizde rahat ederdik ayoll
@xemrexxx

aman sanki yüksek verecende
bu hafta bir değişik bakıyordum akustiğe ilk defa kanım ısındı velede
ama akustikle aramızdaki romantik ilişkinin gelişmesine izin vermedin ters pandik hareketiyle birlikte akustik aşkım daha başlamadan bitti diyebilirim

hadi ordan beğenmişmiş öyle dion hep vermiyon doğru dürüst puan

hhhhaah aaa sen kafan erkek kfaası ama vucudun kadın vucudu olarak dünyaya gelmeliydin ebnce kendini kovalar dururdun bizde rahat ederdik ayoll
@xemrexxx
kedinin kuyruğunu kovalaması gibi kendi kendimi kovalayıp taciz ederdim
aslında güzelde olurdu siz bir rahat nefes alırdınız
)

Bu hafta ne ile geleceksin sen cnm
Suskunlar zirve getirdi bana, bu hafta da aynı şekilde devam edebilirim

Sonra geriye 2 Suskunlar sahnem kalıyor, gerisi de Ezel zaten. Toplamda 7 Ezel, 4 Suskunlar olmuş oluyor yani

kedinin kuyruğunu kovalaması gibi kendi kendimi kovalayıp taciz ederdim
aslında güzelde olurdu siz bir rahat nefes alırdınız
)
hhahaaaha ama biz kadınlar tuhaf yaratıklarız ayoll şimdi senden rahatsız olrurum ama yakamdan düştüğün zmanda özleyebilirim

@destere juri olmayı bıraktınmı yoksa oylamalarda olacanmı?

Suskunlar zirve getirdi bana, bu hafta da aynı şekilde devam edebilirim

Sonra geriye 2 Suskunlar sahnem kalıyor, gerisi de Ezel zaten. Toplamda 7 Ezel, 4 Suskunlar olmuş oluyor yani
sson haftalara ezelin kaalmassı iyi olur evet şampiyonluğu bilmem ama finali görmen lazım en aaz