sanki çok az problemim varmış gibi.
tamam yolla sen
Üzdün şuan hayırdır ne oldu.
sanki çok az problemim varmış gibi.
tamam yolla sen
benim tüm hayatım problem zaten boşver.Üzdün şuan hayırdır ne oldu.
benim tüm hayatım problem zaten boşver.
hayatımı özetleyen 2 şarkıAnladım
O zaman Gülçin - Ağlat Beni sana gelsin.
hayatımı özetleyen 2 şarkı
hayatımı özetleyen 2 şarkı
diğer parçandan çok daha güzel ama tabi sen tecrübelisin bilirsin forumun zevkiniBende çok seviyorum düet demişken bununla geleyim dedim ama düşük gider diye baz geçtim.
hayır oy vermeyeceğim zaten @denizz19 ede söylemiştim cansu gittikten sonra oy kullanmam diye@destere juri olmayı bıraktınmı yoksa oylamalarda olacanmı?
diğer parçandan çok daha güzel ama tabi sen tecrübelisin bilirsin forumun zevkini
Harika bir karar vermişsin seni yürekten kutluyorum Umarım bundan sonraki yarışmalarda da bu kararlılığını sürdürürsün, senin jüri veya jüri başkanı olmadığın bir forum daha güzel bir forum olacaktırhayır oy vermeyeceğim zaten @denizz19 ede söylemiştim cansu gittikten sonra oy kullanmam diye
birde puan vermemin bir esprisi kalmadı ne benim açımdan ne yarışmacılar açısından her hafta vereceğim puanlar aşağı yukarı aynı olacaktır bundan sonra... ilk üçümle son üçüm net bir şekilde belli diğerleride arada puan alacaktır o yüzden benim çekilmem herkes için en hayırlısı tabi bu olaya en fazla @vadikızı sevinecektir her hafta akustiğe verdiğim düşük puanlar yüzünden kız strese girmişti
@Bully de yaşadı tabi M lerden sonra hedefimde sarp ponçiği vardı
ok tabi bu benim icinde kötu ama sen demiştin zaten Cansu elenince oylama yapmayacağını. Şuana kadarki desteklerin için teşekkurler. olurda finale kalirsam finalde kullanmani beklerimhayır oy vermeyeceğim zaten @denizz19 ede söylemiştim cansu gittikten sonra oy kullanmam diye
birde puan vermemin bir esprisi kalmadı ne benim açımdan ne yarışmacılar açısından her hafta vereceğim puanlar aşağı yukarı aynı olacaktır bundan sonra... ilk üçümle son üçüm net bir şekilde belli diğerleride arada puan alacaktır o yüzden benim çekilmem herkes için en hayırlısı tabi bu olaya en fazla @vadikızı sevinecektir her hafta akustiğe verdiğim düşük puanlar yüzünden kız strese girmişti
@Bully de yaşadı tabi M lerden sonra hedefimde sarp ponçiği vardı
ok öyle olursa ilk 5 garanti bendeBen bi çılgınlık yapıp değiştirebilirim bilmiyorum çok iyi şarkı.
tanrım ne kadar iyi bir insanım düşmanlarımı bile sevindirebiliyorumHarika bir karar vermişsin seni yürekten kutluyorum Umarım bundan sonraki yarışmalarda da bu kararlılığını sürdürürsün, senin jüri veya jüri başkanı olmadığın bir forum daha güzel bir forum olacaktır
finale şener amcayla sarp karpuzu çıkarsa kesinlikle finalde oy kullanırımok tabi bu benim icinde kötu ama sen demiştin zaten Cansu elenince oylama yapmayacağını. Şuana kadarki desteklerin için teşekkurler. olurda finale kalirsam finalde kullanmani beklerim
ok öyle olursa ilk 5 garanti bende
ok tabi bu benim icinde kötu ama sen demiştin zaten Cansu elenince oylama yapmayacağını. Şuana kadarki desteklerin için teşekkurler. olurda finale kalirsam finalde kullanmani beklerim
ok öyle olursa ilk 5 garanti bende
sen ne anlatıyon la konun dizilerle alakalı sen apton fonk zonklardan bahsediyorsun git konusunu batır burayı kirletmeİleri ki haftalarda yine fırsat çıkarsa kullanırım bilmiyorum.aha
Ama bu hafta herkes slow zaten Uptown Funk aradan sıyrılır.
sen ne anlatıyon la konun dizilerle alakalı sen apton fonk zonklardan bahsediyorsun git konusunu batır burayı kirletme
netflix in ilk ayı bedavaymış bir deneme yap kaçırmaForum konusu film gibi zaten sayende her yer her yerde bana karışma.
degistiridinmi sahneni yoksa az önceki baska birseymiydi ?