Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 4.Hafta

yalnız vasfiye teyzenin yüzüne nene makyajı yapmışlarda bacaklar bıngıl bıngıl :) bacaklara kırışıklık makyajı yapmayı başaramamışlar :)
bu hafta @vadikızı teyzem aşık olunca isimli videoyla mı katılsam :A videoyu da @RevaN yüklemiş rahmetlinin hatrına tam puan vermek zorundasınız bence @denizz19 @mrt-06 @Bully :A @cookies @Çiğdem- @dosimosi @eskici @destere @Forumdash
tövbe tövbe 100 ysındkı kadının bacaklarınaa bkmıs 😱😱😱

ayy ne kadar tatlış kurbiş, insanın bir mahoşa veresi geliyor :) allah kahretsin seni umarım elenirsin:)

en sert ve zorlu koşullarda bile doğal halini yaşıyor kız bundan daha iyisinimi bulucam :)

Kavga edin siz ben yemek yicem falan dedi sen bunun peşinden yürü destere.:F

Kavga edin siz ben yemek yicem falan dedi sen bunun peşinden yürü destere.:F
zaten adım adım takipteyim :)

tövbe tövbe 100 ysındkı kadının bacaklarınaa bkmıs 😱😱😱
kendimde bile öyle bacaklar olsa yan gözle bakarım:) neneyede boylu boyunca makyaj yapsınlar alt tarafı açıkta bırakmasınlar yani kabahat bende değil :)

vasfiye teyzeyi özlemiştik
senin sahne yokmu bu hafta şener amca sahnesizmi kaldı :)

bunlardan iki konumu var ? :) tam anlamadım olayı @sokak sanati korsan konumu açmış ? :)

isveçte smile zor bulunuyor bizim gibi dört mevsimi yaşayan verimli smile topraklara sahip değil:) o yüzden dosi fazla harcayamıyor mesajlarında :)
yok ben daha oylama yeni sonuclaninca paylastim dün . burdada yarin paylasirim.
suan pek paylasacak durumda degilim

bunlardan iki konumu var ? :) tam anlamadım olayı @sokak sanati korsan konumu açmış ? :)

isveçte smile zor bulunuyor bizim gibi dört mevsimi yaşayan verimli smile topraklara sahip değil:) o yüzden dosi fazla harcayamıyor mesajlarında :)
öteki yarışma konusunda sen karadeniz türküsünden anlamazsın diye şaka yaptım sen vikings türküsü bilirsin dedim hatta destere şoparı ve @sürgünüm ile her hafta beğenerek izliyoruz dedim alındı :( bu arada sen de o konuya cevap vermedin ben şimdi aklıma geldi .ss

öteki yarışma konusunda sen karadeniz türküsünden anlamazsın diye şaka yaptım sen vikings türküsü bilirsin dedim hatta destere şoparı ve @sürgünüm ile her hafta beğenerek izliyoruz dedim alındı :( bu arada sen de o konuya cevap vermedin ben şimdi aklıma geldi .ss

Kaç kere diyorum şakanın dozunu kaçırma diye sana demi pis totoş seni alınır tabii
bir daha dikkat et şakana bak boğarım seni emre he:bağır:

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan