Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 4.Hafta

Neyse ki ayıcık var o yardım eder bana dimi @Bully :bhr:

@Bully çok iticisin.s.sen Di mi @Çiğdem- :A
La yardım isterken hakaret ediyon tabii diss yiyecen, terbiyesiz herif. ss

Yardım elini uzat dedim diss atmış kafasını duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartırım bi reelde olsak.:A
Sen reelde beni karşında görsen, ceketini iliklemen durumunda kalırsın. :)

@Bully neden itici olsunki ayoll sevecen bence :A :A :A
Bir tanesin sen :love1:

Kesinlik abi saygımız sonsuz.:A

Hakaret sayılmaz o, bak vadikizı yumoş diyor bu daha çok hakaret ben sen sert gösteren cümleler kuruyorum bunlar hep senin forumda ki itibarını korumak için.:bhr: İyi niyet başka bir şey yaa.😎

Yardım elini uzat dedim diss atmış kafasını duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartırım bi reelde olsak.:A
hhhhaha @mrt-06 ben sen kaan yemek yemeye gitsek kaan seni kovalarken aatacan ile sizin yemekleride biz yerdik 2 kişilik doyardık vlla :Z:Z:Z

Konuyu @Çiğdem-'e verdim hem @denizz19'un hem de @sokak sanati'nın çok sevdiği bir isim. :A

Sonunda goadmin olduğunu anlattığına göre go go go sana.:))

hhhhaha @mrt-06 ben sen kaan yemek yemeye gitsek kaan seni kovalarken aatacan ile sizin yemekleride biz yerdik 2 kişilik doyardık vlla :Z:Z:Z

Şehre bomba yağsa sevişirdik mantığı iğrenç.s.s Çiğdem bittin gözümde.:A @destere iyi partner seçmişsin.:A

Oyyy yerim senin o tatlı avatarını. :bhr: Tamam izledikten sonra yorumunu bekliyorum o zaman. :D

ayy ne kadar tatlış kurbiş, insanın bir mahoşa veresi geliyor :) allah kahretsin seni umarım elenirsin:)

Sonunda goadmin olduğunu anlattığına göre go go go sana.:))

Şehre bomba yağsa sevişirdik mantığı iğrenç.s.s Çiğdem bittin gözümde.:A @destere iyi partner seçmişsin.:A
en sert ve zorlu koşullarda bile doğal halini yaşıyor kız bundan daha iyisinimi bulucam :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan