Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 4.Hafta

Sahnem hazır ama yarın akşam gelince tüm sahnelerle paylaşırım. Yoğunum bu sebeple etiketleri @dosimosi yaparsan sevinirim yarın İçin sahne yollamaları İçin :) iyi geceler

Olgun Şimşekli her sahnede benden kötü puan gelmez çünku Olgun bey ilk terciğimdi

bu hafta @vadikızı teyzem aşık olunca isimli videoyla mı katılsam :A videoyu da @RevaN yüklemiş rahmetlinin hatrına tam puan vermek zorundasınız bence @denizz19 @mrt-06 @Bully :A @cookies @Çiğdem- @dosimosi @eskici @destere @Forumdash
Bunada yorum yapacagimin sözünü vermiştim. eğer bununla gelirsen şarkı kısmını biraz kırp, o kısım biraz bozuyor

Denize öm den yollamayı unutma

Son düzenleme:
Bu yarışmada fazla şansım yok bu açıdan iyi sahneleri kullanmaya karar aldım açıkçası bu sahneyi kullanıp kullanmamakta tereddüt oldu ama kullanayım dedim:)
ama beni zora soktu bu sahne :)
Zaten 8 kisiyi oylayacagiz biz yarismacilar ve tam ortada olursun sandim ama simdi zirve yarisinda olacaksin belli. izlemedigim 3 sahne kaldi bakalim onlar nasil gelecekler

ama beni zora soktu bu sahne :)
Zaten 8 kisiyi oylayacagiz bir yarismacilar ve tam ortada olursun sandim ama simdi zirve yarisinda olacaksin belli. izlemedigim 3 sahne kaldi bakalim onlar nasil gelecekler
Bu haftada çok zor olacak bu anlaşıldı çünkü tüm sahneler iyi olur tahminim bu sahneyi paylaşarak belkide final şansımı kaybettim ama bu sahneyi paylaşamadan da elenmek iyi olmazdı daha önce bunu çok yaşadım başka oyuncularla o yüzden bu kararı aldım:) bu hafta senin dediğin gibi oylama kolay olmayacak benim açımdan da:)

Bu haftada çok zor olacak bu anlaşıldı çünkü tüm sahneler iyi olur tahminim bu sahneyi paylaşarak belkide final şansımı kaybettim ama bu sahneyi paylaşamadan da elenmek iyi olmazdı daha önce bunu çok yaşadım başka oyuncularla o yüzden bu kararı aldım:) bu hafta senin dediğin gibi oylama kolay olmayacak benim açımdan da:)
Ben bir sonraki hafta iyice citayi yukseltecegim,
Yarismaci sayisi azaldikta elenme durumu daha yüksek oluyor

Ben bir sonraki hafta iyice citayi yukseltecegim,
Yarismaci sayisi azaldikta elenme durumu daha yüksek oluyor
Çok haklısın yarışmacı sayısı azaldıkça o hafta çok daha zor oluyor ben çeyrek finali bulmak hedefim 8.haftaya kadar filan olursam iyi olur tabiki finalde olmak harika olur ama final hedefim kalmadı:)

Çok haklısın yarışmacı sayısı azaldıkça o hafta çok daha zor oluyor ben çeyrek finali bulmak hedefim 8.haftaya kadar filan olursam iyi olur tabiki finalde olmak harika olur ama final hedefim kalmadı:)
Yarismaya Denize destek amacli katildim, ilk ve son yarismaci olma tecrubem olacak.
Ilk basta Olgun Simsekle yarisip ilk 3 hafta kalmakti amac, sonra Sener seni secince 6-7 haftayi görsem yeterli dedim. Hala final hedefim yok.
hala amacim eglenmek, ama sanatcim finali hakediyor o ayri ...

Yarismaya Denize destek amacli katildim, ilk ve son yarismaci olma tecrubem olacak.
Ilk basta Olgun Simsekle yarisip ilk 3 hafta kalmakti amac, sonra Sener seni secince 6-7 haftayi görsem yeterli dedim. Hala final hedefim yok.
hala amacim eglenmek, ama sanatcim finali hakediyor o ayri ...
Finalde ben senin yarışmacın olur diyorum benim final tahminim Şener şen,Neslihan Atagül,Sarp Akkaya tabiki bu sadece tahmin başka yarışmacılarda finalde olabilir tüm yarışmacılar iyi:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking