ben begenmisim sadece. senin yorumlari fazladan beğenirim kaybin olmaz
olmamış atanda olmuş
Ben attım.
ben begenmisim sadece. senin yorumlari fazladan beğenirim kaybin olmaz
olmamış atanda olmuş
beni zorla güldüreceğiniz dur level atladi gülüşümBen attım.
ama bunu en başından biliyordun.
bunu bile bile zamanı gelince gösterdiğin tepki gereksiz
Başlıkta nickin duruyor, ona dokunmadık Hadi güldürdün emojimi geri alayım barışalım
Ben tarafsızım.Sen kimden yanasın. Ezilen vur sende bir tekme tabi..
Konuyu bana geri ver az yetkini göster aslan Kaan'ım.
Ben tarafsızım.
Hem senmi ezilen tarafsın ??? simdi birşey yazacamda dis yememek için frenliyeyim ama sen yine kesin atarsın
eğer başında böyle olunacağı denmeseydi haklısın derdim ama tabiki yinede haksızlık var.
varsın bu hafta konu sende kalsaydı.
mantığı tam çözemedim daha
@denizz19 başlat hadi, persembemi sonuçlar?
sizin şu hit mevzunuzu anlamıyorumİyi atmadım diss neyse konu hit almasın ben gidiyorum..
sizin şu hit mevzunuzu anlamıyorum
banada benzer hareketin olmustu.Bu mesajdan sonra protesto ediyorum artık başka konudan oy isteyeceğim.
Benim şarkı yarışmasını da protesto ediyor.. 2004 Hitler konusunda yazacağım. @Çiğdem-
Acele etmeBen tarafsızım.
Hem senmi ezilen tarafsın ??? simdi birşey yazacamda dis yememek için frenliyeyim ama sen yine kesin atarsın
eğer başında böyle olunacağı denmeseydi haklısın derdim ama tabiki yinede haksızlık var.
varsın bu hafta konu sende kalsaydı.
mantığı tam çözemedim daha
@denizz19 başlat hadi, persembemi sonuçlar?
Gece geç atacağım oyları tamam.@xemrexxx @Bully @turkuazz @dosimosi @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati @MayısKralı @Aserat @destere @FaJi @halukerogluFOX @MasacRE- @Ahmad @Çiğdem- @MEnes @Doğu @Billy Kane @Sherlock @batuhankaralar @Harunnn60 @RüzgarGülü @GunesinOglu @HeisenBerg @eskici
Oylama başladı. Son oy gönderme süresi Perşembe 19:30
Acele etme
@sokak sanati Nihanı çok beğendim bu hafta izlemediğim halde etkilendim.
@sokak sanati protesto edecek bende ya az yada hiç bulunamam persembe, reytingin az olur gibi@xemrexxx @Bully @turkuazz @dosimosi @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati @MayısKralı @Aserat @destere @FaJi @halukerogluFOX @MasacRE- @Ahmad @Çiğdem- @MEnes @Doğu @Billy Kane @Sherlock @batuhankaralar @Harunnn60 @RüzgarGülü @GunesinOglu @HeisenBerg @eskici
Oylama başladı. Son oy gönderme süresi Perşembe 19:30
Acele etme
@sokak sanati Nihanı çok beğendim bu hafta izlemediğim halde etkilendim.
Benim çenem yeter sokak sanatı mı protesto edecek sahnesini beğendim hayatta etmez@sokak sanati protesto edecek bende ya az yada hiç bulunamam persembe, reytingin az olur gibi
iyi, çenene kuvvet ozamanBenim çenem yeter sokak sanatı mı protesto edecek sahnesini beğendim hayatta etmez
Maşallah bugün de neşe akıyor sendeniyi, çenene kuvvet ozaman
dünden beri kötüyüm normaldirMaşallah bugün de neşe akıyor senden
O totoş protesto ediyorsa ben 15 sayfa yazarim@sokak sanati protesto edecek bende ya az yada hiç bulunamam persembe, reytingin az olur gibi