Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 4.Hafta

öteki yarışma konusunda sen karadeniz türküsünden anlamazsın diye şaka yaptım sen vikings türküsü bilirsin dedim hatta destere şoparı ve @sürgünüm ile her hafta beğenerek izliyoruz dedim alındı :( bu arada sen de o konuya cevap vermedin ben şimdi aklıma geldi .ss
mevzu tam olarak o değil. sen sadece baslangıcını yaptın. başkalarıda beni söylemediğim bir söylemle suçlayınca bende olay koptu.

öteki yarışma konusunda sen karadeniz türküsünden anlamazsın diye şaka yaptım sen vikings türküsü bilirsin dedim hatta destere şoparı ve @sürgünüm ile her hafta beğenerek izliyoruz dedim alındı :( bu arada sen de o konuya cevap vermedin ben şimdi aklıma geldi .ss
iyiki cevap vermemişim :) zaten duruma bakılırsa pek anlaşamamışsınız gibi:)

zaten adım adım takipteyim :)

kendimde bile öyle bacaklar olsa yan gözle bakarım:) neneyede boylu boyunca makyaj yapsınlar alt tarafı açıkta bırakmasınlar yani kabahat bende değil :)

senin sahne yokmu bu hafta şener amca sahnesizmi kaldı :)
hhhhaah aaa sen kafan erkek kfaası ama vucudun kadın vucudu olarak dünyaya gelmeliydin ebnce kendini kovalar dururdun bizde rahat ederdik ayoll :A @xemrexxx

aman sanki yüksek verecende:ppp:
bu hafta bir değişik bakıyordum akustiğe ilk defa kanım ısındı velede :) ama akustikle aramızdaki romantik ilişkinin gelişmesine izin vermedin ters pandik hareketiyle birlikte akustik aşkım daha başlamadan bitti diyebilirim :)

bu hafta bir değişik bakıyordum akustiğe ilk defa kanım ısındı velede :) ama akustikle aramızdaki romantik ilişkinin gelişmesine izin vermedin ters pandik hareketiyle birlikte akustik aşkım daha başlamadan bitti diyebilirim :)

hadi ordan beğenmişmiş öyle dion hep vermiyon doğru dürüst puan:ozur:

Bu hafta ne ile geleceksin sen cnm :F
Suskunlar zirve getirdi bana, bu hafta da aynı şekilde devam edebilirim :D

Sonra geriye 2 Suskunlar sahnem kalıyor, gerisi de Ezel zaten. Toplamda 7 Ezel, 4 Suskunlar olmuş oluyor yani :D

kedinin kuyruğunu kovalaması gibi kendi kendimi kovalayıp taciz ederdim :) aslında güzelde olurdu siz bir rahat nefes alırdınız :))
hhahaaaha ama biz kadınlar tuhaf yaratıklarız ayoll şimdi senden rahatsız olrurum ama yakamdan düştüğün zmanda özleyebilirim :A

Suskunlar zirve getirdi bana, bu hafta da aynı şekilde devam edebilirim :D

Sonra geriye 2 Suskunlar sahnem kalıyor, gerisi de Ezel zaten. Toplamda 7 Ezel, 4 Suskunlar olmuş oluyor yani :D
sson haftalara ezelin kaalmassı iyi olur evet şampiyonluğu bilmem ama finali görmen lazım en aaz :A