yalnız vasfiye teyzenin yüzüne nene makyajı yapmışlarda bacaklar bıngıl bıngıl bacaklara kırışıklık makyajı yapmayı başaramamışlar
tövbe tövbe 100 ysındkı kadının bacaklarınaa bkmıs 😱😱😱
yalnız vasfiye teyzenin yüzüne nene makyajı yapmışlarda bacaklar bıngıl bıngıl bacaklara kırışıklık makyajı yapmayı başaramamışlar
tövbe tövbe 100 ysındkı kadının bacaklarınaa bkmıs 😱😱😱
kız işte sana bile bakıyor çocuk yokluktan daha nolsuntövbe tövbe 100 ysındkı kadının bacaklarınaa bkmıs 😱😱😱
ayy ne kadar tatlış kurbiş, insanın bir mahoşa veresi geliyor allah kahretsin seni umarım elenirsin
en sert ve zorlu koşullarda bile doğal halini yaşıyor kız bundan daha iyisinimi bulucam
vasfiye teyzeyi özlemiştik
zaten adım adım takipteyimKavga edin siz ben yemek yicem falan dedi sen bunun peşinden yürü destere.
kendimde bile öyle bacaklar olsa yan gözle bakarım neneyede boylu boyunca makyaj yapsınlar alt tarafı açıkta bırakmasınlar yani kabahat bende değiltövbe tövbe 100 ysındkı kadının bacaklarınaa bkmıs 😱😱😱
senin sahne yokmu bu hafta şener amca sahnesizmi kaldıvasfiye teyzeyi özlemiştik
kız hiç smile koymamış gece gece korktumvasfiye teyzeyi özlemiştik
diğer konuda paylaşmıştim.zaten adım adım takipteyim
kendimde bile öyle bacaklar olsa yan gözle bakarım neneyede boylu boyunca makyaj yapsınlar alt tarafı açıkta bırakmasınlar yani kabahat bende değil
senin sahne yokmu bu hafta şener amca sahnesizmi kaldı
iyi değilimde oyüzdenkız hiç smile koymamış gece gece korktum
bunlardan iki konumu var ? tam anlamadım olayı @sokak sanati korsan konumu açmış ?diğer konuda paylaşmıştim.
aslan sahnesiyle geliyorum
isveçte smile zor bulunuyor bizim gibi dört mevsimi yaşayan verimli smile topraklara sahip değil o yüzden dosi fazla harcayamıyor mesajlarındakız hiç smile koymamış gece gece korktum
yok ben daha oylama yeni sonuclaninca paylastim dün . burdada yarin paylasirim.bunlardan iki konumu var ? tam anlamadım olayı @sokak sanati korsan konumu açmış ?
isveçte smile zor bulunuyor bizim gibi dört mevsimi yaşayan verimli smile topraklara sahip değil o yüzden dosi fazla harcayamıyor mesajlarında
vıyyykk iğrenç )Kendalla devam ediyorum umarım beğenirsiniz
1:55 ten 3.0 a kadar 😉
@dosimosi @destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @tolgab @Mr.At @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @RüzgarGülü
bunlardan iki konumu var ? tam anlamadım olayı @sokak sanati korsan konumu açmış ?
isveçte smile zor bulunuyor bizim gibi dört mevsimi yaşayan verimli smile topraklara sahip değil o yüzden dosi fazla harcayamıyor mesajlarında
öteki yarışma konusunda sen karadeniz türküsünden anlamazsın diye şaka yaptım sen vikings türküsü bilirsin dedim hatta destere şoparı ve @sürgünüm ile her hafta beğenerek izliyoruz dedim alındı bu arada sen de o konuya cevap vermedin ben şimdi aklıma geldi .ssbunlardan iki konumu var ? tam anlamadım olayı @sokak sanati korsan konumu açmış ?
Sebebi var arkadasim.bunlardan iki konumu var ? tam anlamadım olayı @sokak sanati korsan konumu açmış ?
öteki yarışma konusunda sen karadeniz türküsünden anlamazsın diye şaka yaptım sen vikings türküsü bilirsin dedim hatta destere şoparı ve @sürgünüm ile her hafta beğenerek izliyoruz dedim alındı bu arada sen de o konuya cevap vermedin ben şimdi aklıma geldi .ss
üçün birine gidiyor bir puan üç M kaldı zaten M ler bir an önce elensede şu @Bully nin sarp karpuzuna gelse sıra ?bu hafta hangi M ye 1 puanın
@vadikızı mesajıma ters pandik hareketi çekerek akustiğe olan sempatimide bitirdin )