okulda macera yaşadık.
bizlere birsey olmadi ufak çaplı bir yangın çıktı. yarım saat aksadı dersler. soğukta baya üşüdüm. Hala üşüyorum
okulda macera yaşadık.
okulda macera yaşadık.
bizlere birsey olmadi ufak çaplı bir yangın çıktı. yarım saat aksadı dersler. soğukta baya üşüdüm. Hala üşüyorum
Sahneyi sabah yollarım
Benimkini de aradan çıkar abla. .ssBirazdan göndercem cnm
Benimkini de aradan çıkar abla. .ss
çatlamaya razıyım yeterki sen elen bir an önceOhhh çatlaa sennnn
Ahh benim canım ciğerimin köşesii benim sanatçımıda savunurmuşş![]()
Kendalla devam ediyorum umarım beğenirsiniz o güzel oylarınızı bekliyorum efenim😉@dosimosi @denizz19 @Bully @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @eskici @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @MEnes @Aserat @Çiğdem- @batuhankaralar @Billy Kane @RüzgarGülü @EFE UYSAL @Doğu @FaJi @Ahmad @destere @halukerogluFOX
hortum uzayınca korkmaya başladımhersey senin icin bak.
becerirsem o sahneylede gelecem 😛
bende bir ara programlarla kafayi bozmustumbilgisayar egliyetimde var
bu aralar bazi arkadaslarima özel hediyeler ayarladigim icin yine bilgisayarla arkadas olmaya basladim![]()
neslihana o kazmayı nasıl partner yapmışlar kızın kalitesini gölgeliyorBuraya kulak verelim 2 dakika lütfen.
Emir Nihan atışması ile karşınızdayız.Zavallı Emir diyen Nihan ve Nihan'ı banyo soyunun altında yıkayan Emir. Çok sert bir sahne.
@destere @RüzgarGülü @MasacRE- @denizz19 @xemrexxx @turkuazz @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @eskici @batuhankaralar @dosimosi @MEnes @Doğu @Amoureux @EFE UYSAL @FaJi @Ahmad @soo @Aserat @Billy Kane
2 kişi kaldı sahne göndermeyen onlar da göndersin bakacağızSahneme baktın mı??
@Bully ve @MayısKralı görücüye çıkartmayı düşünmuyorlar galiba
Bully ve Mayıs bu hafta böyle bir taktik güdüyorlar demek@Bully ve @MayısKralı görücüye çıkartmayı düşünmuyorlar galiba
buda kötü etki yapabilir
paylaşılanları izledim. seninki herzamanki gibi harika![]()
Mayis geçen haftada öyle yapmıştı kotü puanı kapmıstıBully ve Mayıs bu hafta böyle bir taktik güdüyorlar demekBenim sahne aynen çok iyi oyy demetim yerim onu tatlı kadın
![]()
Suskunlar ile geldi evetMayis geçen haftada öyle yapmıştı kotü puanı kapmıstı
@Bully suskunlardan geldiyse şansı yüksek iyi puan için.
Sarp orda ve evli ve öfkelide harikaydı
Bakalım hangi sahne. Aslı ileyse artı puan . Cumartesi kaçta planlıyorsun açıklamayı ?Suskunlar ile geldi evet![]()
Cumartesi malum dizi varBakalım hangi sahne. Aslı ileyse artı puan . Cumartesi kaçta planlıyorsun açıklamayı ?
ben olmasamda sonra çoştururum konunu![]()