Halkımız takdir etmiş Karagül candır@vadikızı nın akustiğinin final puanı aldığı bir dünyada yaşamak istemiyorum adaletin bumu dünya
Halkımız takdir etmiş Karagül candır@vadikızı nın akustiğinin final puanı aldığı bir dünyada yaşamak istemiyorum adaletin bumu dünya
halk herzaman haklı değildir bazen halkı doğrayıp iktidarı elitlere vermek gerekiyor ki rihannalar kazansın )Halkımız takdir etmiş Karagül candır
berbatYine ve yeniden güldürmeye geldik!
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes
@Bully @sokak sanati @vadikızı@denizz19@mrt-06 @turkuazz@Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı@xemrexxx @Çiğdem-@Maskeli Fedai@batuhankaralar @eskici@Harunnn60@tolgab @Mr.At @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Ahmad @efe UYSAL@cookies @RüzgarGülü ve diğerleri
@turkuazz @Çiğdem- @EFE UYSAL @tolgab @eskici @MayısKralı @batuhankaralar
geçen haftaya göre daha iyiSahnemi buradan paylaşayım bari umarım beğenirsiniz. Bu hafta Bir Demet Tiyatro isimli unutulmaz programın 'Feriştahı' ile geliyorum. İlk 4 dakika
@Bully @dosimosi @mrt-06 @MayısKralı @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @eskici @sokak sanati @RüzgarGülü @MEnes @MasacRE- @Ahmad @Çiğdem- @FaJi @halukerogluFOX @Doğu @Aserat @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @destere
Geçen haftaya göre daha iyiyse 6'dan yüksek alırımhalk herzaman haklı değildir bazen halkı doğrayıp iktidarı elitlere vermek gerekiyor ki rihannalar kazansın )
berbat
geçen haftaya göre daha iyi
kurduğun mantık berbatGeçen haftaya göre daha iyiyse 6'dan yüksek alırım
Tüm sevincimi kursağıma dizdin neyse umut ışığı yaktın kankikurduğun mantık berbat
sadece demet geçen haftaya göre daha iyiyse 6 puanı geçme ihtimalin var hepsi geçen haftaya göre iyi olursa demet yerinde sayar
Sevdiğim M ler geçen haftaya göre çok çok daha iyiyse demet ablamız sonuncuda olabilir
yani hiçbirşey garanti değil, sadece bu geçen haftaya göre daha iyi mesajı boşuna umutlanman içindi? başka bir anlam yüklemen gerekmiyor
bu hafta @eskici karpuzu cansuyla elenirse bir daha buraya uğramam kurtulursunuz benden hiçbir umut ışığıda yok zaten cansuya elveda diyeceğiz gibi bir his var içimdeTüm sevincimi kursağıma dizdin neyse umut ışığı yaktın kanki
Sen benim assolistimsin beni bırakamazsın çatır çatır para ödüyorum sanabu hafta @eskici karpuzu cansuyla elenirse bir daha buraya uğramam kurtulursunuz benden hiçbir umut ışığıda yok zaten cansuya elveda diyeceğiz gibi bir his var içimde
para önemli değil ..ben moral motivasyonla şarj olan bir insanım cansu gidince bataryam biter hiçbir maddi güç beni buraya çekemezSen benim assolistimsin beni bırakamazsın çatır çatır para ödüyorum sana
Seni şarj edelimpara önemli değil ..ben moral motivasyonla şarj olan bir insanım cansu gidince bataryam biter hiçbir maddi güç beni buraya çekemez
Seni şarj edelim
oy kullanmayacaktın zatenhalk herzaman haklı değildir bazen halkı doğrayıp iktidarı elitlere vermek gerekiyor ki rihannalar kazansın )
berbat
geçen haftaya göre daha iyi
Ne demek istedin @mrt-06harika bir motivasyon ama etkisi kısa sürüyor 20 dakikada şarj eden şipşak makinalar gibi tükenmeside 20 dakika sürüyor
Aynı şeyleri anlamışızBen bir şeyler anladım ama burada dile getiremem.
sen benden kurtulmak için can atıyorsun bakıyorumda tamam kullanmayız pis isveçli sende elenirsin inşallahoy kullanmayacaktın zaten
ilginçtir ben kendi lafımdan sizin kadar hızlı anlam çıkaramadım umarım yanlış yönlere doğru kaydırmamışsınızdır lafıAynı şeyleri anlamışız
sen bana 1 versen bile burda olmani isterim.sen benden kurtulmak için can atıyorsun bakıyorumda tamam kullanmayız pis isveçli sende elenirsin inşallah
Valla yönlendirdik sanırımsen benden kurtulmak için can atıyorsun bakıyorumda tamam kullanmayız pis isveçli sende elenirsin inşallah
ilginçtir ben kendi lafımdan sizin kadar hızlı anlam çıkaramadım umarım yanlış yönlere doğru kaydırmamışsınızdır lafı
şimdi oldu işte demin nerdeyse senden nefret edecektim ama peşinden böyle güzel sözler gelince çabuk yelkenleri suya indiriyorum tamam o zaman cansu elenene kadar burdayımsen bana 1 versen bile burda olmani isterim.
sensiz tuzsuz gelir buralar bana
yani her ne puan verirsen ver ben seni bu programda olmani istiyorum KALBEN!
bencede gül gibi lafımı çektiğiniz ortam bataklık resmen bir an önce geri dönün çıkmaz yoldanValla yönlendirdik sanırım
Ama 20 dakika önce demeliydin onu çok geçşimdi oldu işte demin nerdeyse senden nefret edecektim ama peşinden böyle güzel sözler gelince çabuk yelkenleri suya indiriyorum tamam o zaman cansu elenene kadar burdayım
bencede gül gibi lafımı çektiğiniz ortam bataklık resmen bir an önce geri dönün çıkmaz yoldan
herkesi kendim gibi kalbi temiz içi ak pak sanıyorum o yüzden kontrolsüz cümleler sarfedebiliyorum bazen ama dünya pis işte insanların içi fesat herkes ben değilki saf ve temiz duygularla söylenmiş sözleri oraya buraya çarpa çarpa ne hale getiriyorlar )Ama 20 dakika önce demeliydin onu çok geç