Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 3.Hafta

Halkımız takdir etmiş Karagül candır :A
halk herzaman haklı değildir bazen halkı doğrayıp iktidarı elitlere vermek gerekiyor ki rihannalar kazansın :))

berbat :)

Sahnemi buradan paylaşayım bari umarım beğenirsiniz. Bu hafta Bir Demet Tiyatro isimli unutulmaz programın 'Feriştahı' ile geliyorum. İlk 4 dakika :)

@Bully @dosimosi @mrt-06 @MayısKralı @vadikızı @xemrexxx @turkuazz @eskici @sokak sanati @RüzgarGülü @MEnes @MasacRE- @Ahmad @Çiğdem- @FaJi @halukerogluFOX @Doğu @Aserat @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @destere
geçen haftaya göre daha iyi :)

Son düzenleme:
Geçen haftaya göre daha iyiyse 6'dan yüksek alırım :Z
kurduğun mantık berbat :)
sadece demet geçen haftaya göre daha iyiyse 6 puanı geçme ihtimalin var :) hepsi geçen haftaya göre iyi olursa demet yerinde sayar :)
Sevdiğim M ler geçen haftaya göre çok çok daha iyiyse demet ablamız sonuncuda olabilir :)
yani hiçbirşey garanti değil, sadece bu geçen haftaya göre daha iyi mesajı boşuna umutlanman içindi? başka bir anlam yüklemen gerekmiyor :)

kurduğun mantık berbat :)
sadece demet geçen haftaya göre daha iyiyse 6 puanı geçme ihtimalin var :) hepsi geçen haftaya göre iyi olursa demet yerinde sayar :)
Sevdiğim M ler geçen haftaya göre çok çok daha iyiyse demet ablamız sonuncuda olabilir :)
yani hiçbirşey garanti değil, sadece bu geçen haftaya göre daha iyi mesajı boşuna umutlanman içindi? başka bir anlam yüklemen gerekmiyor :)
:A Tüm sevincimi kursağıma dizdin :F neyse umut ışığı yaktın kanki :D

@Tolstoyevski bu hafta konuk jürim olur musun :D

para önemli değil ..ben moral motivasyonla şarj olan bir insanım cansu gidince bataryam biter hiçbir maddi güç beni buraya çekemez :)
Seni şarj edelim :A

Sexy-tattoos-for-girls-to-Try-Right-Now-33.jpg

sen benden kurtulmak için can atıyorsun bakıyorumda :) tamam kullanmayız pis isveçli sende elenirsin inşallah :)
sen bana 1 versen bile burda olmani isterim.
sensiz tuzsuz gelir buralar bana :A
yani her ne puan verirsen ver ben seni bu programda olmani istiyorum KALBEN!

sen benden kurtulmak için can atıyorsun bakıyorumda :) tamam kullanmayız pis isveçli sende elenirsin inşallah :)

ilginçtir ben kendi lafımdan sizin kadar hızlı anlam çıkaramadım:) umarım yanlış yönlere doğru kaydırmamışsınızdır lafı :)
Valla yönlendirdik sanırım :F

sen bana 1 versen bile burda olmani isterim.
sensiz tuzsuz gelir buralar bana :A
yani her ne puan verirsen ver ben seni bu programda olmani istiyorum KALBEN!
şimdi oldu işte demin nerdeyse senden nefret edecektim:) ama peşinden böyle güzel sözler gelince çabuk yelkenleri suya indiriyorum :) tamam o zaman cansu elenene kadar burdayım :)

Valla yönlendirdik sanırım :F
bencede gül gibi lafımı çektiğiniz ortam bataklık resmen :) bir an önce geri dönün çıkmaz yoldan :)

şimdi oldu işte demin nerdeyse senden nefret edecektim:) ama peşinden böyle güzel sözler gelince çabuk yelkenleri suya indiriyorum :) tamam o zaman cansu elenene kadar burdayım :)

bencede gül gibi lafımı çektiğiniz ortam bataklık resmen :) bir an önce geri dönün çıkmaz yoldan :)
Ama 20 dakika önce demeliydin onu çok geç :A

Ama 20 dakika önce demeliydin onu çok geç :A
herkesi kendim gibi kalbi temiz içi ak pak sanıyorum o yüzden kontrolsüz cümleler sarfedebiliyorum bazen:) ama dünya pis işte insanların içi fesat herkes ben değilki :) saf ve temiz duygularla söylenmiş sözleri oraya buraya çarpa çarpa ne hale getiriyorlar :))