Ben eşitliği savunan bir sunucuyumOhhh çatlaa sennnn
Ahh benim canım ciğerimin köşesii benim sanatçımıda savunurmuşş![]()
Ben eşitliği savunan bir sunucuyumOhhh çatlaa sennnn
Ahh benim canım ciğerimin köşesii benim sanatçımıda savunurmuşş![]()
Katledilen Şehzade Mustafa'nın ölüm haberi validesi Mahidevran Sultan'a gelir, bu hafta milyonları göz yaşlarına boğan Mahidevran Sultan'ın o sahneyle karşınızdayım...
@denizz19 @Bully @dosimosi @xemrexxx @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati @eskici @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @MEnes @Aserat @Çiğdem- @batuhankaralar @Billy Kane @RüzgarGülü @EFE UYSAL @Doğu @FaJi @Ahmad @destere @halukerogluFOX
Var; Aşkı Memnu, Hayat Yolunda, Filinta.Bu kadının başka dizisi yok mu![]()
Diğer dizileri de silik dizilermişVar; Aşkı Memnu, Hayat Yolunda, Filinta.Ama bu dizide devleşti o yüzden genel olarak MY ile geleceğim.
![]()
Üzerime oynama küstah.Diğer dizileri de silik dizilermiş![]()
Hayat Yolunda yüzünden benim dizim harcanmıştıÜzerime oynama küstah.![]()
Katledilen Şehzade Mustafa'nın ölüm haberi validesi Mahidevran Sultan'a gelir, bu hafta milyonları göz yaşlarına boğan Mahidevran Sultan'ın o sahneyle karşınızdayım...
@denizz19 @Bully @dosimosi @xemrexxx @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati @eskici @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @MEnes @Aserat @Çiğdem- @batuhankaralar @Billy Kane @RüzgarGülü @EFE UYSAL @Doğu @FaJi @Ahmad @destere @halukerogluFOX
yok bu öyle değil Ecdl olarak geciyor galiba international olarakBilgisayar dersi mi aldın?![]()
Ben eşitliği savunan bir sunucuyum![]()
yok bu öyle değil Ecdl olarak geciyor galiba international olarakprogramlari komple ögreniyorsun.
onun haricinde başka kursda okudum. parcalari satın alip kendim bilgisayarda olusturabiliyorum (hafiza, grafik karti,proccesor (turkce bilmiyom bilgisayar beyni) vs.)
Bu hafta ki efsane sahnemize güzel puanlarinizi bekliyoruz
@denizz19 @Bully @dosimosi @xemrexxx @vadikızı @mrt-06 @sokak sanati @MayısKralı @turkuazz @MasacRE- @MEnes @Aserat @Çiğdem- @batuhankaralar @Billy Kane @RüzgarGülü @EFE UYSAL @Doğu @FaJi @Ahmad @destere @halukerogluFOX
Onu da kullaniriz elbet ama bu sahne efsane tam puanini bekliyorum ben Neslihan'a hep iyi verdim zatenFiruze'nin Raks'ı ile gel MY'den.![]()
Onu da kullaniriz elbet ama bu sahne efsane tam puanini bekliyorum ben Neslihan'a hep iyi verdim zaten![]()
Tabii ki de sen de iyi veriyorsun ama bu hafta tam ver daha iyi olsunBende öyle zaten.![]()
Tabii ki de sen de iyi veriyorsun ama bu hafta tam ver daha iyi olsun![]()
Tam ver de iyi gideyim isteSahnem güzel bence iyi gidersin bu hafta.![]()
Tam ver de iyi gideyim iste![]()
Evet ama ben sana tam vermistim sen de verWay be yalvarıyordum sana bir ara demek durumlar değişti.![]()