Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 3.Hafta

herkesi kendim gibi kalbi temiz içi ak pak sanıyorum o yüzden kontrolsüz cümleler sarfedebiliyorum bazen:) ama dünya pis işte insanların içi fesat herkes ben değilki :) saf ve temiz duygularla söylenmiş sözleri oraya buraya çarpa çarpa ne hale getiriyorlar :))
Ah canım ya nasıl da cünyır emraha bağladı :A

şimdi oldu işte demin nerdeyse senden nefret edecektim:) ama peşinden böyle güzel sözler gelince çabuk yelkenleri suya indiriyorum :) tamam o zaman cansu elenene kadar burdayım :)

bencede gül gibi lafımı çektiğiniz ortam bataklık resmen :) bir an önce geri dönün çıkmaz yoldan :)
:oley::oley::oley::Z
cansu elenince buluruz bir çare :A

Ah canım ya nasıl da cünyır emraha bağladı :A
ama yalan yok sözlerim karşısında duygulandın dimi için parçalandı:) itiraf et utanma :) lafımı ankaralı turgutla birlikte kötü yerlere çektiğin için vijdan azabı bile başlamış olabilir sende :)

:oley::oley::oley::Z
cansu elenince buluruz bir çare :A
ayy şener amcayı bırakıp kendinmi yarışıcan:) başka türlü çare bulman mümkün değil :)

ama yalan yok sözlerim karşısında duygulandın dimi için parçalandı:) itiraf et utanma :) lafımı ankaralı turgutla birlikte kötü yerlere çektiğin için vijdan azabı bile başlamış olabilir sende :)

ayy şener amcayı bırakıp kendinmi yarışıcan:) başka türlü çare bulman mümkün değil :)
bakalım :A senin için düşünecez birşeyler

Her yeri can alıcı ama. :A Movie Maker'dan kırpıyım bari. :D
bende oyüzden bazı sahnelerden vazgeçmistim.
Movie Maker le oynayayım bari boş bir zamanımda :A
@destere hortumlu bir sahne istemişti. Uzun diye vazgeçmiştim. Cansu elendikten sonra onu ayarlıyayım gitmemesi için :A

@destere hortumlu bir sahne istemişti. Uzun diye vazgeçmiştim. Cansu elendikten sonra onu ayarlıyayım gitmemesi için :A
yalnız sahneyi çok çok uzatmana gerek yok hortumu bana takmıycan :) şener amcaya taksan yeterli:)

Eğer can alıcı ise 3,5 dakikası bile can alır hadi en fazla 4 dakikaya izin var :D
Kırpa kırpa 4 dk 49 saniye oldu daha da kırparsam saçma olur. :A

Ben Movie Maker'la oynamayı çok seviyorum, sık sık kullanırım. :A

Seni dışlamışlar yeni yarışmada jüri değilisin :A
ben kendimi dışladım birazda onlar dışladı böyle dışlaşa dışlaşa kendimi kurtarıcam yarışmalardan :) yabancı dizilerim birikti bir kamyon onlara bakmam lazım hem artık bizim devremiz geçti yerimi senin gibi değerli genç nesile bırakıp gidiyorum umarım beni aratmazsın :)

ben kendimi dışladım birazda onlar dışladı böyle dışlaşa dışlaşa kendimi kurtarıcam yarışmalardan :) yabancı dizilerim birikti bir kamyon onlara bakmam lazım hem artık bizim devremiz geçti yerimi senin gibi değerli genç nesile bırakıp gidiyorum umarım beni aratmazsın :)
Herkese 1 vermek yabancı dizilerden daha değeli değilmi :A

öyle bir imkan
Herkese 1 vermek yabancı dizilerden daha değeli değilmi :A
jüriyi serbest bıraksalar herkes içinden geldiği gibi puanlasa keşke ama belli bir sınır var @Çiğdem- de başkanken kolumuz biraz daha uzundu:) buralara düştük koluda diğer uzun yerleride kestiler :) hiçbirşeye yetişemiyoruz artık yetişsekte tatmin etmiyor :)

öyle bir imkan

jüriyi serbest bıraksalar herkes içinden geldiği gibi puanlasa keşke ama belli bir sınır var @Çiğdem- de başkanken kolumuz biraz daha uzundu:) buralara düştük koluda diğer uzun yerleride kestiler :) hiçbirşeye yetişemiyoruz artık yetişsekte tatmin etmiyor :)
Sen yinede ısrar et mücadeleni sürdür elbet kazanacaksın :A

yalnız sahneyi çok çok uzatmana gerek yok hortumu bana takmıycan :) şener amcaya taksan yeterli:)
hersey senin icin bak.
becerirsem o sahneylede gelecem 😛

Kırpa kırpa 4 dk 49 saniye oldu daha da kırparsam saçma olur. :A

Ben Movie Maker'la oynamayı çok seviyorum, sık sık kullanırım. :A
bende bir ara programlarla kafayi bozmustum :D bilgisayar egliyetimde var :A
bu aralar bazi arkadaslarima özel hediyeler ayarladigim icin yine bilgisayarla arkadas olmaya basladim :D

hersey senin icin bak.
becerirsem o sahneylede gelecem 😛

bende bir ara programlarla kafayi bozmustum :D bilgisayar egliyetimde var :A
bu aralar bazi arkadaslarima özel hediyeler ayarladigim icin yine bilgisayarla arkadas olmaya basladim :D
Bilgisayar dersi mi aldın? :D