Namusu gitti Atacan'ınyaaa niye kimse takıldığımı anlamıyor hemen fantazi diyosunuz ya üff
Neden uzattin@MayısKralı @batuhankaralar @eskici @MasacRE- @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Oylarınızı bekliyoruz lütfen son güne bırakmamaya özen gösterin. 1 gün süreyi de uzatmış halim bu.
Üyeleri dağıtmaya gerek yoktu o da öyle düşündüğünden ricasını kırmadımReyting savasi izlerdik ne güzel
Ben yokum ordaÜyeleri dağıtmaya gerek yoktu o da öyle düşündüğünden ricasını kırmadımOnun yarışmasında yer alan herkes bende de var yani
Sağlık olsun bakalım bu hafta final puanı alabilecek misin artık kır şu şeytanın bacağınıBen yokum orda
Bu hafta ki sahnem gercekten de güzeldi alamazsam birakirim yarismayi artikSağlık olsun bakalım bu hafta final puanı alabilecek misin artık kır şu şeytanın bacağını
Daha bir sürü oy yollamayan var bakalım ben de merak ediyorumBu hafta ki sahnem gercekten de güzeldi alamazsam birakirim yarismayi artik
Ben yollamis miydimDaha bir sürü oy yollamayan var bakalım ben de merak ediyorum
La saf seni de etiketledim gelmiyor muBen yollamis miydim
bu sefer arayı çok fazla tutmuşsun heyecanı öldürüyorsun resmenLa saf seni de etiketledim gelmiyor mu
yollamışsında yanlış sahneyle gelmişsinBen yollamis miydim
Bu sahne gayet iyi begenmeyende sorun ararimbu sefer arayı çok fazla tutmuşsun heyecanı öldürüyorsun resmen
yollamışsında yanlış sahneyle gelmişsinezel yerine sıla ile gelsen daha çok iş yaparsın bence
Bu haftaya mahsus böylebu sefer arayı çok fazla tutmuşsun heyecanı öldürüyorsun resmen
yollamışsında yanlış sahneyle gelmişsinezel yerine sıla ile gelsen daha çok iş yaparsın bence
hiçkimse yoğurdum kara demezmiş zatenBu sahne gayet iyi begenmeyende sorun ararim
Çok enteresan sonuçlar var şu anhiçkimse yoğurdum kara demezmiş zatenneyse sonuçlar açıklanınca leyleği görürsün havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?