Namusu gitti Atacan'ınyaaa niye kimse takıldığımı anlamıyor hemen fantazi diyosunuz ya üff
![]()
Neden uzattin@MayısKralı @batuhankaralar @eskici @MasacRE- @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @Billy Kane @FaJi @Aserat @MEnes @RüzgarGülü @Sherlock
Oylarınızı bekliyoruz lütfen son güne bırakmamaya özen gösterin. 1 gün süreyi de uzatmış halim bu.![]()
Üyeleri dağıtmaya gerek yoktu o da öyle düşündüğünden ricasını kırmadımReyting savasi izlerdik ne güzel![]()
Ben yokum ordaÜyeleri dağıtmaya gerek yoktu o da öyle düşündüğünden ricasını kırmadımOnun yarışmasında yer alan herkes bende de var yani
![]()
Sağlık olsun bakalım bu hafta final puanı alabilecek misin artık kır şu şeytanın bacağınıBen yokum orda![]()
Bu hafta ki sahnem gercekten de güzeldi alamazsam birakirim yarismayi artikSağlık olsun bakalım bu hafta final puanı alabilecek misin artık kır şu şeytanın bacağını![]()
Daha bir sürü oy yollamayan var bakalım ben de merak ediyorumBu hafta ki sahnem gercekten de güzeldi alamazsam birakirim yarismayi artik![]()
Ben yollamis miydimDaha bir sürü oy yollamayan var bakalım ben de merak ediyorum![]()
La saf seni de etiketledim gelmiyor muBen yollamis miydim![]()
bu sefer arayı çok fazla tutmuşsun heyecanı öldürüyorsun resmenLa saf seni de etiketledim gelmiyor mu![]()
yollamışsında yanlış sahneyle gelmişsinBen yollamis miydim![]()
Bu sahne gayet iyi begenmeyende sorun ararimbu sefer arayı çok fazla tutmuşsun heyecanı öldürüyorsun resmen
yollamışsında yanlış sahneyle gelmişsinezel yerine sıla ile gelsen daha çok iş yaparsın bence
![]()
Bu haftaya mahsus böylebu sefer arayı çok fazla tutmuşsun heyecanı öldürüyorsun resmen
yollamışsında yanlış sahneyle gelmişsinezel yerine sıla ile gelsen daha çok iş yaparsın bence
![]()
hiçkimse yoğurdum kara demezmiş zatenBu sahne gayet iyi begenmeyende sorun ararim![]()
Çok enteresan sonuçlar var şu anhiçkimse yoğurdum kara demezmiş zatenneyse sonuçlar açıklanınca leyleği görürsün havada
![]()