Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

Allstar'da 4 kişi varken bile kullanmıyordu, vaktini alıyormuş bu yarışma hem kaliteden anlamıyor kendisi.ss

Aslında hareketli bir foto idi ama burada hareket etmiyor .ss

eğer katılsam bende sarpı seçerdim @Bully :A ezelden 2 farklı oyuncuyla finale çıkmışbirisi olarak tabikide tek favorim tefo :love1::love1::love1:

suskunlara sen hakimsin ezelde tüm tefo sahneleri hafızamda kayıtlı milletin seveceği dram sahnelerinide artık çözdüm sana ezel sahnelerinden yardımcı olurum :Z:Z:Z
Suskunları izlememiş bile nasıl hakim oluyor :A

eğer katılsam bende sarpı seçerdim @Bully :A ezelden 2 farklı oyuncuyla finale çıkmışbirisi olarak tabikide tek favorim tefo :love1::love1::love1:

suskunlara sen hakimsin ezelde tüm tefo sahneleri hafızamda kayıtlı milletin seveceği dram sahnelerinide artık çözdüm sana ezel sahnelerinden yardımcı olurum :Z:Z:Z
Beni bilirsin benim seçtiğim isimler bağırış çağırışlı olur :F Yine iddialıyız hayırlısıyla :A

Suskunlar'ı tam izlemedim aslında ama youtube'ta var bir sürü sahne, belki izlemeye başlarım yarışma için. :D Ezel'i izledim zaten biliyorsun ama bi ara tıklatırım kapını fikir alışverişinde bulunuruz :A

Niye katılmadın ki sen:D

Beni bilirsin benim seçtiğim isimler bağırış çağırışlı olur :F Yine iddialıyız hayırlısıyla :A

Suskunlar'ı tam izlemedim aslında ama youtube'ta var bir sürü sahne, belki izlemeye başlarım yarışma için. :D Ezel'i izledim zaten biliyorsun ama bi ara tıklatırım kapını fikir alışverişinde bulunuruz :A
aaaa sağda solda konusurken bende fanı sanmıstım seni suskunların :A

Ama oradan can alıcı 1-2 sahne bulsan yeter sarpın ezel sahneleri yeter yarışmayı kazanmaya millet zaten ezel diziine olan sahnelere avantaj sağlıyor tefonunda enfes sahneleri var bence şampiyon belli bu sezon olmamam iyi olmuş ayoll :A :A :A

aaaa sağda solda konusurken bende fanı sanmıstım seni suskunların :A

Ama oradan can alıcı 1-2 sahne bulsan yeter sarpın ezel sahneleri yeter yarışmayı kazanmaya millet zaten ezel diziine olan sahnelere avantaj sağlıyor tefonunda enfes sahneleri var bence şampiyon belli olmamam iyi olmuş ayoll :A :A :A
İzlemedim aslında denk geldikçe bakıyordum, kaliteli bir dizi olduğu açık :D

Buldum can alıcı birkaç sahne Suskunlar'dan merak etme, Ezel konusunda da sen yardımcı olursun bana, muhakkak kaçırdıklarım olmuştur, inşallah şampiyon oluruz bakalım. :Z

Buldum can alıcı birkaç sahne Suskunlar'dan merak etme, Ezel konusunda da sen yardımcı olursun bana, muhakkak kaçırdıklarım olmuştur, inşallah şampiyon oluruz bakalım. :Z

Suskunları bende izlemiştim hele bir bölümü vardı ayy ağlamıştım yaa:T

Niye katılmadın ki sen:D
çok yoğunum @vadikızı yarışmalardan artık elimi eteğimi çekiyorum şu mayıskralının yarışmasıda bittitken sonra sadece sunucu olarak devam edecek gençlere bırakıyorum :A

Olursun bence @Bully sarp vardı benimde aklımda benden baskada kisme akıl etmez diyordum ama senle birçok konuda aynı düşünüyoruz seçmene şaşırmadım kendi yarışmacım gibi sahip çıkarım suskunlar sahnelerinde söz vermem ama tefo sahneleridne tam puanlarım belli diğerlerine bakmama gerek yok :A

çok yoğunum @vadikızı yarışmalardan artık elimi eteğimi çekiyorum şu mayıskralının yarışmasıda bittitken sonra sadece sunucu olarak devam edecek gençlere bırakıyorum :A

Olursun bence @Bully sarp vardı benimde aklımda benden baskada kisme akıl etmez diyordum ama senle birçok konuda aynı düşünüyoruz seçmene şaşırmadım kendi yarışmacım gibi sahip çıkarım suskunlar sahnelerinde söz vermem ama tefo sahneleridne tam puanlarım belli diğerlerine bakmama gerek yok :A

Hayırdır ne yoğunluğu kızz giresunda ne yapıyosun sen :F

Rıza Kocaoğlu'nu da düşündüm aslında ama o Sarp kadar bağırmıyor, daha soğukkanlı :A Sarp ismini severim zaten :A

Aynen zevklerimiz benzer, iyi bir seçim yaptık gibi bakalım hayırlısı artık :D

Hayırdır ne yoğunluğu kızz giresunda ne yapıyosun sen :F
20:10 GEÇE müsait olabildim uyandığımdan beridir uğraşıyorum kış ayları gün kısa azıcık geç uyandınmı günün bitiyor kahvaltı mutfak işleri temizlik derken hava karalıyor bu seferde basla yemek yapmaya zaten ekimden beridir gündüzleri giremiyorum kış bitene kadarda gündüzleri böyle yoğunluk devam eder :A

20:10 GEÇE müsait olabildim uyandığımdan beridir uğraşıyorum kış ayları gün kısa azıcık geç uyandınmı günün bitiyor kahvaltı mutfak işleri temizlik derken hava karalıyor bu seferde basla yemek yapmaya zaten ekimden beridir gündüzleri giremiyorum kış bitene kadarda gündüzleri böyle yoğunluk devam eder :A

Anlıyorum cnm seni ya evde iş bitmiyor ki hiç😉 akşam nasıl oluyor anlamıyorum ya

İsteklendirici veririz sana :A

@Çiğdem- bu yarışmada Şener Şen var onu görmedin sanırım :A
yarışan benim ya hiç @Çiğdem- görurmu Şener Şeni :A

@Çiğdem-

etikette sorun var :A
şener şen efsane tabikide ayoll ama ben bu yarışmada kerpeten ali ve ramiz dayı olmaküzere 2 ezel oyuncusuyla finale çıktım @Bully de 3.ezel oyuncusu tefo'yu seçmiş bu benimde meselem bir bakıma oyüzden kemal sunalda olsa benim 1.favorim tefodur benim gibi finale çıakr ve inş şampiyonluğuda alır :A :A :A

@Bully

şener şen efsane tabikide ayoll ama ben bu yarışmada kerpeten ali ve ramiz dayı olmaküzere 2 ezel oyuncusuyla finale çıktım @Bully de 3.ezel oyuncusu tefo'yu seçmiş bu benimde meselem bir bakıma oyüzden kemal sunalda olsa benim 1.favorim tefodur benim gibi finale çıakr ve inş şampiyonluğuda alır :A :A :A

@Bully
Oha Kemal Sunal'ın yanında Tefo kimmiş ezel kimmiş Allah aşkına @Bully bile destekler bu tezimi :A

@Bully
Harikasın cadım benim :bhr: :love1: