Normal kafayla beni sevmediğini biliyorum zaten.Bugün kafama saksı düştü de belki onun etkisidir.![]()
Normal kafayla beni sevmediğini biliyorum zaten.Bugün kafama saksı düştü de belki onun etkisidir.![]()
Yoo niye sevmiyim ki.Normal kafayla beni sevmediğini biliyorum zaten.![]()
-10 dan korksaydık Damla Sönmezi seçmezdik.Buralarda boş boş sürteceğine oy yollasaydı. Kimseye müsama göstermeyeceğim kusura bakmasın sabahtandır hatırlatıyorum.![]()
Başlarım paşana da onun keyfine de yollamazsa yollamasın alır oturur -10 puanı gören de çok sağğlam bir isimle yarışıyor sanacakPaşamın canı ne zaman isterse gönderir keyfi şuan istiyorsa şimdi göndersin.![]()
Neyse sizin gibileri başlarda elemek iyi yılanın başını ezmek gerek başta-10 dan korksaydık Damla Sönmezi seçmezdik.![]()
Haha güldürdün yine eksimi geri çekiyorum.Başlarım paşana da onun keyfine de yollamazsa yollamasın alır oturur -10 puanı gören de çok sağğlam bir isimle yarışıyor sanacak
Neyse sizin gibileri başlarda elemek iyi yılanın başını ezmek gerek başta![]()
Son süreyi 17:30 yapmaktaki amaç ne?Başlarım paşana da onun keyfine de yollamazsa yollamasın alır oturur -10 puanı gören de çok sağğlam bir isimle yarışıyor sanacak
Neyse sizin gibileri başlarda elemek iyi yılanın başını ezmek gerek başta![]()
Onunla ilgisi yok bugün dizimiz var hatta çoğu gün dizimiz var bu sebeple böyle bir yol çizdim. Ayrıca benim daha çok yarışmacım var eğer 22:00 da yayınlansa Çiğdem daha büyük sıkıntı yaşarSon süreyi 17:30 yapmaktaki amaç ne?Korkaklık yapıp boşlukta programına ilgi çekiceksin tabii @Çiğdem- gibi cesur davranıp 22 de açıklanasa tırsak.
![]()
tahminin doğru çıkacak gibiIlk 10 puanda olmadigim için ve bana en az 11 puan verdiğin için tesekkurler
haha nasilda sevinmissin M harfi ile başlayan sanatçılar demiş ve dua ette seninki öyle değil. Daha @destere yi anlamadinmi ters köşe yapıyor. ?M ile baslayanlar düşük almış belli
@turkuazz bile anlamış
Sen son itirafimada baktinmi? geri dönüş yapmamışsında.
kacta açıklanıyor bugün ?
Oy yollamayı unutma
@EFE UYSAL ustayı beğendiğini söylemistin oy yolla son dakikaya bırakma.
@Çiğdem- tam olmazsada 11 puan vereceğini söylemiştin, sözünü unutma.
@MEnes bekletme oyunu![]()
torpili ters tepmiş o kadar çok izleyince senin akustadan nefret ettim@denizz19 tabii torpilliyim ben yenimi biliyosun senn biz denizle büyük aşk yaşıyoz
senin haberin yok
Yuotube de sıkıntımı vardı tüh o kadar baktım nasıl görememişim ya
ben duydum ne oluyor orda bakımm![]()
tahminin doğru çıkacak gibi
torpili ters tepmiş o kadar çok izleyince senin akustadan nefret ettim![]()