Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

ben de de kaıtlıyorum kendimi kendim açıklarım @denizz19 totaline bırakamam bu açıklamayı, totalliliğiyle kalitemi düşürü:) neyse ben de gonca vuslateriyle katılıyorum e napcanız yüksek puan vericeniz mecburrr:A @dosimosi @mrt-06 @cookies @vadikızı @Çiğdem- @Forumdash @Aserat @MayısKralı @gizem ak @Harunnn60
fft22_mf3672201.Jpeg

:F
bosuna demedik etekler tutusuyor :A

Bende Erosu dusundum ama yok suan.
Video secimlerim zor olacak biliyorum.
Ama benim oyuncumun her sahnesi efsane
Yoo bak Demet ile geldim ezeceğim sizi :A

Dördüncü yarışmacımız Aşk-ı Memnu dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan ve Muhteşem Yüzyıl ile yükselişini sürdüren, akabinde ise Filinta ve Hayat Yolunda dizileriyle kendini kanıtlayan 'Nur Fettahoğlu' ve sahibi @mrt-06 olacak. :)

nur-fettahoglu-bebegi-cinsiyeti-ve-adipng.png

@denizz19 sen şimdiden başlamışsın şikeye.
başkalarini sunarkenki yazina bak bide benimkine " son olarak Av Mevsimi filminde karşımıza çıkan @dosimosi" hangi arada sinemada oynadım ben :F
@mrt-06 ve @Bully sizlere en iyi türkçe ünvanı layık görülüyordu.
şu denize bide siz söyleyin

başkalarini sunarkenki yazina bak bide benimkine " son olarak Av Mevsimi filminde karşımıza çıkan @dosimosi" hangi arada sinemada oynadım ben :F
Takılma yazılara :A doğaçlama yazıyorum sonuçta hazır yazıları kopyalamıyorum :D

Beşinci yarışmacımız en iddialı çıkışını Yılan Hikayesi dizisiyle yapan ve akabinde yer aldığı Beşik Kertmesi dizisiyle de yıldızını iyice parlatan ve sonrasında da Gurbet Kadını, Nuri ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle de şöhretinin zirvesine çıkmayı başaran 'Meltem Cumbul' ve yöneticisi @vadikızı olacak. :)

meltem-cumbul-sli-2.jpg

Takılma yazılara :A doğaçlama yazıyorum sonuçta hazır yazıları kopyalamıyorum :D

Beşinci yarışmacımız en iddialı çıkışını Yılan Hikayesi dizisiyle yapan ve akabinde yer aldığı Beşik Kertmesi dizisiyle de yıldızını iyice parlatan ve sonrasında da Gurbet Kadını, Nuri ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle de şöhretinin zirvesine çıkmayı başaran 'Meltem Cumbul' ve yöneticisi @vadikızı olacak. :)

meltem-cumbul-sli-2.jpg
herkesi yönetici yaptın bi beni oyuncu yaptın tabiki takılırım :F

herkesi yönetici yaptın bi beni oyuncu yaptın tabiki takılırım :F
O da senin farkın şaşkıınn :A

Altıncı yarışmacımız Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar ve Gecenin Kraliçesi isimli dizilerle adından söz ettiren ve son filmi Kocan Kadar Konuş ile de büyük ilgi gören Murat Yıldırım ve yöneticisi @turkuazz olacak. :)

murat-yildirim-fasli-sevgilisiyle-nisanlandi-4400-15112016155703.jpg

meltem-cumbul-sli-2.jpg

Sen niye beni 4.sırada açıklıyorsun bakemm küstüm yarışmıyorum iştee :Fçekilcem iştee:F @dosimosi niye ilk sıradaaaa kıskandım işteee:T

Altıncı yarışmacımız Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar ve Gecenin Kraliçesi isimli dizilerle adından söz ettiren ve son filmi Kocan Kadar Konuş ile de büyük ilgi gören Murat Yıldırım ve yöneticisi @turkuazz olacak. :)

neyse hadi öyle olsun.
Şimdi @Bully ile @turkuazz ayni sahneleri isterlerse ne olacak? :A

Murattt bu ne yakışıklılıkk oyy @turkuazz ben muratı çok severimm yaa başarılar diliyorum oy ile ilgili yorum yapmıcam :love1::love1:

@vadikızı anlamadinmi daha @denizz19 i aldim elinden :A

:TYaaa bananeee @denizz19 o benim bonişimm kimseye vermemmm:T

Yedinci yarışmacımız farklı bir milletten olacak. Hint asıllı oyuncu Hint film sektöründe ün salmış biri. Son olarak Rang Rasiya isimli yapımda rol alan oyuncu 'Sanaya İrani' olacak ve onu @Ice_Cool_23 yönetecek. :)

sanaya-irani-in-saree.jpg

Yedinci yarışmacımız farklı bir milletten olacak. Hint asıllı oyuncu Hint film sektöründe ün salmış biri. Son olarak Rang Rasiya isimli yapımda rol alan oyuncu 'Sanaya İrani' olacak ve onu @Ice_Cool_23 yönetecek. :)

sanaya-irani-in-saree.jpg

aboww kuji değilmi bu yaa bir garip aşka arada bakardım çok tatlı kızdı ya :D

Sekizinci yarışmacımız son olarak Bir Aşk Hikayesi ve Güllerin Savaşı dizileriyle karşımıza çıkan 'Damla Sönmez' olurken onun yöneticisi ise @Billy Kane olacak. :)

damla-s%C3%B6nmez-g%C3%BClru-sa%C3%A7-rengi.jpg

aboww kuji değilmi bu yaa bir garip aşka arada bakardım çok tatlı kızdı ya :D
Odur ben izlemediğim için :D

Dokuzuncu yarışmacımız ise son olarak Ezel, Suskunlar, Muhteşem Yüzyıl, Racon, Evli ve Öfkeli dizileriyle karşımıza çıkan 'Sarp Akkaya' olacak. Kendisini yönetecek isim ise @Bully olacak. :)

sarp-akkaya-biyografisi-470.jpg

ben de de kaıtlıyorum kendimi kendim açıklarım @denizz19 totaline bırakamam bu açıklamayı, totalliliğiyle kalitemi düşürü:) neyse ben de gonca vuslateriyle katılıyorum e napcanız yüksek puan vericeniz mecburrr:A @dosimosi @mrt-06 @cookies @vadikızı @Çiğdem- @Forumdash @Aserat @MayısKralı @gizem ak @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 53497

Ben gelecektim başvuru bile yaptım son anda değiştirdim yine iyisin :A Ama Anne sahneleri daha iyi. :X

Sekizinci yarışmacımız son olarak Bir Aşk Hikayesi ve Güllerin Savaşı dizileriyle karşımıza çıkan 'Damla Sönmez' olurken onun yöneticisi ise @Billy Kane olacak. :)

damla-s%C3%B6nmez-g%C3%BClru-sa%C3%A7-rengi.jpg

Odur ben izlemediğim için :D

Dokuzuncu yarışmacımız ise son olarak Ezel, Suskunlar, Muhteşem Yüzyıl, Racon, Evli ve Öfkeli dizileriyle karşımıza çıkan 'Sarp Akkaya' olacak. Kendisini yönetecek isim ise @Bully olacak. :)

sarp-akkaya-biyografisi-470.jpg

O cnm o ben arada baktığım için biliyorum:Do yüzden o değilmi dedim

Onuncu yarışmacımız ise son olarak Medcezir, Analar ve Anneler ve şimdilerde Muhteşem Yüzyıl Kösem dizileriyle karşımıza çıkan 'Metin Akdülger' olurken onu yönetecek kişi ise @MayısKralı olacak. :)

medcezirdeki%2Borkun.PNG

Yıldızlar Yarışıyor 6.sezon 1.hafta ile herkese merhabalar. 6 sezondur başarılı bir grafik çizerek pek çok star ismin yarıştığı yarışma programı Yıldızlar Yarışıyor yepyeni sezonuyla sürprizlerle geliyor. Geçtiğimiz sezon İpek Karapınar ve Çetin Tekindor'un final heyecanı yaşadığı yarışmada kazanan @Çiğdem- ve Çetin Tekindor olmuştu.

Bu sezon ise oldukça iddialı yarışmacıların bulunduğunu söylememiz mümkün ki dilerseniz o yarışmacılarımızı kısaca bir yazalım...

@dosimosi - Şener Şen
@sokak sanati - Neslihan Atagül
@denizz19 - Demet Akbağ
@mrt-06 - Nur Fettahoğlu
@vadikızı - Meltem Cumbul
@turkuazz - Murat Yıldırım
@Ice_Cool_23 - Sanaya İrani
@Billy Kane - Damla Sönmez
@Bully - Sarp Akkaya
@MayısKralı - Metin Akdülger
@xemrexxx - Gonca Vuslateri
@batuhankaralar -
@eskici -

Batuhan ve Eskici'nin yarışmacıları da belli olunca listeye eklenecektir. Onun dışında jüri kadromuz kesinleşmedi ama bu hafta içerisinde görüşeceğim jüri üyeleri olacaktır.

SON SAHNE YOLLAMA SÜRESİ

17 OCAK SALI - 18:00

Süreyi biraz uzun tutuyorum çünkü bazı şeyleri ayarlamak gerekecek. :) Herkese şimdiden bol şans diyelim. Ben de yarışmacı olarak oylarımı ilk etapta belirlediğim kişiye atacağım ve o paylaşacak. :)

Herkese bol şans.

İlk hafta konuklarımız...

fft99_mf5901181.Jpeg

@denizz19 sende mi yarışıyorsun

Her hafta tama yakın olur heralde, bir ara ben almayı düşünüyordum. Güzel seçim :D @turkuazz

Av mevsiminde Şener şen ile oynadın ya unuttunmu dosicim:F