Daha senin sunduğun bir yarışmaya katılmamıştım malum uzun süre yoktum, ondan önce de bu yarışmayı @xemrexxx sunuyordu galiba.Aynen o bu Zaten 3 dizisi var
Aynen o seçmeyen 2 kişide dahil ve 13 hafta. Hem ben hızlı sunuyorum biliyon
cunku o benim birincim yani yarismacimdanda daha önde birakta kiskanayimNeden böyle bir kötülük yapacakmışsın. 😡
MayısKralı yarı yolda bıraktı geçen sezonu ben sundum. Bu da 6.sezon ve yine benDaha senin sunduğun bir yarışmaya katılmamıştım malum uzun süre yoktum, ondan önce de bu yarışmayı @xemrexxx sunuyordu galiba.
@MayısKralı'nın yarı yolda bırakmadığı bir şey mi var sanki. Adam kanaldaşını bile yarı yolda bırakıp star tv'ye geçiyordu bir ara.MayısKralı yarı yolda bıraktı geçen sezonu ben sundum. Bu da 6.sezon ve yine ben
İşte adamın tüm pisliğini biz temizliyoruz.@MayısKralı'nın yarı yolda bırakmadığı bir şey mi var sanki. Adam kanaldaşını bile yarı yolda bırakıp star tv'ye geçiyordu bir ara.
Batuhan ve eskici'den başka yarışacak birisi yoksa 12 hafta sürmüş oluyor yarışma. 13 yarışmacı 12 hafta demekYarışmada ikili eleme hiç olmasın diyorum yani 13 hafta sürsün en son 2 kişi finale kalır.
Aynen doğru hatamı düzelttiğin için teşekkürlerBatuhan ve eskici'den başka yarışacak birisi yoksa 12 hafta sürmüş oluyor yarışma. 13 yarışmacı 12 hafta demek
Aynen zaten amacım buydu da jüri lazım şimdiHadi yine iyisin kadroya tüm manyakları toplamışsın ben, @sokak sanati, @dosimosi, @xemrexxx MS'deki gibi bol çene çalarız, gelsin sana hitler.
Allaha şükür ki senden iyi puan alacaz ölmeden görebileceğim bunuTamamdır Sen de ilk defa sevdiğim bir isimle katılmışsın, iyi puanlar alacaksın bu kez benden
Ama favorim tabi ki Şener Şen. Yalnız koskoca 5 sezon boyunca kimse seçmemiş mi Şener Şen'i ya?
O ezik admin ne anlar jürilikten .ss ayy adını bile yazamıyorum sinirden ellerim titriyor .ss@OzaN'ı da alsana jüriye madem eksik var.
Bana 4 puan vermiş sevgim kabargı son zamanlarda.O ezik admin ne anlar jürilikten .ss ayy adını bile yazamıyorum sinirden ellerim titriyor .ss
Belli iyi kabargımışBana 4 puan vermiş sevgim kabargı son zamanlarda.
@OzaN'ı da alsana jüriye madem eksik var.