Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

şener şen efsane tabikide ayoll ama ben bu yarışmada kerpeten ali ve ramiz dayı olmaküzere 2 ezel oyuncusuyla finale çıktım @Bully de 3.ezel oyuncusu tefo'yu seçmiş bu benimde meselem bir bakıma oyüzden kemal sunalda olsa benim 1.favorim tefodur benim gibi finale çıakr ve inş şampiyonluğuda alır :A :A :A

@Bully
tamam yedik diyelim .
Ileriki zamanlarda sana su yol ve elektirik olarak geri gelecek :A

Kıskanç çünkü :A
onu aktif oldugum zamanlar farketmistim zaten.
Itirafim bile vardida sonra sildirmistim :F

suskunlar sahnesinde tam puanı şener sen alır tefo sahnesinde ise @Bully :A
Suskunlari izlemistimde Şener Şen varmiydi? :A
ben yesilçamdan gelirim

Üstadı beğenmemek elde mi elbette beğeniyorum. :)

Tamamdır :A Sen de ilk defa sevdiğim bir isimle katılmışsın, iyi puanlar alacaksın bu kez benden :D

Ama favorim tabi ki Şener Şen. Yalnız koskoca 5 sezon boyunca kimse seçmemiş mi Şener Şen'i ya?
Harikasiniz.
sivaci ekibine en yakın kişi olarak en sevdiğiniz sahne önerinizi dikkate alirim :A
@Doğu @destere

aaaa yok sarp suskunlardan sahne seçerse diyorum :A
saftirik yanlis yazma ozaman kafami karistirdin.
ben izledim cunku o diziyi ve Sarp suskunlarda Ezelde ve Evli ve öfkelide harikaydi @Bully begendigim bir oyuncuyla gelmeseydi rahatlikla 1 verirdimde şimdi ortalarda gezer belki.

Nur Fettahoğlu, ilk haftaki sahnem.
Acılı bir anne...
Karşısında ezeli rakibi Hürrem'i görünce acısı daha da artar, Mahidevran Sultan'ın Hürrem ile büyük yüzleşmesi. İşte o duygu yüklü, kahreden sahne..

@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 - @Billy Kane @Bully @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @Harunnn60
Harika bir sahne, harika bir performans, benden alacağın puanları az çok tahmin ediyorsundur zaten kardeşim, Mahimusticiler forever. :bhr: :love1:

Harika bir sahne, harika bir performans, benden alacağın puanları az çok tahmin ediyorsundur zaten kardeşim, Mahimusticiler forever. :bhr: :love1:
Canım. :bhr: Sen neden yarışmada yoksun, eğlenirdik. :F

Daha ne sahnelerim var Hürrem'e meydan dayağı, yılan Nigar'a tokat sahnem çok bende özellikle bağırtılı ağlamalı sahneler seçiyorum. :A

Nur Fettahoğlu, ilk haftaki sahnem.
Acılı bir anne...
Karşısında ezeli rakibi Hürrem'i görünce acısı daha da artar, Mahidevran Sultan'ın Hürrem ile büyük yüzleşmesi. İşte o duygu yüklü, kahreden sahne..

@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 - @Billy Kane @Bully @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @Harunnn60

hürremi boğazlıyor iyi puan gelir cnm :A

Canım. :bhr: Sen neden yarışmada yoksun, eğlenirdik. :F

Daha ne sahnelerim var Hürrem'e meydan dayağı, yılan Nigar'a tokat sahnem çok bende özellikle bağırtılı ağlamalı sahneler seçiyorum. :A
Varım ya la okusana ilk sayfayı :A Sarp Akkaya ile geldim, Atmaca'nın Rüstem'i öldürdüğü sahneyi kullanırsam tam puanını alırım artık :A

Aynen Nur benim de seçeneklerim arasındaydı, avantajlı olacaksındır :D

saftirik yanlis yazma ozaman kafami karistirdin.
ben izledim cunku o diziyi ve Sarp suskunlarda Ezelde ve Evli ve öfkelide harikaydi @Bully begendigim bir oyuncuyla gelmeseydi rahatlikla 1 verirdimde şimdi ortalarda gezer belki.
Suskunları izlediysen anlaman lazım işte cnm oradan sahne seçerse ozaman şener sen tam puan alabilir ezel sahnesi oldumu avucunuzu yalarsınız :A

Ben bu sefer yarışmacı değilde destekçi olarak bulunuyorum @Bully un şampiyonluğu garanti ezel dedinmi şener şeni bile tanımam ayoll :A :A :A

Varım ya la okusana ilk sayfayı :A Sarp Akkaya ile geldim, Atmaca'nın Rüstem'i öldürdüğü sahneyi kullanırsam tam puanını alırım artık :A

Aynen Nur benim de seçeneklerim arasındaydı, avantajlı olacaksındır :D
Cidden ilk sayfaya baktığımda seni göremedim. :F Pardon. :( Ooo süper Suskunlar'dan da ekle o diziden sana çok ekmek çıkar. :A