içerde gibi ezelidemi kıskanıyorsun beeKemal Sunal'ın en düşük filmi Ezele bin basar. Ezel ne ya klişe işler. .ss
içerde gibi ezelidemi kıskanıyorsun beeKemal Sunal'ın en düşük filmi Ezele bin basar. Ezel ne ya klişe işler. .ss
Ay yapımın saçma sapan dizilerinden biri işteiçerde gibi ezelidemi kıskanıyorsun bee
tamam yedik diyelim .şener şen efsane tabikide ayoll ama ben bu yarışmada kerpeten ali ve ramiz dayı olmaküzere 2 ezel oyuncusuyla finale çıktım @Bully de 3.ezel oyuncusu tefo'yu seçmiş bu benimde meselem bir bakıma oyüzden kemal sunalda olsa benim 1.favorim tefodur benim gibi finale çıakr ve inş şampiyonluğuda alır
@Bully
onu aktif oldugum zamanlar farketmistim zaten.Kıskanç çünkü
suskunlar sahnesinde tam puanı şener sen alır tefo sahnesinde ise @Bullytamam yedik diyelim .
Ileriki zamanlarda sana su yol ve elektirik olarak geri gelecek
onu aktif oldugum zamanlar farketmistim zaten.
Itirafim bile vardida sonra sildirmistim
Herkes için hayırlısı olsun bakalım kim kazanacak@denizz19 hayırlı olsun çok iyi seçimler olmuş keyifli bir sezon olur inşallah
Suskunlari izlemistimde Şener Şen varmiydi?suskunlar sahnesinde tam puanı şener sen alır tefo sahnesinde ise @Bully
Üstadı beğenmemek elde mi elbette beğeniyorum.
Harikasiniz.Tamamdır Sen de ilk defa sevdiğim bir isimle katılmışsın, iyi puanlar alacaksın bu kez benden
Ama favorim tabi ki Şener Şen. Yalnız koskoca 5 sezon boyunca kimse seçmemiş mi Şener Şen'i ya?
saftirik yanlis yazma ozaman kafami karistirdin.aaaa yok sarp suskunlardan sahne seçerse diyorum
Yinemi My.Nur Fettahoğlu, ilk haftaki sahnem.
Acılı bir anne...
Karşısında ezeli rakibi Hürrem'i görünce acısı daha da artar, Mahidevran Sultan'ın Hürrem ile büyük yüzleşmesi. İşte o duygu yüklü, kahreden sahne..
@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 - @Billy Kane @Bully @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @Harunnn60
Yine mi derken daha ilk haftadayız. 😱Yinemi My.
basarilar.
@xemrexxx nerdeyse saat başı yapıyorya ondan dedim.Yine mi derken daha ilk haftadayız. 😱
Harika bir sahne, harika bir performans, benden alacağın puanları az çok tahmin ediyorsundur zaten kardeşim, Mahimusticiler forever.Nur Fettahoğlu, ilk haftaki sahnem.
Acılı bir anne...
Karşısında ezeli rakibi Hürrem'i görünce acısı daha da artar, Mahidevran Sultan'ın Hürrem ile büyük yüzleşmesi. İşte o duygu yüklü, kahreden sahne..
@dosimosi @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @turkuazz @Ice_Cool_23 - @Billy Kane @Bully @MayısKralı @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @MEnes @MasacRE- @Çiğdem- @Harunnn60
Canım. Sen neden yarışmada yoksun, eğlenirdik.Harika bir sahne, harika bir performans, benden alacağın puanları az çok tahmin ediyorsundur zaten kardeşim, Mahimusticiler forever.
Nur Fettahoğlu, ilk haftaki sahnem.
Acılı bir anne...
Varım ya la okusana ilk sayfayı Sarp Akkaya ile geldim, Atmaca'nın Rüstem'i öldürdüğü sahneyi kullanırsam tam puanını alırım artıkCanım. Sen neden yarışmada yoksun, eğlenirdik.
Daha ne sahnelerim var Hürrem'e meydan dayağı, yılan Nigar'a tokat sahnem çok bende özellikle bağırtılı ağlamalı sahneler seçiyorum.
Suskunları izlediysen anlaman lazım işte cnm oradan sahne seçerse ozaman şener sen tam puan alabilir ezel sahnesi oldumu avucunuzu yalarsınızsaftirik yanlis yazma ozaman kafami karistirdin.
ben izledim cunku o diziyi ve Sarp suskunlarda Ezelde ve Evli ve öfkelide harikaydi @Bully begendigim bir oyuncuyla gelmeseydi rahatlikla 1 verirdimde şimdi ortalarda gezer belki.
Cidden ilk sayfaya baktığımda seni göremedim. Pardon. Ooo süper Suskunlar'dan da ekle o diziden sana çok ekmek çıkar.Varım ya la okusana ilk sayfayı Sarp Akkaya ile geldim, Atmaca'nın Rüstem'i öldürdüğü sahneyi kullanırsam tam puanını alırım artık
Aynen Nur benim de seçeneklerim arasındaydı, avantajlı olacaksındır