Daha belli değil ortalarına yetiştin yine az trollük yap bakalım da coşsun konu.Geldim kim elendi
@Bully U KIRGIN ÇİÇEKLER İZLEYİP KIZLARLA BİRLİKTE ZIRLADIĞINI DÜŞÜNEMİYORUM NEDENSEBilseydin Bully'nin Kırgın Çiçekleri izlediğini ve yaşadığı muhit zengin kesim olduğundan toplumsal baskı olmasın diye içerdeyi izlediğini söylediğini ne derdin ilk kez fav10'da
Tamam basliyorum kim elendi@Sherlock orada konsolos gibi duracağına eccük yorum yap neşelendir buraları
Gel gel ne olur dön gel hadi dön gel be hoş geldin başla
Bizim dizimiz sadece ağlama dizisi değil algı yaratma dün bir izleyici daha kazandırdım komedi sahnelerimizle dizimize forumdan yaza doğru izleyecek@Bully U KIRGIN ÇİÇEKLER İZLEYİP KIZLARLA BİRLİKTE ZIRLADIĞINI DÜŞÜNEMİYORUM NEDENSE
Daha belli değil oylar açıklanıyor halaTamam basliyorum kim elendi
Aynen öyle ağlak dizilerle işim olmaz.@Bully U KIRGIN ÇİÇEKLER İZLEYİP KIZLARLA BİRLİKTE ZIRLADIĞINI DÜŞÜNEMİYORUM NEDENSE
Hayir ne oldu kiLla sen kirginlar izliyon mu.ss
Tolga'yi gönderiyoruz galibaDaha belli değil ortalarına yetiştin yine az trollük yap bakalım da coşsun konu.
Denizi düşünebiliyon mu öyle nasil bi fantezi o 😱@Bully U KIRGIN ÇİÇEKLER İZLEYİP KIZLARLA BİRLİKTE ZIRLADIĞINI DÜŞÜNEMİYORUM NEDENSE
Bunu Poyraz Karayel izleyen biri mi söylüyorAynen öyle ağlak dizilerle işim olmaz.
İzledigin dizilerin oyuncularina oy ver.ssHayir ne oldu ki
Tolga'yi gönderiyoruz galiba
Benim oyum aciklandi miBizim dizimiz sadece ağlama dizisi değil algı yaratma dün bir izleyici daha kazandırdım komedi sahnelerimizle dizimize forumdan yaza doğru izleyecek
Daha belli değil oylar açıklanıyor hala
Geçen hafta da öyle demiştin aslanlar gibi yarı finale çıktım, böylelikle finalim de garantilendi artık teşekkürler.Hayir ne oldu ki
Tolga'yi gönderiyoruz galiba
Evet.Bunu Poyraz Karayel izleyen biri mi söylüyor
Zaten öyle yapiyorumİzledigin dizilerin oyuncularina oy ver.ss
Benim üzerimden totem mi yapiyorsun senGeçen hafta da öyle demiştin aslanlar gibi yarı finale çıktım, böylelikle finalim de garantilendi artık teşekkürler.
Evet.
Ne güzel puanlar geliyor öyle İpek'e
O tatlılığa o mimiklere elbette gelecekBenim üzerimden totem mi yapiyorsun sen
Ne güzel puanlar geliyor öyle İpek'e
Daha 11 oy var ümitsizliğe kapılmaHani çekişme vardi 1 pointleri alip duruyorum yalanci marul kafa.ss kemalim yapmazla odaya düş inşallah.ss
Gelsin gelsin finale cikacak herhalde@Forumdash aradığını bulamadın mı
O tatlılığa o mimiklere elbette gelecek
Daha 11 oy var ümitsizliğe kapılma