Şu an Yeni Başlayanlar İçin Poyraz Karayel'e bakıyorum, onun hipnozuna kapılmazsam yorum yaparım.Gelmişken gitme buradan çıkarsan Aşkın Peşindeni unut. .ss
Şu an Yeni Başlayanlar İçin Poyraz Karayel'e bakıyorum, onun hipnozuna kapılmazsam yorum yaparım.Gelmişken gitme buradan çıkarsan Aşkın Peşindeni unut. .ss
turkuazz'a laf yok şimdilik bana tam verdi adamım. Ama Gökhan'a düşük verecek yine muhtemelen, o zaman giydiririz birlikte ona.@turkuazz gibi ağır içerde fanına bile düşük oy verdirtmiş sunucu
Ayarında puan veren yok yazık sanaYa tam point ya en düşük point aliyorum .ss
Sen bana ne demek istiyorsun kız turkuazı tehdit mi ettim diyorsun topuklu ayakkabı giydirir sonra o topuğa tekme atar seni yere devirirm .ssGERÇEK İÇERDE FANLARI GELDİ SONUNDA
Hep tam pointi hakediyor gergedanim puan durumu ver.ssAyarında puan veren yok yazık sana
OHAAAAA TUZAĞA BAK KIZLARIN BİLE AKLINA GELMEZ 😱Ayarında puan veren yok yazık sana
Sen bana ne demek istiyorsun kız turkuazı tehdit mi ettim diyorsun topuklu ayakkabı giydirir sonra o topuğa tekme atar seni yere devirirm .ss
kebapçı sahnesi müthişti ama yarı final haftasında paylaşılan sahnelerin tamamıda iyiydi..@Bully nin paylaştığı Cihangir'in sahnesi çok fazla dokunaklıydı kayıtsız kalamadım bu arada içerdeyi 2.bölümü bitirdim 3.bölümü kaldı dizi baya müthiş@turkuazz gibi ağır içerde fanına bile düşük oy verdirtmiş sunucu
Prensip olarak 5.sezon bitmeden 6.sezona geçemiyoruz. 6.sezon olsa da bu Ocak- Şubat gibi olur@denizz19 6.sezonun ilk yarışmacısı beni açıklasana
SUS AYOLL SENİ DIŞLIYORUZ SEN ARTIK DIŞARDASINkebapçı sahnesi müthişti ama yarı final haftasında paylaşılan sahnelerin tamamıda iyiydi..@Bully nin paylaştığı Cihangir'in sahnesi çok fazla dokunaklıydı kayıtsız kalamadım bu arada içerdeyi 2.bölümü bitirdim 3.bölümü kaldı dizi baya müthiş
Son iki haftadır Gökhan'ın benden aldığı puanlara dikkat etmediğin belliturkuazz'a laf yok şimdilik bana tam verdi adamım. Ama Gökhan'a düşük verecek yine muhtemelen, o zaman giydiririz birlikte ona.
Her türlü tuzak itinayla kurulurOHAAAAA TUZAĞA BAK KIZLARIN BİLE AKLINA GELMEZ 😱
Burada benim albümüm tanıtımı yapmayalım lütfen .ss@Sherlock 2 puan idare eder, Gökhan Türkmen'e vereceğin puanla telafi edersin inşallah bunu.
Aynen sahnemiz çok dokunaklıydı tam puanın altında verenler utanmalı.kebapçı sahnesi müthişti ama yarı final haftasında paylaşılan sahnelerin tamamıda iyiydi..@Bully nin paylaştığı Cihangir'in sahnesi çok fazla dokunaklıydı kayıtsız kalamadım bu arada içerdeyi 2.bölümü bitirdim 3.bölümü kaldı dizi baya müthiş
Yok ya inanki diziye baya bağlandım artık istesemde istemesemde içerdeyimSUS AYOLL SENİ DIŞLIYORUZ SEN ARTIK DIŞARDASIN
Valla dikkat etmedim @Çiğdem- bunamış artık bazı oyları açıklamayı unutuyor, ama sen yarışmacıydın doğru bir bakayım kaç vermişsin son 2 haftada.Son iki haftadır Gökhan'ın benden aldığı puanlara dikkat etmediğin belli
@Sherlock 2 puan idare eder, Gökhan Türkmen'e vereceğin puanla telafi edersin inşallah bunu.
O sahneyi izleyip kayıtsız kalmak mümkün olamaz kalbi sağlam olan tam puan oylarAynen sahnemiz çok dokunaklıydı tam puanın altında verenler utanmalı.