Daha belli değil ortalarına yetiştin yine az trollük yap bakalım da coşsun konu.Geldim kim elendi![]()
![]()
@Bully U KIRGIN ÇİÇEKLER İZLEYİP KIZLARLA BİRLİKTE ZIRLADIĞINI DÜŞÜNEMİYORUM NEDENSEBilseydin Bully'nin Kırgın Çiçekleri izlediğini ve yaşadığı muhit zengin kesim olduğundan toplumsal baskı olmasın diye içerdeyi izlediğini söylediğini ne derdinilk kez fav10'da
![]()
Tamam basliyorum kim elendi@Sherlock orada konsolos gibi duracağına eccük yorum yap neşelendir buraları
Gel gel ne olur dön gel hadi dön gel behoş geldin başla
![]()
Bizim dizimiz sadece ağlama dizisi değil algı yaratma dün bir izleyici daha kazandırdım komedi sahnelerimizle dizimize forumdan yaza doğru izleyecek
Daha belli değil oylar açıklanıyor halaTamam basliyorum kim elendi![]()
Aynen öyle ağlak dizilerle işim olmaz.
Hayir ne oldu kiLla sen kirginlar izliyon mu.ss
Tolga'yi gönderiyoruz galibaDaha belli değil ortalarına yetiştin yine az trollük yap bakalım da coşsun konu.![]()
Denizi düşünebiliyon mu öyle nasil bi fantezi o 😱
Bunu Poyraz Karayel izleyen biri mi söylüyorAynen öyle ağlak dizilerle işim olmaz.![]()
İzledigin dizilerin oyuncularina oy ver.ssHayir ne oldu ki
Tolga'yi gönderiyoruz galiba![]()
Benim oyum aciklandi miBizim dizimiz sadece ağlama dizisi değil algı yaratma dün bir izleyici daha kazandırdım komedi sahnelerimizle dizimize forumdan yaza doğru izleyecek
Daha belli değil oylar açıklanıyor hala![]()
Geçen hafta da öyle demiştin aslanlar gibi yarı finale çıktım, böylelikle finalim de garantilendi artık teşekkürler.Hayir ne oldu ki
Tolga'yi gönderiyoruz galiba![]()
Evet.Bunu Poyraz Karayel izleyen biri mi söylüyor![]()
Zaten öyle yapiyorumİzledigin dizilerin oyuncularina oy ver.ss
Benim üzerimden totem mi yapiyorsun senGeçen hafta da öyle demiştin aslanlar gibi yarı finale çıktım, böylelikle finalim de garantilendi artık teşekkürler.
Evet.![]()
Ne güzel puanlar geliyor öyle İpek'e
O tatlılığa o mimiklere elbette gelecekBenim üzerimden totem mi yapiyorsun sen
Ne güzel puanlar geliyor öyle İpek'e![]()
Daha 11 oy var ümitsizliğe kapılmaHani çekişme vardi 1 pointleri alip duruyorum yalanci marul kafa.ss kemalim yapmazla odaya düş inşallah.ss
Gelsin gelsin finale cikacak herhalde@Forumdash aradığını bulamadın mı
O tatlılığa o mimiklere elbette gelecek
Daha 11 oy var ümitsizliğe kapılma![]()