Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | Yarı Final Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@mrt-06 nın yoğun açıklamalı oylarıyla devam ediyoruz @Bully @Çiğdem- @xemrexxx :D

Çetin Tekindor 4
Herkesi şok eden bir sahneydi, usta yine ustalığını konuşturdu tam üstü tam. Zaten oyunculuğuna laf edebilecek çapta insanlar değiliz! Perran'la evlenseler keşke.
Tolga Sarıtaş 3
Muhteşem Yüzyıl'ın etkileyici sahnelerinden biriydi aslında hepimizin içinde olanları dile getirdi, güzel ders verdi Sülo'ya.
İpek Karapınar 2
İpek güzel ağlıyorsun sana komedi gitmiyor! Böylesine önemli bir haftada keşke sağlam bir dram sahnesiyle gelsin, sağlık olsun.
Esin Gündoğdu 1
Komik bir karakteri canlandırıyor FAKAT! Buraya kadar gelmesi de büyük bir başarıdır, bu hafta eleneceğini düşünüyorum. Güzel yönetilmiş her kim yönettiyse sonuçta fazla tanıldık bir oyuncu değil.

@mrt-06 nın yoğun açıklamalı oylarıyla devam ediyoruz @Bully @Çiğdem- @xemrexxx :D

Çetin Tekindor 4
Herkesi şok eden bir sahneydi, usta yine ustalığını konuşturdu tam üstü tam. Zaten oyunculuğuna laf edebilecek çapta insanlar değiliz! Perran'la evlenseler keşke.
Tolga Sarıtaş 3
Muhteşem Yüzyıl'ın etkileyici sahnelerinden biriydi aslında hepimizin içinde olanları dile getirdi, güzel ders verdi Sülo'ya.
İpek Karapınar 2
İpek güzel ağlıyorsun sana komedi gitmiyor! Böylesine önemli bir haftada keşke sağlam bir dram sahnesiyle gelsin, sağlık olsun.
Esin Gündoğdu 1
Komik bir karakteri canlandırıyor FAKAT! Buraya kadar gelmesi de büyük bir başarıdır, bu hafta eleneceğini düşünüyorum. Güzel yönetilmiş her kim yönettiyse sonuçta fazla tanıldık bir oyuncu değil.
harikasın cnm perranlada gerçekten iki büyük usta süper olurlardı :love1:
@mrt-06

@mrt-06 kardeşim teşekkür ederim, Mustafa'mızın kardeşi Cihangir'e düşük versen ayıp olurdu zaten. :A

Perran'la evlenseler yorumuna da koptum bu arada. :F

Ben öyle biri miyim hiç :A
Senin Muson örtgütünden olduğunu düşünüyorum bu @xemrexxx'in kurduğu Mason'un çakması olan. :A
Kazanan sadece finalde olur da o bakımdan şey ettiydim :A

Bir bomba daha patlatsan da ortalık daha da şenlense :A
Ama sonuçta bu turun da bir birincisi yani kazananı olacak o açıdan didim. :A

Çok yorgunum Kaanım, valla Deniz dedi diye yazıyorum yoksa gözlerim gidiyor artık bombalarım finale kalsın. :A

Senin Muson örtgütünden olduğunu düşünüyorum bu @xemrexxx'in kurduğu Mason'un çakması olan. :A

Ama sonuçta bu turun da bir birincisi yani kazananı olacak o açıdan didim. :A

Çok yorgunum Kaanım, valla Deniz dedi diye yazıyorum yoksa gözlerim gidiyor artık bombalarım finale kalsın. :A
Canım kardeşim benim hep yanımda ol :A

Hadi ordan kafama silah dayayıp izlettiriyordun ben de kurtulayım diye beğendim diyip geçiyordum, iyi ki o baskılarına direnmişim de izlememişim diziyi. :A
Sus bakayım sen ilk puan durumu ve son 9 oy @xemrexxx @Çiğdem- :A

İpek Karapınar 24
Çetin Tekindor 23
Tolga Sarıtaş 21
Esin Gündoğdu 14

harikasın cnm perranlada gerçekten iki büyük usta süper olurlardı :love1:
@mrt-06
@mrt-06 kardeşim teşekkür ederim, Mustafa'mızın kardeşi Cihangir'e düşük versen ayıp olurdu zaten. :A

Perran'la evlenseler yorumuna da koptum bu arada. :F
İkisi evlense ben de manevi evlatları olurum. :bhr: Muhteşem uyuma for. :bhr:

deli-sarayli_35151.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan