- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Sonuna kadar katılıyorum.Süblüminal mesaj verme artık, kimse Kırgın Çiçekler izlemek istemiyor. .ss
Sonuna kadar katılıyorum.Süblüminal mesaj verme artık, kimse Kırgın Çiçekler izlemek istemiyor. .ss
Mümkünati yok elenirsen yakarim burayiYa elendiysem
oyuna güzel dedimya ayoll tşşk pazartesi içerde izleİnsan bir tesekkür eder dimi
Kırgınlar nefretimi belirtmek için daha uygun bir kelime bulamadım çünküNeden sonuna kadar
Güzel demekle olmuyor özel tesekkür etmen lazim İcerde'yi izliyorum zaten ama netten takio ediyorum 3.bölümü bu gece izleyecemoyuna güzel dedimya ayoll tşşk pazartesi içerde izle
harikasın cnm perranlada gerçekten iki büyük usta süper olurlardı@mrt-06 nın yoğun açıklamalı oylarıyla devam ediyoruz @Bully @Çiğdem- @xemrexxx
Çetin Tekindor 4
Herkesi şok eden bir sahneydi, usta yine ustalığını konuşturdu tam üstü tam. Zaten oyunculuğuna laf edebilecek çapta insanlar değiliz! Perran'la evlenseler keşke.
Tolga Sarıtaş 3
Muhteşem Yüzyıl'ın etkileyici sahnelerinden biriydi aslında hepimizin içinde olanları dile getirdi, güzel ders verdi Sülo'ya.
İpek Karapınar 2
İpek güzel ağlıyorsun sana komedi gitmiyor! Böylesine önemli bir haftada keşke sağlam bir dram sahnesiyle gelsin, sağlık olsun.
Esin Gündoğdu 1
Komik bir karakteri canlandırıyor FAKAT! Buraya kadar gelmesi de büyük bir başarıdır, bu hafta eleneceğini düşünüyorum. Güzel yönetilmiş her kim yönettiyse sonuçta fazla tanıldık bir oyuncu değil.
Özelden Kırgın Çiçekler videosu at dediğin zamanları unutmadımKırgınlar nefretimi belirtmek için daha uygun bir kelime bulamadım çünkü
Neden nefret ediyorsun o kadar da k9tü degildirKırgınlar nefretimi belirtmek için daha uygun bir kelime bulamadım çünkü
Senin Muson örtgütünden olduğunu düşünüyorum bu @xemrexxx'in kurduğu Mason'un çakması olan.Ben öyle biri miyim hiç
Ama sonuçta bu turun da bir birincisi yani kazananı olacak o açıdan didim.Kazanan sadece finalde olur da o bakımdan şey ettiydim
Bir bomba daha patlatsan da ortalık daha da şenlense
Canım kardeşim benim hep yanımda olSenin Muson örtgütünden olduğunu düşünüyorum bu @xemrexxx'in kurduğu Mason'un çakması olan.
Ama sonuçta bu turun da bir birincisi yani kazananı olacak o açıdan didim.
Çok yorgunum Kaanım, valla Deniz dedi diye yazıyorum yoksa gözlerim gidiyor artık bombalarım finale kalsın.
Hadi ordan kafama silah dayayıp izlettiriyordun ben de kurtulayım diye beğendim diyip geçiyordum, iyi ki o baskılarına direnmişim de izlememişim diziyi.Özelden Kırgın Çiçekler videosu at dediğin zamanları unutmadım
Nefret benim nefretim sana mı soracamNeden nefret ediyorsun o kadar da k9tü degildir
Daha 9 oy var ve fark 10 dur bakalım .ss
Zaten muhtemelen çocukları olmazdıİkisi evlense ben de manevi evlatları olurum. Muhteşem uyuma for.
Soracaksin tabi melunHadi ordan kafama silah dayayıp izlettiriyordun ben de kurtulayım diye beğendim diyip geçiyordum, iyi ki o baskılarına direnmişim de izlememişim diziyi.
Nefret benim nefretim sana mı soracam