- Reaksiyon puanı
- 58,914
- Puanı
- 1,060
Ayıp ettin aga ben sana 2 hafta üst üste 1 verir miyim hiç, 2 veririm en azındanBu hafta ki sahnem gayet anlasilir ve güzel yine 1 verirsen bozusuruz
Ayıp ettin aga ben sana 2 hafta üst üste 1 verir miyim hiç, 2 veririm en azındanBu hafta ki sahnem gayet anlasilir ve güzel yine 1 verirsen bozusuruz
Yok o turşu kullanmamış
2 kesmez aga 1 puanin üstüne en az 4 lazim ama tam puan verirsende hic fena olmaz yaniAyıp ettin aga ben sana 2 hafta üst üste 1 verir miyim hiç, 2 veririm en azından
İyi iyi elenir inşallah da bir güzel dalga geçerimYok o turşu kullanmamış
Yamağım o benim Ben gittikten sonra başınıza onu bırakcamİyi iyi elenir inşallah da bir güzel dalga geçerim
Onun da tripleri çekilmiyor hiç tıpkı sen
Yaparız bir şeyler bu hafta ya sıkma sen canını 1 puandan tam puana yükselebileceğini düşünüyorsun demek ilginçmiş2 kesmez aga 1 puanin üstüne en az 4 lazim ama tam puan verirsende hic fena olmaz yani
tabiki burak elendi
Sahneme güveniyorum bu sefer sadece duygusallik degil baska seylerde var icindeYaparız bir şeyler bu hafta ya sıkma sen canını 1 puandan tam puana yükselebileceğini düşünüyorsun demek ilginçmiş
Oo +18 sahneleri severim bu hafta bendensin o zamanSahneme güveniyorum bu sefer sadece duygusallik degil baska seylerde var icinde
Memoli ile ben aynı puandayız ona +3, bana +2 yazmışsın. ssPuan durumu konuda. @Bully istersen konrtol edebilirsin, ben yarın sabah kontrol edicem
Dizimizde bolca +18 sahne mevcut zatenOo +18 sahneleri severim bu hafta bendensin o zaman