Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
Koskoca Haluk Bilginer'le bile final puanı alamamışım bu hafta, kesin bende bir lanet var ama çözemedim. Darısı haftaya artık.
Senin sahnen Ahudan daha vasattıbu sezon çetin tekindor gibi çok büyük bir ustayı alarak büyükte bir sorumluluk aldım aslında oyüzden 2.sırada başlamak güzel oldu çokta özel bir sahneyle gelmiştim zaten ama diğer sahnelerimizde öyle olucak inş Çetin Beyle dikkatli yarışmalıyım sorumluluğum büyük
@denizz19 @Mr.At @Bully @xemrexxx @Yiğitt @eskici sizlerede tebrikler çocuklar zaten 14-9 arası sıralama yapmışım 6 nızı ve 6 nızda sırasıyla final puanı almışssınız listemdeki gibi
@Ice_Cool_23 hiç tanımadığım birisiydi ahuydu sanırım sahne iyi olsa yüksek puan verirdim tabi ama sahnede çok düşüktü 1.hafta olsada 2 eleme vardı az iddalı olabilirdin bence geçmiş olsun 😉
@DarkLeqenD kemalim yapması mesude dışında bir ikimiz seviyoruz anlaşılan üzüldüm
sen kaç vermiştinbu sezon çetin tekindor gibi çok büyük bir ustayı alarak büyükte bir sorumluluk aldım aslında oyüzden 2.sırada başlamak güzel oldu çokta özel bir sahneyle gelmiştim zaten ama diğer sahnelerimizde öyle olucak inş Çetin Beyle dikkatli yarışmalıyım sorumluluğum büyük
@denizz19 @Mr.At @Bully @xemrexxx @Yiğitt @eskici sizlerede tebrikler çocuklar zaten 14-9 arası sıralama yapmışım 6 nızı ve 6 nızda sırasıyla final puanı almışssınız listemdeki gibi
@Ice_Cool_23 hiç tanımadığım birisiydi ahuydu sanırım sahne iyi olsa yüksek puan verirdim tabi ama sahnede çok düşüktü 1.hafta olsada 2 eleme vardı az iddalı olabilirdin bence geçmiş olsun 😉
@DarkLeqenD kemalim yapması mesude dışında bir ikimiz seviyoruz anlaşılan üzüldüm
Benim Ahu en azından konuşuyor bağırıyor senin Çetin ruhsuz gözler baygın konuşmaktan aciz lütfen iki sahneyi kıyaslamayalım halk kaliteden anlamıyorbu sezon çetin tekindor gibi çok büyük bir ustayı alarak büyükte bir sorumluluk aldım aslında oyüzden 2.sırada başlamak güzel oldu çokta özel bir sahneyle gelmiştim zaten ama diğer sahnelerimizde öyle olucak inş Çetin Beyle dikkatli yarışmalıyım sorumluluğum büyük
video da bozuk sanki millet dinleyecek bende koymuşumBir forum düşünün müzikten zerrece anlamaz , yine aynı forumu düşünün komediden de zerre anlamaz.
Bu 2. katıldığım yarışma oldu öncekinde 2. hafta da elenmiştim.2sindede katıldığım yarışmacıları rezil ettim maalesef.En başta dediğim gibi müzikten zerrce anlamayan bi forum:
BA da Calvin beyle gelmiştim umutluydum yani ve de rahat. çeyrek final garantiydi benim için.1. hafta ki şarkımı bende beğenmemiştim puanları normal karşılamaya çalışmıştım.ama 2. hafta? :
bununlar gelmiştim ama gel görelim ki saçma salakça 1ve2 puanlarla elendim evet saçma salakça çünkü bu şarkıya 1 vermenin hiç bir anlamı yok : 2 vermenin de. Üstelik ilk haftalar 3-4 kişi haricinde herkes sıradan elenmemek için geliyordu.şarkıma gelicek olursam dj kısmında döktüren bir Calvin harris vardı cidden 1-2 vermenin akıl alır yanı yok. @MasacRE- ve @destere kumpas kurmuşlardı da diğerlerine ne oluyor?
Neyse yine en başta dediğim gibi komediden anlamayan bi forum.
Katıldığım yarışmacı oynadığı dizinin en kötüsü , cinsel sapık/tecavüze kalkışmış bir şerefsiz : ama sempatik ses tonuyla yaptığı esprilerle seyirciyi kahkaya boğan bir adam. Evet ben bu adamı seçtim neden? keşfedilsin diye .belki de en iyi sahnesiyle geldim ama bu ne yani anlamak mümkün değil.Dizinin fanı olan herhafta kaçırmadan izleyen bile 1-2-3 veriyorsa benim yapabileceğim hiç bir şey yok.
@Arslan Bey yine yüzünü kara çıkardım noktalama işaretleri saçma yerlerde büyük harf küçük harf sizden öğreneceğim çok şey var.Denizliye geldiğiniz vakit bir buluşma tertipleyelim diyorum ? uygun mudur ?
2 mi 3 mü ne verdin abla ne üzülmesi ?@DarkLeqenD @Ice_Cool_23 elenmenize üzüldüm arkadaşlar ya
Burcu Biricik'i çok severim BBS'den beriGeçen sezon Binnur Kaya'ya verdiğin düşük puanlardan sonra Burcu'ya bu kadar yüksek vermen şaşırttı, ama teşekkürler. @ozgur2113
15 puan tabikide necatiden sonra 2. en yüksek puanımı kemalim yapmaza vermiştimsen kaç vermiştin
ıyyy mesajdan anladığım : @turkuazz > DarkLeqenDŞimdi bu sonuçlar kesin değil tabii ama biz yine de yorumumuzu yapalım
İyi bir başlangıç yapmışız destekleyen herkese teşekkürler
@Yiğitt tebrikler canısı sahneni ben de çok beğenip tam puan vermiştim zaten, hak ettin
Diğer final puanı alan @Çiğdem- @denizz19 @eskici @Mr.At @xemrexxx sizlere de tebrikler
Açıkçası Ahu Sungur elenmeyi hak etmemişti bence, geçmiş olsun. @Ice_Cool_23
@DarkLeqenD'a da oh olsun oy vermezsen olacağı o Bu sayede @turkuazz da yırtmış oldu hadi iyisin
EZELDEN GEL O TUHAF DİZİYİ NERDEN BULDUN AYOL TORPİLLE BİLE OKADAR PUAN VEREBİLDİM
Sağol hakettiğimi vermişsin15 puan tabikide necatiden sonra 2. en yüksek puanımı kemalim yapmaza vermiştim
Ama oyunculuğunu en çok geliştirdiği iş Bedel Ezel'de Barış Falayla olan sahneleri seçtim o zaman yüksek verirsin artıkEZELDEN GEL O TUHAF DİZİYİ NERDEN BULDUN AYOL TORPİLLE BİLE OKADAR PUAN VEREBİLDİM
kırgın çiçekler izlemiş olan @vadikızı bile 2 veriyorsa zaten şansın yokmuş cnm hiç özürüne falan kanma 1 ay konuşmaSağol hakettiğimi vermişsin
O zaman BBS, Şeref Meselesi ve HŞ'den kullanacağım diğer sahnelere de bu desteğini bekliyorum.Burcu Biricik'i çok severim BBS'den beri
video da bozuk sanki millet dinleyecek bende koymuşum
2 mi 3 mü ne verdin abla ne üzülmesi ?
kırgın çiçekler izlemiş olan @vadikızı bile 2 veriyorsa zaten şansın yokmuş cnm hiç özürüne falan kanma 1 ay konuşma
2-3 verdiysen sevinmen daha mantıklıydıelenmene sevinsemiydim darkcım
kız sen ne diyorsun be allah allah performansı beğenmedim ne yapım