Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 1.Hafta Sonuçları

Yarışmayı sen devir al, daha önce de bu puan işlerini falan hesaplamıştın. İki iş olmasın, biriniz halledin. :A :F
Ben yarışıyorum ya. ss Neyse son sezon zaten katlanacaz bir şekilde, bence bundan sonra herkes kendi puanını hesaplayıp konuya yazsın sunucunun matematiği malum :A

1 puan 1 puandır oyüzden senin adına sevindim :A :A :A
Kesin öyledir :A Sanırım aynı puanı verdik birbirimize bu hafta :D

Neden hesapliyorsun ki :( :A
Oh olsun sana :A Senin durum iyi yine, 1 final puanı kaybettin, @Mr.At'ın 3 final puanı vardı, artık yok :F

Ben yarışıyorum ya. ss Neyse son sezon zaten katlanacaz bir şekilde, bence bundan sonra herkes kendi puanını hesaplayıp konuya yazsın sunucunun matematiği malum :A

Oh olsun sana :A Senin durum iyi yine, 1 final puanı kaybettin, @Mr.At'ın 3 final puanı vardı, artık yok :F
Ay sus zaten kendi puanini yükseltip benimkini düsürmüssün bu iste bir gariplik seziyorum :F

SAHNEN GÜZELDİ :A :A :A

ünlüler animasyon konuma bak senin tolgayıda birşeye benzettik :A :A :A

Bağırarak çağırarak bile beni geçemedin bu hafta. :A Haftaya sahnemi güzel seçtiğime inanıyorum :D
Bu bağırış çağırış en zayıflarından biriydi önümüzdeki haftalarda coşacağız :A

Serenay'ın dişi versiyonu gibidir Tolga, ben işimi bilirim. :F Bu haftaki sahnen iyiydi baya, bakalım önümüzdeki hafta neler olacak :A

Ay sus zaten kendi puanini yükseltip benimkini düsürmüssün bu iste bir gariplik seziyorum :F
Çok biliyorsan sen hesapla bizde yanlış olmaz :A

Serenay'ın dişi versiyonu gibidir Tolga, ben işimi bilirim. :F Bu haftaki sahnen iyiydi baya, bakalım önümüzdeki hafta neler olacak :A
Şu Hayat Yolunda dizisinden de sahne bulmak istiyorum ama diziyi izlemediğim için karar vermem zor gibi sen izlemiştin sanırım :D Aynen sahnem çok güzeldi ben de çok severim. :A

Çok biliyorsan sen hesapla bizde yanlış olmaz :A
Hic ugrasamam neyse ne 5.likte iyidir :A :A

Şu Hayat Yolunda dizisinden de sahne bulmak istiyorum ama diziyi izlemediğim için karar vermem zor gibi sen izlemiştin sanırım :D Aynen sahnem çok güzeldi ben de çok severim. :A
İzledim evet süper bir diziydi 13 bölüm sürmüştü düşününce hala üzülürüm. ss

İpek'i ordan da severim karakterinin adı Yelda'ydı ayarlamaya çalışırız bir şeyler :D Sen youtube'a Hayat Yolunda Yelda yaz bakalım çıkacak mı bir şeyler :D