Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 1.Hafta Sonuçları

İlk hafta final puanı alamasam da kötü bir noktada bitirmemişim, gelecek hafta daha iddialı sahnelerin gelmesiyle birlikte yükselirim umarım. İlk 8'dekilere tebrikler ve güzel puan verenlere de teşekkürler. :X

İlk haftadan elenmenize üzüldüm, sağlık olsun. :/ @DarkLeqenD @Ice_Cool_23

Şimdi bu sonuçlar kesin değil tabii ama biz yine de yorumumuzu yapalım :F

İyi bir başlangıç yapmışız destekleyen herkese teşekkürler :D

@Yiğitt tebrikler canısı sahneni ben de çok beğenip tam puan vermiştim zaten, hak ettin :D

Diğer final puanı alan @Çiğdem- @denizz19 @eskici @Mr.At @xemrexxx sizlere de tebrikler :D

Açıkçası Ahu Sungur elenmeyi hak etmemişti bence, geçmiş olsun. @Ice_Cool_23

@DarkLeqenD'a da oh olsun oy vermezsen olacağı o :A Bu sayede @turkuazz da yırtmış oldu hadi iyisin :D

Şimdi bu sonuçlar kesin değil tabii ama biz yine de yorumumuzu yapalım :F

İyi bir başlangıç yapmışız destekleyen herkese teşekkürler :D

@Yiğitt tebrikler canısı sahneni ben de çok beğenip tam puan vermiştim zaten, hak ettin :D

Diğer final puanı alan @Çiğdem- @denizz19 @eskici @Mr.At @xemrexxx sizlere de tebrikler :D

Açıkçası Ahu Sungur elenmeyi hak etmemişti bence, geçmiş olsun. @Ice_Cool_23

@DarkLeqenD'a da oh olsun oy vermezsen olacağı o :A Bu sayede @turkuazz da yırtmış oldu hadi iyisin :D
ya sorma bu baya zor bir oylama akşamı oldu:) kesin olmayan sonuçlarla elenmedim bakalım artık:)

Doğum günüm sebebiyle dışarıdaydım, oylama 22.00'da sanıyordum. Gelince yetişirim demiştim ama yetişememişim. :( Zirvede yer almama çok şaşırdım, beklemiyordum yani. Çok sevindim ilk haftadan zirvede yer almama, devamı gelir inşallah. :Z

Ahu Sungur'un sahibi @xemrexxx sanıyordum ben, geçmiş olsun @Ice_Cool_23 :(

Cansu Fırıncı'nın elenmesine üzüldüm, iyi bir puan vermiştim ve elenmeyi kesinlikle hak etmiyordu. Sana da geçmiş olsun @DarkLeqenD :(

Yüksek puan veren herkese de çok teşekkürler, kısadan tüm sayfalara baktım. :X