kesin olmayan sonuçlara bakılarak sanırım daha elenmedim umarım öyle olur
ya ben yinede baya teredütteyim çok zor bir oylama akşamı olduYok sonuçlar kesin elenmedin ama 1-2 oynayan rakam olur ondan şey ettim
Hele dur zaten elenmişim asaplarım bozulduOy verenlere teşekkür ederim sadece @Ice_Cool_23 zevksizsin diyesim geldi
Valla hiç numara yapma önce düşük düşük ver sonra gel üzül O Hayat bENİM antilerini şiddetle kınıyorum@DarkLeqenD @Ice_Cool_23 elenmenize üzüldüm arkadaşlar ya
Valla hiç numara yapma önce düşük düşük ver sonra gel üzül O Hayat bENİM antilerini şiddetle kınıyorum
Ulviye her zaman tam puanlar gelmeli4.lükle baslamak iyi oldu yetersiz ulvi ilk defa bir ise yaradi
Sen tam puan vermistin galiba her hafta ayni sekilde tam puanlarini bekliyorum o zamanUlviye her zaman tam puanlar gelmeli
ya sorma bu baya zor bir oylama akşamı oldu kesin olmayan sonuçlarla elenmedim bakalım artıkŞimdi bu sonuçlar kesin değil tabii ama biz yine de yorumumuzu yapalım
İyi bir başlangıç yapmışız destekleyen herkese teşekkürler
@Yiğitt tebrikler canısı sahneni ben de çok beğenip tam puan vermiştim zaten, hak ettin
Diğer final puanı alan @Çiğdem- @denizz19 @eskici @Mr.At @xemrexxx sizlere de tebrikler
Açıkçası Ahu Sungur elenmeyi hak etmemişti bence, geçmiş olsun. @Ice_Cool_23
@DarkLeqenD'a da oh olsun oy vermezsen olacağı o Bu sayede @turkuazz da yırtmış oldu hadi iyisin
Elenmem iyi oldu aslında öbür hafta iyice rezil olurmuşum.@DarkLeqenD oy kullansaydın keşke, geçmiş olsun Kemali çok severim iyide puan verdim. @Ice_Cool_23 sanada geçmiş olsun
@Yiğitt tebriklerin en büyüğü sana ilk kez yarıştığın yarışmanın ilk haftasında zirveyi göğüsledin Sahnen çok iyiydi zaten