kesin olmayan sonuçlara bakılarak sanırım daha elenmedimumarım öyle olur
![]()
ya ben yinede baya teredütteyim çok zor bir oylama akşamı olduYok sonuçlar kesin elenmedin ama 1-2 oynayan rakam olur ondan şey ettim![]()
Hele dur zaten elenmişim asaplarım bozulduOy verenlere teşekkür ederim sadece @Ice_Cool_23 zevksizsin diyesim geldi![]()
Valla hiç numara yapma önce düşük düşük ver sonra gel üzül@DarkLeqenD @Ice_Cool_23 elenmenize üzüldüm arkadaşlar ya
Valla hiç numara yapma önce düşük düşük ver sonra gel üzülO Hayat bENİM antilerini şiddetle kınıyorum
![]()
Ulviye her zaman tam puanlar gelmeli4.lükle baslamak iyi oldu yetersiz ulvi ilk defa bir ise yaradi![]()
![]()
Sen tam puan vermistin galiba her hafta ayni sekilde tam puanlarini bekliyorum o zamanUlviye her zaman tam puanlar gelmeli![]()
ya sorma bu baya zor bir oylama akşamı olduŞimdi bu sonuçlar kesin değil tabii ama biz yine de yorumumuzu yapalım
İyi bir başlangıç yapmışız destekleyen herkese teşekkürler
@Yiğitt tebrikler canısı sahneni ben de çok beğenip tam puan vermiştim zaten, hak ettin
Diğer final puanı alan @Çiğdem- @denizz19 @eskici @Mr.At @xemrexxx sizlere de tebrikler
Açıkçası Ahu Sungur elenmeyi hak etmemişti bence, geçmiş olsun. @Ice_Cool_23
@DarkLeqenD'a da oh olsun oy vermezsen olacağı oBu sayede @turkuazz da yırtmış oldu hadi iyisin
![]()
Elenmem iyi oldu aslında öbür hafta iyice rezil olurmuşum.@DarkLeqenD oy kullansaydın keşke, geçmiş olsun Kemali çok severim iyide puan verdim.@Ice_Cool_23 sanada geçmiş olsun
@Yiğitt tebriklerin en büyüğü sana ilk kez yarıştığın yarışmanın ilk haftasında zirveyi göğüsledinSahnen çok iyiydi zaten
![]()